Letovanje na Mikonosu

Letovanje na Mikonosu

 

O Covid regulativi informišite se kod vašeg Travel House savetnika za putovanja

...

U potrazi ste za šik destinacijom na kojoj ćete uživati u savršenoj ponudi hotela, besprekorno uređenim plažama i romantičnim trenucima sa voljenom osobom? Putujte sa nama na Mikonos, grčko ostrvo koje pripada skupini Kiklada i koje se smatra jednom od najatraktivnijih destinacija u Evropi. Ostrvo za koje se često može čuti da su ga sami bogovi stvorili, najčešći je izbor hedonista kao i pripadnika svetskog džet seta.
Glavni grad Mikonosa, Kora Mikonos, najbolje svedoči o lepotama kikladske arhitekture – uske kaldrmisane ulice, kuće okrečene u živopisnim bojama daju ovom ostrvu svojevrsni pečat po kojem se ono izdvaja od drugih. Najpoznatija ulica ovog grada je Matoyánni Street u kojoj se nalaze radnje svetski poznatih dizajnera kao i šarmantni kafići i restorani. Upečatljiva arhitektura, stare vetrenjače i pelikan Petros koji je simbol ostrva detalji su po kojima je Mikonos prepoznatljiv.
Plaže za svaki tip odmora izdvajaju Mikonos kao destinaciju koja je idealna za sve uzraste i različite tipove letovanja. Bez obzira da li ste mladi par u potrazi za uzbudljivim provodom ili avanturista koji traga za novim saznanjima, Mikonos ispunjava sve želje.
Plaža Ornos, koja se nalazi u blizini grada Mikonos, najbolja je za uživanje sa decom. Sitan pesak i blizina taverni i restorana, garancija su da vašim mališanima tokom celodnevnog boravka ništa neće faliti. Ubedljivo najpopularnija na ovom ostrvu je Paradise beach koja je poznata po provodu koji ovde traje do ranih jutarnjih časova. Nalazi se nedaleko od Paraga plaže i pored zabavnog sadržaja, ovde vam je na raspolaganju i širok izbor sportova na vodi poput džet skija, ronjenja i bandži katapulta.
Naša preporuka za parove je Mala Venecija, najromantičnije mesto na Mikonosu koje čini niz elegantnih kućica smeštenih duž same obale. Za ovo šarmantno naselje kažu da je ubedljivo najviše fotografisani deo Mikonosa čijoj neprevaziđenoj lepoti su doprineli mnogi umetnici kojima je ovo mesto poslužilo kao inspiracija za savršena dela. Mnoge od kuća danas su pretvorene u šik barove u kojima možete uživati u omiljenom piću dok posmatrate zalazak sunca.

 

Za više informacija, kontaktirajte sa nekim od naših Travel House eskperata za individualna putovanja i počnite da planirate vaše putovanje već sada

 

POŠALJITE UPIT

Zašto nam se sviđa:

 

  • Uživamo u specijalitetima brojnih restorana Male Venecije
  • Lutamo uskim kaldrmisanim ulicama i divimo se plavo belim kućama
  • Zabavljamo se na Paradise beach plaži
  • Opuštamo se uz koktele u boho-šik baru "Scorpios" dok nam se pogled gubi u daljini

Šta treba znati:

 

  • Mikonos decenijama važi za jednu od najpopularnijih VIP oaza koju su proslavile poznate ličnosti poput Grejs Keli, Džeki Kenedi, Mik Džeger
  • Stare vetrenjače i pelikan Petros su prepoznatljivi simboli ovog ostrva
  • Na Mikonosu možete uživati u beach hoppingu, atrakciji tokom koje se obilaze najlepše plaže ovog ostrva

TH PREPORUKA:

 

Mykonos Ammos Hotel 5*

 

- "Design" hotel
- na samoj plaži
- usluge na plaži uključene u cenu
- u centru Mikonosa
- transfer od/do aerodroma

 

POŠALJITE UPIT

 

Unutrašnjost Hotela Royal Myconian
Druga slika za destinaciju
Treca slika za destinaciju

Pretražite našu celokupnu ponudu

Putovanje možete direktno rezervisati online ili ga isplanirati do najsitnijih detalja, prema vašim individualnim željama, sa nekim od naših savetnika za putovanja.

Gde želite da putujete?
Odrasli
- 2 +
Deca
- 0 +
Godina
- 7 +
Godina
- 7 +
Godina
- 7 +
Pretraga

Izaberite svog savetnika za individualna putovanja

Uz neprocenjivo iskustvo iz prve ruke, Travel House savetnici za putovanja će Vam obezbediti individualno putovanje baš po meri Vaših snova i brojne pogodnosti specijalno rezervisane baš za Vas.

Upoznajte sve savetnike

Travel House newsletter

Najbolje destinacije
Ekskluzivne ponude
Saveti eksperata za putovanje
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.
x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Dragi klijenti,
Pretraga ponude na našem sajtu trenutno nije moguća zbog tehničkih problema koje provajderi ORS Slovenia & Traffics Nemačka trenutno imaju. Nadamo se da će usluga uskoro biti ponovo dostupna.
U međuvremenu Travel House savetnici su vam na raspolaganju za izradu personalizovanih ponuda. Vaš upit za željeno putovanje možete poslati klikom na link UPIT

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...