Letovanje na Krfu

Letovanje na Krfu

Koja je vaša prva asocijacija na odmor? Uživanje na plažama, odmor tokom kojeg ćete zaboraviti na užurbanu svakodnevicu i prepuštanje svim čarima destinacije? Sve ovo možete naći na Krfu, najpopularnijem grčkom ostrvu, gde su more, sunce i vetar kreirali impresivnu obalu koju upotpunjuju prelepe plaže sa zlatnim peskom. Smešten nedaleko od zapadne obale Grčke,  Krf se zbog izrazito bujne vegetacije smatra ostrvom sa najviše zelenila, zbog čega u velikoj meri privlači porodice sa decom.
Jugoistočni deo ostrva savršen je za porodični odmor, dok zapadnu obalu ostrva krase dramatične litice koje pozivaju na istraživanje prirodnih lepota i pronalaženje usamljenih uvala.  Poznato po blagoj mediteranskoj klimi i odličnim plažama, na Krfu svako može uživati u odmoru koji će biti u skladu sa njegovim očekivanjima.
Jedna od najlepših plaža je Glifada, najpopularnija plaža na Krfu u čijim lepotama uživaju mnogi pripadnici džet seta koji su u neposrednoj blizini izgradili luksuzne privatne vile. Ukoliko na ovoj plaži ostanete do kasnih popodnevnih sati ne propustite prelepi zalazak sunca koji je ovde poseban doživljaj.
Letovanje na Krfu će biti nepotpuno ukoliko ne posetite Paleokrasticu, malo mesto smešteno na zapadu koje je poznato po fascinantnim plažama kojih ukupno ima 15. Kristalno more, ušuškani zalivi i pećine stvaraju scenografiju karakterističnu za egzotične destinacije. Pored ove prirodne lepote, jedna od većih atrakcija koju ne smete propustiti je i "Kanal ljubavi", za koji važi legenda da će osobi koja ga uspešno prepliva dok izgovara ime voljene osobe ljubav sigurno biti uzvraćena.
Nakon uzbudljivog dana na plažama, upoznajte gastro ponudu Krfa - uputite se u neki od lokalnih restorana i uživajte u ukusima mediteranskih specijaliteta, koji su zasnovani na tradicionalnoj grčkoj kuhinji. Prema rečima lokalaca, obrok neće biti kompletan ukoliko ga ne konzumirate uz čašu vina, među kojima se kao najbolje ističe Kakotrigis, vino koje datira iz vremena Tukidida.
Da li vam je potrebno još razloga za posetu Krfu? Rezervšite svoje letovanje već sada, kontaktirajte sa našim travel savetnicima za individualna putovanja i uz njihovu stručnu pomoć kreirajte savršen odmor.

 

*Cene hotela su za period od 7 dana

POGLEDAJTE KOMPLETNU PONUDU ZA OVU DESTINACIJU

Zašto nam se sviđa:

 

  • Zabavaljamo se na najboljim žurkama u Kavosu
  • Oduševljavamo se magičnim plažama i izvrsnim specijalitetima
  • Istražujemo prirodne lepote ostrva
  • Uživamo u jedinstvenoj poslastici, medu sa pistaćima
  • Opuštamo se uz Uzo

Šta treba znati:

 

  • Ostrvo koje je na prvi pogled očaralo mnoge pesnike i kraljeve, idealno je za odmor sa decom
  • Krf je sedmo po veličini grčko ostrvo na kojem ima preko 120 plaža
  • Najbolje vreme za posetu ovom ostrvu je period od maja do oktobra. Jul i avgust su najtopliji meseci

Trenutno aktuelno:

 

Hotel Delfinia 4*, Krf
Specijalna pogodnost: Dete do 13 godina uz pratnju dve odrasle osobe letuje besplatno

Prva slika za destinaciju
Druga slika za destinaciju
Treca slika za destinaciju

Pretražite našu celokupnu ponudu

Putovanje možete direktno rezervisati online ili ga isplanirati do najsitnijih detalja, prema vašim individualnim željama, sa nekim od naših savetnika za putovanja.

Gde želite da putujete?
Odrasli
- 2 +
Deca
- 0 +
Godina
- 7 +
Godina
- 7 +
Godina
- 7 +
Pretraga

Izaberite svog savetnika za individualna putovanja

Uz neprocenjivo iskustvo iz prve ruke, Travel House savetnici za putovanja će Vam obezbediti individualno putovanje baš po meri Vaših snova i brojne pogodnosti specijalno rezervisane baš za Vas.

Upoznajte sve savetnike

Travel House newsletter

Najbolje destinacije
Ekskluzivne ponude
Saveti eksperata za putovanje
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.
x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Nema podataka po zadatom kriterijumu pretrage. Molimo vas probajte pretragu sa drugačijim parametrima.

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...