<strong>th</strong>insight

Prozor u svet najlepših putovanja

Uz magazin Travel Insight dostupan je ceo svet.


Magazin Travel Insight je prvi pravi lifestyle magazin, o putovanjima, luksuznim hotelima, egzotičnim destinacijama, spa centrima, ski centrima, honeymoon destinacijama kao i mnogim drugim zanimljivim sadržajima. U svakom broju za vas izdvajamo najluksuznije destinacije, specijalne ponude, novosti iz sveta, a uz naše savetnike za putovanje vas savetujemo kako da isplanirate svoj odmor i izaberete najbolje destinacije. 

Prelistajte NOVI broj magazina TH Insight  - istražite pre drugih, pročitajte o 5 destinacija o kojima do sada niste ni razmišljali, saznajte šta Vam je sve potrebno za savršeno venčanje na Sejšelima, dočekajte Novu godinu na najlepšim plažama i budite u toku sa svim novostima.
 

Magazin Slika

Ukoliko ste naš klijent i još niste dobili primerak svog magazina, uputite zahtev našim poslovnicama. Magazin izlazi četiri puta godišnje i isporučuje se klijentima direktno na adresu. Na sajtu u svakom trenutku možete prelistati najnovije izdanje ali i sva prethodna izdanja magazina.

 

 

Prijavite se za svoj besplatni primerak
Magazin pozadina

Zainteresovani za oglašavanje?

Nudimo vam mogućnost oglašavanja putem naših promotivnih kanala. Travel House prepoznaje da potencijalni klijenti sa nadprosečnim primanjima u Srbiji koriste različite kanale komunikacije. Danas Travel House širi svoju poruku i uticaj kroz različite platforme: print, digital, POS, evente. Našu bazu čini preko 250 000 zadovoljnih klijenata u Srbiji. Oglasite svoj brend na najefektivniji način.

marketing@travelhouse.rs

Po čemu se razlikujemo od ostalih?

Naš cilj je jednostavan – nudimo vam najbolje moguće iskustvo putovanja. Pravi način da to postignemo je preko naših eksperata, koji će Vam u skladu sa zahtevima i željama, interesovanjima, budžetu, omogućiti putovanje o kojem ste oduvek maštali. Kvalitet, Vaše želje i interesovanja za nas su prioritet.

92% naših klijenata bi nas preporučilo prijateljima

VIŠE O NAMA

Travel house Newsletter

  • Najbolje destinacije
  • Ekskluzivne ponude
  • Saveti eksperata za putovanja
x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Nema podataka po zadatom kriterijumu pretrage. Molimo vas probajte pretragu sa drugačijim parametrima.

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...