Letovanje na Tenerifima

Letovanje na Tenerifima

Savršene plaže, idealna klima, uzbudljiv zabavni program...samo je mali deo onoga na šta posebno obratite pažnju kada planirate letovanje? Tenerife nude mnogo više, a da bi se u isto uverili, predlažemo da ovo ostrvo bude vaša sledeća destinacija. Kanarsko ostrvo koje zovu zemljom vulkana, parkova i večitog proleća odlikuje ubedljivo najbolja klima - prosečna temperatura tokom zimskih meseci je 22 stepena a leta su blaga što je jedan od razloga zašto kažu da ovde vlada “večito proleće".
Zaštitni znak ostrva predstavlja “zmajevo drvo”, čudo prirode koje postoji više od tri hiljade godina i koji je posebna atrakcija ovog vulkanskog ostrva, kao i nacionalni park Teide koji važi za najposećeniji park u Evropi i koji je pod UNESCO zaštitom.
 Tenerife nisu samo idealna klima i duge plaže, ovo ostrvo vam nudi najrazličitije prilike za uživanje – izgubite se u lepotama prirode, opustite se na plaži, popnite na najviši vrh Španije, šetajte kroz stari grad, provedite se sa celom porodicom u zabavnom parku. Jedno je sigurno: beskrajni izbor aktivnosti i rajska lepota ovog Kanarskog ostrva neće vas ostaviti ravnodušnim. U prilog ovome govori i informacija da Tenerifima nisu odoleli ni režiseri filmova Ratovi zvezda i Borba Titana koji su mnoge scene snimali na ovom ostrvu.
 Zabavu za celu porodicu pronaći ćete svuda, nakon obilaska vulkanskog  nacionalnog parka produžite do Siama - najvećeg vodenog parka u Evropi u kojem možete uživati u spustovima sa 28 metara koje okružuje tropska bujna vegetacija. U ovom parku koji je izgrađen u tajlandskom stilu možete uživati u autentičnim specijalitetima i pogledu na veličanstvenu arhitekturu.
Ukoliko planirate da u obilazak krenete u sopstvenoj organizaciji, predlažemo da na ostrvu iznajmite automobil i da obavezno obiđete neke od autleta u kojima možete pronaći markirane proizvode po veoma pristupačnim cenama. Parking je svuda na ostrvu besplatan sem u gražama velikih šoping centara.
 Kada je reč o najlepšim plažama ovog ostrva, mirno utočište pronaći ćete na plaži Playa Tejita i Las Teresitas koje se ubrajaju u top 10 najlepših ovog ostrva. Smeštena nedaleko od Santa Kruza, u blizini plaže Las Teresitas nalazi se selo San Andres u kojem možete uživati u autentičnim ribljim specijalitetima tipičnim za ovo ostrvo. Uživajte u svim čarima Tenerifa, od prirodnih lepota preko zabavnog sadržaja, ovo ostrvo ispunjava i najzahtevnije želje. Za više informacija, pomoć u izboru hotela i dodatne savete, kontaktirajte sa našim savetnicima za individualna putovanja koji su vam uvek na raspolaganju.
 

POGLEDAJTE KOMPLETNU PONUDU ZA OVU DESTINACIJU

Zašto nam se sviđa:

 

  • Idealna klima nam pruža mogućnost posete Tenerifima tokom cele godine
  • Odmaramo na Playa Tejita 
  • Kupujemo dizajnerske komade po sjajnim cenama
  • Zabavljamo se u Siam parku 

Šta treba znati:

 

  • Istočni deo ostrva ima više sunčanih dana nego severni
  • Parking je na ostrvu besplatan
  • El Medano je najduža plaža na ostrvu, duga je dva kilometra

Trenutno aktuelno:

 

  • First minute LETO 2018 - do 25% popusta

 

  • Hotel La Siesta 4*, Playa de las Americás -   25% za rezervacije do 15.01.

    - u blizini prodavnica i restorana
   - mini klub za decu (uzrast od 4 do 9      godina), dečiji bazen i igralište

Prva slika za destinaciju
Druga slika za destinaciju
Prirodne Lepote Španije

Pretražite našu celokupnu ponudu

Putovanje možete direktno rezervisati online ili ga isplanirati do najsitnijih detalja, prema vašim individualnim željama, sa nekim od naših savetnika za putovanja.

Gde želite da putujete?
Odrasli
- 2 +
Deca
- 0 +
Godina
- 7 +
Godina
- 7 +
Godina
- 7 +
Pretraga

Izaberite svog savetnika za individualna putovanja

Uz neprocenjivo iskustvo iz prve ruke, Travel House savetnici za putovanja će Vam obezbediti individualno putovanje baš po meri Vaših snova i brojne pogodnosti specijalno rezervisane baš za Vas.

Upoznajte sve savetnike

Travel House newsletter

Najbolje destinacije
Ekskluzivne ponude
Saveti eksperata za putovanje
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.
x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Nema podataka po zadatom kriterijumu pretrage. Molimo vas probajte pretragu sa drugačijim parametrima.

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...