Halkidiki - savršena destinacija za letovanje sa decom

  • Voće na Halkidikiju
  • Halkidiki - savršena destinacija za letovanje sa decom drugi slajd
  • Letovanje Sa Decom na Halkidikiju
  • Halkidiki - savršena destinacija za letovanje sa decom cetvrti slajd

Grci su izuzetno naklonjeni deci, pa su gotovo sve popularne destinacije širom zemlje apsolutno dobar izbor za zabavan i uzbudljiv porodični odmor. Zbog svoje blizine, prelepog mora i bogate ponude najkvalitetnijih hotela, Halkidiki se posebno ističe kao omiljena destinacija porodičnih ljudi.

Verujemo da od letnjeg odmora uvek želite ono najbitnije - priliku da se opustite i stvarate uspomene vredne pamćenja. Kada su mališani u blizini, lako može da se desi da ovakav scenario izostane. Kako ne biste (ponovo) rizikovali, za vas smo istražili koji su to hoteli koji pružaju više.

 

Pravi odmor uz all inclusive

Za početak, posebno je važno da tip usluge za koji se opredelite bude all inclusive. Tako ćete bez stresa moći da odgovorite na sve dečije hirove, od sladoleda, uvek dostupnih osvežavajućih pića, do brzinske užine u vidu voća ili obroka manjeg obima. Kada je reč o ceni, hotel Athena Pallas Village 4+* (Nikiti) ima zaista posebnu ponudu: u superior sobi 1. dete uzrasta do 13 godina ima 100% popusta, dok za 2. dete uzrasta takođe do 13 godina možete da očekujete 80-100% popusta. Uz to, za rezervacije do 31.05. obezbeđen je popust od 10% na ukupnu cenu (7 polupansiona po osobi od 546 EUR) All inclusive usluga podrazumeva tri obroka u formi švedskog stola, užine, kolače, sladoled od 11h do 19h, domaća bezalkoholna i alkoholna pića koja se služe u periodu 10.30-22.30h. Za neizostavnu online zabavu dostupan je wireless internet, ali mališane možete da animirate i sadržajem poput mini golfa i bioskopa. Hotel poseduje i dečiji bazen, dečije igralište i mini kluba za uzrast 4-11 god.

Athena Pallas Village hotel na haklidikijuUživanje je zagarantovano u hotelu Athena Pallas Village 4+*

 

Za roditelje to znači da će opušteno moći da uživaju recimo u partiji tenisa, ili opuštanju u parnom kupatilu i sauni. A kada ponovo svi budu na okupu, redovni polasci shuttle autobusa do Nikitija i Neos Marmarasa omogućiće vam da uživate u prijatnim večernjim šetnjama.


Zabava za celu porodicu

 

Još jedan rizort koji će roditelji obožavati je Ikos Olivia 5* (Gerakini). Ovo mesto obećava nezaboravan boravak uz puno zabave za celu porodicu (7 noćenja, all inclusive po osobi od 2183 EUR) Popust za decu je kao i u prethodnom primeru apsolutno neodoljiv: u superior sobi dete uzrasta do 12 godina dobija 100% popusta, dok  u two room suite sobi 1. dete uzrasta do 12 godina takođe ima 100% popusta, 2. dete uzrasta do 12 godina 50% popusta + 3. dete uzrasta do 12 godina dodatnih 100% popusta! All inclusive usluga dolazi u nešto bogatijem obimu, pa osim standardna tri obroka u formi švedskog stola, užine, domaćih i određenih uvoznih bezalkoholnih i alkoholnih pića, na raspolaganju vam je i a-la carte restoran uz prethodnu najavu. Tu je i neverovatna ponuda dodatnog sadržaja: iznajmljivanje mountin bike-a, oprema za snorkling, 2 teniska terena, fitness sala, stoni tenis, badminton na plaži, akvarobik, parno kupatilo, sauna, pikado, itd.

deca na letovanju

Najbolji izbor za porodice sa decom, Ikos Olivia 5*

 

Deca će biti oduševljena fantastičnim izborom aktivnosti, dok se ostatak porodice bude opuštao znajući da su  najmlađi u sigurnim rukama. A te "sigurne ruke" su potpuno kvalifikovano i iskusno osoblje iz redova Worldwide Kids Company (sa sedištem u UK), kompanije specijalizovane za pružanje usluga profesionalne nege dece. Njihovi programi pokrivaju sve uzraste od jaslica do tinejdžera, a samo neki od ponuđenih su Just4Teens, WWKC Football Academy, Heros Kids Club. Preporučujemo da se kod Travel House eksperata za individualno putovanje raspitate o uslovima rezervacije programa za decu, kako se po dolasku u rizort ne biste suočili sa tim da su sadržaji prebukirani. Babysitting je takođe dostupan, i to po ceni od 10 EUR po satu. 

Na kraju, ali ne i najmanje bitno, jeste prelepo okruženje u kom se nalaze ova dva hotela. Čisto, pitomo more i plaže sa najfinijim peskom prijaće svim generacijama. Očekujemo vaše utiske, uz puno nasmejanih porodičnih fotografija!

Dragana Krstić

  • Poslovnica Novi Sad
  • Bulevar oslobođenja 95, 21000 Novi Sad
  • Tel. 021/426 882
  • Mob. 063/544 447

Izaberite svog savetnika za individualna putovanja

Uz neprocenjivo iskustvo iz prve ruke, Travel House savetnici za putovanja će Vam obezbediti individualno putovanje baš po meri Vaših snova i brojne pogodnosti specijalno rezervisane baš za Vas.

Upoznajte sve savetnike

Travel House newsletter

Najbolje destinacije
Ekskluzivne ponude
Saveti eksperata za putovanje
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.
x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Nema podataka po zadatom kriterijumu pretrage. Molimo vas probajte pretragu sa drugačijim parametrima.

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...