Letovanje na Peloponezu

Letovanje na Peloponezu

U potrazi ste za letovanjem gde će sve biti podređeno vašim željama? Jedinstveni spoj prelepih pejzaža, bajkovitih plaža i prirodnih lepota jedan je od razloga zašto bi ove godine za vaše letovanje iz snova trebalo da izaberete Peloponez. Više od 150 šarmantnih sela i gradova koje seku staze i uvale, gostoljubivost domaćina, kulturni spomenici.. doprineli su da ovo poluostrvo na jugu Grčke bude prozvano evropskom top-destinacijom za 2016. godinu. Uverite se sami u to, i tokom svog putovanja uživajte na besprekorno uređenim plažama od kojih čak 26 poseduju plave zastavice.
Kombinacija planina i mora, gradova i sela, istorije i modernog života - Peloponez je destinacija na kojoj svako može pronaći odmor koji će biti u skladu sa njegovim zahtevima i očekivanjima. Od izuzetnih plaža preko beskrajnog zelenila ovo poluostrvo ima bezbroj tajni koje čekaju da budu otkrivene. Jedna od popularnijih regija je Kosta Navarino gde se nalaze neki od najluksuznijih hotela poput The Romanos i Westin rizorta koji u okviru kompleksa poseduju prostrane golf terene, kao i radnje svetskih dizajnera gde možete kupiti unikatne kreacije koje ćete sa letovanja poneti kao uspomenu.
Jedna od najboljih plaža ove regije je Voidokilia koja ima oblik potkovice i koje je Guardian svrstao u najbolje plaže na svetu. Okružena zelenilom, predstavlja važno stanište ptica zbog čega je između ostalog i prozvana "mesto posebne prirodne lepote". Izaberite ovo poluostrvo za vaše letovanje iz snova, i uživajte u miru dok se opuštate na jednoj od najlepših plaža.
Kosta Navarino je poznata i kao golf luksuzno letovalište gde ima najviše luksuzno opremljenih golf hotela koji raspolažu sa prostranim i uređenim terenima koji će posebno oduševiti ljubitelje ovog sporta. Prošetajte ovom regijom, kupite neki autentični komad, u Kosta Navarinu postoje i radnje koje prave unikatne predmete i zbog kojih će vam letovanje na Peloponezu posebno ostati u sećanju. Takođe, nikako ne biste smeli da propustite kurs grčkog kuvanja koji je u dvoje posebno zanimljiv. Ako tokom letovanja pre svega želite da se odmorite od svakodnevnih obaveza, u Kosta Navarinu su vam na raspolaganju neki od najboljih grčkih restorana koji služe tradicionalnu grčku hranu. Probajte nešto novo i vratite se sa Peloponeza puni utisaka! Izaberite neke od top class hotela koje su naši savetnici za individualna putovanja pripremili za vas i pronađite onaj koji će odgovarati vašim željama i zahtevima.

POGLEDAJTE KOMPLETNU PONUDU ZA OVU DESTINACIJU

Zašto nam se sviđa:

 

  • Pevamo u Epidaurusu, najaukustičnijem pozorištu na svetu - ovde se šapat jednako glasno čuje i u prvom i u 53.redu
  • Ispijamo poznata grčka vina u Patrasu. Preporuka: Desertno mavrodafne vino
  • Vozimo se preko najdužeg visećeg mosta na svetu Rio-Antirio
  • Odmaramo na Voidoklia plaži

Šta treba znati:

 

  • Meštani tvrde da je Peloponez najbolji deo Grčke i da ta tvrdnja nije mit već istina. Predlažemo da se u ovo sami uverite
  • Južni Peloponez važi za politički konzervativni region Grčke. Meštani ovog dela su u lošim odnosima sa Grcima iz drugih regija ali su jednako gostoljubivi prema gostima

Izdvajamo iz ponude:

 

The Westin Resort-Costa Navarino 5+*, Costa Navarino

Jedan od najluksuznijih hotela na Peloponezu raspolaže bogatim sadržajem koji će zadovoljiti sve uzraste

  • Idealan za decu i odrasle
  • Mališanima je na raspolaganju dečiji bazen, kao i dva minikluba
  • Raskošni wellness tretmani u  Anazoe centru koji se prostire na 4000m2

 

 

 

 

Luksuzni hotel na Peloponezu
Druga slika za destinaciju
Terasa hotela na Peloponezu

Pretražite našu celokupnu ponudu

Putovanje možete direktno rezervisati online ili ga isplanirati do najsitnijih detalja, prema vašim individualnim željama, sa nekim od naših savetnika za putovanja.

Gde želite da putujete?
Odrasli
- 2 +
Deca
- 0 +
Godina
- 7 +
Godina
- 7 +
Godina
- 7 +
Pretraga

Izaberite svog savetnika za individualna putovanja

Uz neprocenjivo iskustvo iz prve ruke, Travel House savetnici za putovanja će Vam obezbediti individualno putovanje baš po meri Vaših snova i brojne pogodnosti specijalno rezervisane baš za Vas.

Upoznajte sve savetnike

Travel House newsletter

Najbolje destinacije
Ekskluzivne ponude
Saveti eksperata za putovanje
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.
x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Nema podataka po zadatom kriterijumu pretrage. Molimo vas probajte pretragu sa drugačijim parametrima.

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...