Hoteli na Tasosu

Hoteli na Tasosu

Kako zamišljate vaše naredno letovanje? Ako tražite jedinstven i nezaboravan odmor u Grčkoj, posetite Tasos, ostrvo koje je kombinacija bogatog prirodnog okruženja i jedinstvene kulture. Okružen kristalno plavom vodom Egejskog mora, ovo ostrvo se nalazi u blizini severne obale a zbog neistraženih predela i skrivenih plaža, često ga zovu najčuvanijom tajnom Grčke. Grad Potos, nekadašnja ribarska luka danas je najpopularnije mesto na ostrvu koje privlači kako porodice sa decom tako i mlade koji su u potrazi za dobrim provodom. Idealnim za sve uzraste čini ga veliki izbor hotela i dobra lokacija, smešten je pored duge peščane plaže gde možete uživati u raznolikim sportovima na vodi poput jedrenja, parasejlinga, ronjenja  i surfovanja.

Na potezu od Potosa do Limenasa, glavnog grada ostrva, nalaze se neke od najlepših plaža među kojima se izdavajaju Paradise, Mermerna, Makrijamos i Golden beach. S obzirom na to da su skoro sve plaže smeštene u blizini kružnog puta koji povezuje veće gradove ostrva, najidealnije sredstvo prevoza  je automobil.

Plaža Paradise udaljena je od svih prometnih mesta na ostrvu što joj daje posebnu čar. Zelena borova šuma koja se meša sa sivim granitnim stenama i tirkizna voda stvaraju utisak kao da ste stvarno u raju, zbog čega ne čudi zašto ovo mesto neuporedive lepote svakodnevno privlači ljubitelje prirode. Ova plaža važi za jednu od najlepših na ostrvu a takođe se ubraja i u najlepše na Mediteranu zbog čega bi trebalo da se nađe u vašoj bucket listi tokom letovanja.

U blizini plaže Golden beach koja je jedna od većih na ostrvu nalazi se Open Sea caffe gde možete potražiti predah od sunca i uživati u omiljenom piću. Ovaj luksuzni bar na plaži radi i noću i nudi priliku za uživanje u romantičnom ambijentu i zvucima talasa. Mermerna plaža je poseban raj za oči, kombinacija nestvarno belog peska i tirkizne vode stvara scenografiju koju ste do sada mogli da vidite samo na egzotičnim destinacijama.

Ne dozvolite da vam uspomene sa ovog ostrva po povratku izblede, pored autentičnih suvenira kupite proizvode koji će vas kad poželite, za trenutak vratiti na ovo ostrvo. Domaća vina i med.. proizvodi su po kojima je Tasos prepoznatljiv i koji su stvarani po tradicionalnim metodama. Pored vina, tradicionalno piće po kojem je ostrvo poznato je i thsipouro, liker koji kombinuje razne vrste voća. Istražite ovo tajnovito ostrvo, uživajte
u njegovim prirodnim lepotama
i osetite sve čari. Za više informacija, preporuke najboljih hotela, kontaktirajte sa našim savetnicima za individualna putovanja koji će se pobrinuti da doživite odmor kakav zaslužujete.

*Cene su izražene za period od 7 dana

POGLEDAJTE KOMPLETNU PONUDU ZA OVU DESTINACIJU

Zašto nam se sviđa:

 

  • Uživamo na najlepšim plažama
  • Zabavljamo se na festivalima koji se održavaju širom ostrva 
  • Istražujemo morski svet i prirodna blaga. Škole ronjenja postoje u Limenasu, Skala Prinosu i u Potosu
  • Upoznajemo nove ukuse, arome, život meštana, istražujemo sela..

Šta treba znati:

 

  • Umesto rent a cara krenite u obilazak plaža brodićem, ovako ćete uspeti da posetite čak i one do kojih nije moguće doći sa obale
  • Potos se nalazi u blizini najlepših plaža
  • Na Tasosu se tradicionalno svake godine održava karneval koji je posvećen bogu vina Dionisu
  • Tasos je poznat po proizvodnji domaćeg meda. Vrste po kojima je prepoznatljiv je med od bora i od cveća koje se uzgaja na ostrvu

Izdvajamo iz ponude:

 

Thassos Grand Hotel 5*
SPECIJALNA PONUDA: Dete do 11 godina uz pratnju dve odrasle osobe letuje besplatno

 

Royal Paradise Beach Resort & Spa 5*, Potos
- direktno na plaži
- korišćenje fitnes centra, teniskih terena uključeno u cenu
- igralište za decu
- idealan za zahtevne goste

 

Prva slika za destinaciju
Druga slika za destinaciju
Treca slika za destinaciju

Pretražite našu celokupnu ponudu

Putovanje možete direktno rezervisati online ili ga isplanirati do najsitnijih detalja, prema vašim individualnim željama, sa nekim od naših savetnika za putovanja.

Gde želite da putujete?
Odrasli
- 2 +
Deca
- 0 +
Godina
- 7 +
Godina
- 7 +
Godina
- 7 +
Pretraga

Izaberite svog savetnika za individualna putovanja

Uz neprocenjivo iskustvo iz prve ruke, Travel House savetnici za putovanja će Vam obezbediti individualno putovanje baš po meri Vaših snova i brojne pogodnosti specijalno rezervisane baš za Vas.

Upoznajte sve savetnike

Travel House newsletter

Najbolje destinacije
Ekskluzivne ponude
Saveti eksperata za putovanje
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.
x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Nema podataka po zadatom kriterijumu pretrage. Molimo vas probajte pretragu sa drugačijim parametrima.

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...