Destinacije otvorene za putovanja.

 

DESTINACIJE NA KOJE U OVOM TRENUTKU MOŽETE DA PUTUJETE

LISTA AŽURIRANA NA DAN 26.01.2021.

 

INDIJSKI OKEAN

 

Potreban negativan PCR test ne stariji od 96h. Putnici su podvrgnuti "medical screening"-u na dolasku, moraju imati hotelski vaučer, kao i popunjen online Traveller Health Declaration Form za odlazak i povratak unutar 24h od vremena sletanja-poletanja.

 

Nije potreban negativan PCR test. U slučaju potrebe mogu se raditi nasumično testiranje putnika po sletanju.

 

 

ORIJENT

 

Potreban negativan PCR test ne stariji od 96h, putno osiguranje sa Covid-19 i popunjeni Health Declaration Form + Quarantine form. Moguće nasumično testiranje putnika po sletanju u Dubai.

 

EVROPA

 

Potreban negativan PCR test ne stariji od 72h. Moguće nasumično testiranje putnika. Dobro je znati da su maske obavezne u javnim prostorima.

 

Srbija je stavljena na listu zemalja čiji građani mogu da uđu uz negativan PCR test. 

 

 

KARIBI I SREDNJA AMERIKA

 

Nije potreban PCR test. Po dolasku na aerodromu 3-10% putnika će biti podvrgnuto brzom testu uz obavezno merenje temperature. Putnici sa simptomima ili pozivitnim rezultatom će biti izolovani na autorizavanim lokacijama; obavezno popuniti Traveler Health Affidavid; putno osiguranje (za putnike koji dolaze do 31.12.2020. Vlada D. Republike obezbeđuje besplatno medicinsko osiguranje).

 

Potreban negativan PCR test ne stariji od 3 dana. Pre polaska na put putnici moraju popuniti Online Imigracioni formular unutar 72h od dolaska na Barbados, ali ne kasnije od 24h pre putovanja na Barbados. Putnici iz Srbije nakon 2-3 dana po dolasku na Barbados moraju uraditi drugi PCR test, bez mogućnosti napuštanja smeštaja dok ne stigne rezultat.

 

Otvoren je samo aerodrom u Varaderu (Safe Tourist Coridor). Potreban negativan PCR test ne stariji od 72h, popunjen "Declaration de Sanidad del Viajero" i putno osiguranje sa uključenim Covid-19. Svim putnicima će po dolasku biti merena temperature i urađen besplatan PCR test. Do dobijanja rezultata putnici moraju ostati u registrovanom licenciranom smeštaju. Rezultat testa se čeka do 48h (period koji se mora provesti u hotelu/karantinu) - ukoliko je rezultat pozitivan, putnik će biti posećen od strane doktora, i zatim izolovan u kubanskoj bolnici, do ozdravljenja. Od 01.12. svi putnici kroz avio kartu moraju da plate i Zdravstenu taksu u iznosu od 30 USD. 

 

Potreban negativan PCR ne stariji od 72h obavezan za sve starije od 14 godina (putnici koji nemaju test, rade test na licu mesta o vlastitom trošku - 75 usd i uz karantin 1 dan), popunjen Health Assesstment Form unutar 72h do 12 h pre polaska (i pokazan prilikom čekiranja); test je obavezan za sve osobe starije od 14 godina; zdravstveno osiguranje Arube kupljeno online na edcardaruba.aw (premija zavisi od dužine boravka i godina putnika, uz max pokrivenost 75000 usd); putnici su predmet medical screening-a.

 

Dozvoljeno ulazak uz potvrdu turističke rezervacije; putnici su predmet medical screening-a, a po potrebi je moguć i karantin.

 

Dozvoljen ulazak uz popunjen "Completed Cuestionario de Identificacion" koji se prikazuje na dolasku.

 

Potreban negativan PCR test do 5 dana starosti; putnici moraju dobiti "TCI Assured" sertifikat na ovlašćenom portalu; obavezno zdravstveno osguranje i popunjen zdravstveni upitnik; medical screening na dolasku. 

 

AFRIKA

 

Potreban negativan PCR test ne stariji od 72h; po dolasku putnici su predmet skrininga bilo kakvog simptoma gripa, a u slučaju simptoma obavezan je PCR test o trošku putnika (u slučaju pozitivnog rezultata sledi karantin od 10 dana). Putnici moraju da instaliraju Covid Alert South Africa mobile app.

 

Potreban negativan PCR ne stariji od 96h; popunjen online Travelers Health Surveillance Form predviđenom portalu; po dolasku putnici ne smeju imati temperaturu iznad 37.5, učestao kašalj, poteškoće u disanju ili bilo koji drugi simptom nalik gripu; takođe moraju biti na listi zemalja za koji nije određen karantin (lista se aktulizuje, Srbija je na listi bez karantina). Važi policijski cas od 23-4h.

 

AMERIKA

 

Dozvoljen ulaz, osim u slučaju boravka ili traznita kroz određene zemlje (EU, Kina, Brazil, UK, Iran).

 

 

Za izradu potpuno personalizovane ponude za svaku od dostupnih destinacija kontaktiratej vašeg ličnog Travel House savetnika ili nam pišite u formi e-mail upita: 

 

POŠALJITE UPIT

 

 

 

 

 

 

 

 

x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Dragi klijenti,
Pretraga ponude na našem sajtu trenutno nije moguća zbog tehničkih problema koje provajderi ORS Slovenia & Traffics Nemačka trenutno imaju. Nadamo se da će usluga uskoro biti ponovo dostupna.
U međuvremenu Travel House savetnici su vam na raspolaganju za izradu personalizovanih ponuda. Vaš upit za željeno putovanje možete poslati klikom na link UPIT

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...