Letovanje u Hrvatskoj

Letovanje u Hrvatskoj

Prelepe plaže, autentični gradovi, istarska vina, tartufi, znamenitosti i uzbudljiv noćni provod, da li ovako zamišljate vaše idealno letovanje? Izaberite Hrvatsku kao vašu krajnju destinaciju za odmor i krenite u avanturu po jednoj od najrazuđenijih obala sveta. Među omiljenim i najviše traženim destinacijama izdvajaju se Dubrovnik, Hvar, Pula i Rovinj, primorski gradovi u kojima vas pored dobre zabave očekuju luksuzni hoteli i prilika da se opustite na njihovim privatnim plažama. Ukoliko ste i dalje neodlučni, mi imamo odlične predloge za letovanje u Hrvatskoj.
Krenite od Rovinja i osetite italijanski duh ovog gradića koji često zovu hrvatskom Venecijom. Kupite čuveno istarsko maslin
ovo ulje, probajte kulinarske specijalitete koji su karakteristični za Istru, i obavezno uživajte na prelepim plažama na kojima skoro nikada nema gužve i koje nude apsolutnu privatnost. Odlični hoteli su karakteristični za Rovinj, a iz naše bogate ponude posebno preporučujemo popularni hotel Monte Mulini 5*, u čijoj blizini se nalaze neke od najlepših plaža, smeštene gotovo u samom centru grada i pogodne za sve generacije. Ukoliko biste se ipak radije opredelili za aktivnije letovanje, Hrvatska nudi i plaže na kojima možete isprobati razne sportove i zabavne aktivnosti na vodi. Izbor je na vama - celodnevno uživanje na suncu, uzbudljiv parasejling ili uvek atraktivna vožnja skuterom. Ako tokom letovanja želite sve vreme da budete u centru najznačajnijih dešavanja, naša preporuka je Pula, grad koji je godinama unazad jedna od najpopularnija destinacija za letovanje u Hrvatskoj. Kamenite plaže, najbolji restorani i popularna Arena na kojoj se svake godine održava Histria festival samo su neki od razloga za posetu ovog uzbudljivog primorskog grada. Hrvatska ostrva i gradovi na obali su poslednjih godina sve češće domaćini zanimljivih muzičkih festivala sa modernim elektronskim zvukom, koji garantuju dobar provod .Uživajte u koncertima svetskih izvođača, odmarajte na plažama ili organizujte izlet koji podrazumeva obilazak nacionalnog parka Brioni. Uverite se kako izgleda kada se priroda i kultura udruže u savršenoj sinergiji. Apsolutni mir i uzbudljive obilaske daleko od gradske gužve naći ćete na Plitvičkim jezerima koji se ističu po nestvarnim prirodnim lepotama kao i u  nacionalnom parku Krka.
Dubrovnik s pravom nazivaju "biserom Jadrana", a irski pisac Džordž Bernanrd Šo je čak rekao da "oni koji traže raj na Zemlji dolaze u Dubrovnik". Uverite se i sami u ove reči: prošetajte Stradunom, posetite Stari grad koji je jedna od najvećih atrakcija i u okviru kog se održavaju razne pozorišne i plesne predstave. Za najbolji odmor na prelepim plažama, kontaktirajte sa našim ekspertima za individualna putovanja i izaberite ponudu baš po vašoj meri.

 

POGLEDAJTE KOMPLETNU PONUDU ZA OVU DESTINACIJU

Zašto nam se sviđa:

 

  • Uživamo u istarskim vinima i jedemo tartufe
  • Zabavljamo se lokacijama na kojima je snimana serija "Game of Trones"
  • Sunčamo se na predivnim plažama u okolini Pule
  • Uživamo u skrivenim uvalama i potpunoj privatnosti na ostrvu Krk 

Šta treba znati:

 

  • Cene u Istri su više nego u ostatko zemlje zbog čega predstavlja najskuplju destinaciju u Hrvatskoj
  • Obavezno probajte Maraschino, liker od višnje koji je poznat u svetu
  • U Hrvatskoj ima dosta nudističkih plaža
  • Postoji plaža koja pod uticajem vetra menja svoj oblik - "Zlatni rt" na Braču

 

 

Trenutno aktuelno:

 

 

Stari grad Dubrovnik, letovanje u Hrvatskoj
Druga slika za destinaciju
Hrvatska obala, Istra

Pretražite našu celokupnu ponudu

Putovanje možete direktno rezervisati online ili ga isplanirati do najsitnijih detalja, prema vašim individualnim željama, sa nekim od naših savetnika za putovanja.

Gde želite da putujete?
Odrasli
- 2 +
Deca
- 0 +
Godina
- 7 +
Godina
- 7 +
Godina
- 7 +
Pretraga

Izaberite svog savetnika za individualna putovanja

Uz neprocenjivo iskustvo iz prve ruke, Travel House savetnici za putovanja će Vam obezbediti individualno putovanje baš po meri Vaših snova i brojne pogodnosti specijalno rezervisane baš za Vas.

Upoznajte sve savetnike

Travel House newsletter

Najbolje destinacije
Ekskluzivne ponude
Saveti eksperata za putovanje
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.
x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Nema podataka po zadatom kriterijumu pretrage. Molimo vas probajte pretragu sa drugačijim parametrima.

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...