Putovanje u Dubai

Putovanje u Dubai

Dobrodošli - Ahlan wa Sahlan!

Dubai je po trenutnim odredbama otvoren za građane Republike Srbije koji mogu putovati uz negativan PCR test. U nastavku istražite šta sve možete videti i doživeti na ovoj destinaciji (dostupnost određenih sadržaja je podložna promeni).

Sa poznatom orijentalnom gostoljubivošću ćete se u Ujedinjenim Arapskim Emiratima susresti na veoma prijatan način. Dubai je destinacija gde se arapska tradicionalnost prepliće sa apsolutno modernim. Doživite čaroliju arapskog sveta i otkrijte sami jedinstveni san iz priče o 1001-oj noći. Dubai je jedna od onih destinacija za putovanje koja uvek ima čime da iznenadi, pa je baš zato često “stajalište” pravih svetskih putnika. Fascinantan pogled na solitere ove prestonice luksuza je najpoznatiji prizor koji je mnoge privukao na bliski susret sa tekovinama savremenih inovacija i razvoja, u raskošnoj kombinaciji sa tradicionalnim vrednostima.
Putovanje u Dubai nudi priliku za neograničen broj atraktivnih prizora i trenutaka koji će vam zauvek ostati urezani u sećanju. Pogled sa visine od 829.8 m (iz najveće zgrade na svetu, oblakodera Burdž Kalifa), susret sa ajkulama u akvaparku Aquaventure Waterpark (deo impozantnog kompleksa Atlantis, The Palm, jednog od najomiljenijih hotela u Dubaiju), miris svežih začina na pijaci Dubai Spice Souk ili pak ekskluzivna večera na morskom dnu (restoran Al Mahara u hotelu Burj Al Arab, ikoničnoj građevini za koju mnogi smatraju da zaslužuje čak 7 zvezdica) – i ovo sve je tek početak onoga što vas očekuje u gradu luksuza, ekstravagancije i odlične zabave. Primera radi, iako u samom gradu nema ni traga od snežnih padavima, u Dubaiju itekako možete da uživate u zimskim čarolijama tokom čitave godine. Ovakva prilika, u sred pustinjskog okruženja, je zaista neopisiv doživljaj, a očekuje vas u Ski Dubai zatvorenom skijalištvu (deo tržnog centra Mall of the Emirates).
Hoteli su za Dubai isto što i vina za Toskanu, jer je njihova raznovrsnost i brojnost uvek praćena vrhunskim kvalitetom. Veliki izbor hotela donosi jedini težak izbor koji ćete morati da napravite prilikom putovanja u Dubai, dok će sve nakon toga biti čisto uživanje. Za odmor na plaži, najbolje pogodnosti nude hoteli na Jumeirah Beach-u, poput fascinantnih hotela iz One & Only lanca. Za pravo gradsko iskustvo, tu je hotel sa potpisom modnog maga Đorđa Armanija, koji zauzima 11 spratova građevine Burdž Kalifa. Ali bez brige, naši eksperti za putovanja bez kompromisa će na osnovu vaših potreba i vizije odmora koju imate znati da vam preporuče baš pravi hotel za vas.  
Zbog viših temperatura tokom letnjih meseci, najbolje vreme za putovanje u Dubai je period jeseni i početak zime
Ako je vaš izbor Dubai, a cilj nezaboravno putovanje, računica je jednostavna: savršeni hoteli + kvalitetan šoping + ekskluzivni restorani + neobična i originalna iskustva = dani odmora koji se zauvek pamte!

 

Za preporuku hotela baš po vašoj meri i izradu personalizovane ponude za putovanje u periodu koji sami određujete i sa uključenim avio prevozom i transferom, kontaktirajte direktno vaše ličnog Travel House savetnika već danas! U Dubaiju vas očekuju hoteli najviše svetske klase sa 6*, izuzetni hoteli na plaži najbolji u svojoj kategoriji sa 4* i 5*, kao i gradski hoteli koji su idealna polazišna tačka za obilazak grada. Nakon slanja upita, u roku od 24h očekujte personalizovanu ponudu direktno u vašem Inboxu:

 

POŠALJITE UPIT

Zašto nam se sviđa:

 

 • Kupamo se na plažama od najfinijeg belog peska
 • Večeramo pod zvezdama u pustinji
 • Adrenalin nam radi tokom vožnji džipom po pustinji
 • Kupujemo u ultra modernim shoping centrima
 • Divimo se pogledu sa najviše zgrade na svetu
 • Uživamo u fenomenalnim hotelima

 

Šta treba znati:

 

 • Tokom (naše) zime su najbolji vremenski uslovi za odmor u Dubaiju
 • Alkohol se ne može kupiti i konzumirati van hotela
 • Metro izuzetno funkcioniše i odlično povezuje sve delove grada
 • Taxi je veoma povoljan

Izdvajamo iz ponude:

 

Hotel Atlantis the Palm 5*

 • Najveći vodeni svet u Dubaiju "Aquaventure"
 • Veliki izbor kategorija soba za parove i porodice
 • Vrhunska usluga i briga o gostima 

 

Za izradu personalizovane ponude u roku od 24h od slanja upita na raspolagu vam je čitav tim iskusnih Travel House savetnika:

 

KONTAKTIRAJTE SAVETNIKA

 

Jahanje Kamila U Dubaiu
Šoping u Dubaiu
Statua na Vodi u Hotelu u Dubaiu

Pretražite našu celokupnu ponudu

Putovanje možete direktno rezervisati online ili ga isplanirati do najsitnijih detalja, prema vašim individualnim željama, sa nekim od naših savetnika za putovanja.

Gde želite da putujete?
Odrasli
- 2 +
Deca
- 0 +
Godina
- 7 +
Godina
- 7 +
Godina
- 7 +
Pretraga

Izaberite svog savetnika za individualna putovanja

Uz neprocenjivo iskustvo iz prve ruke, Travel House savetnici za putovanja će Vam obezbediti individualno putovanje baš po meri Vaših snova i brojne pogodnosti specijalno rezervisane baš za Vas.

Upoznajte sve savetnike

Travel House newsletter

Najbolje destinacije
Ekskluzivne ponude
Saveti eksperata za putovanje
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.
x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Dragi klijenti,
Pretraga ponude na našem sajtu trenutno nije moguća zbog tehničkih problema koje provajderi ORS Slovenia & Traffics Nemačka trenutno imaju. Nadamo se da će usluga uskoro biti ponovo dostupna.
U međuvremenu Travel House savetnici su vam na raspolaganju za izradu personalizovanih ponuda. Vaš upit za željeno putovanje možete poslati klikom na link UPIT

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...