Putovanje u Majami

Putovanje u Majami

Protokol za putovanje: Svi putnici koji dolaze u SAD iz strane zemlje u obavezi da se testiraju, ne više od tri dana pre polaska leta, kao i da su dužni da pre ukrcavanja u avion pruže dokaz o negativnom testu ili dokumentaciju koja potvrđuje oporavak od COVID-19, uz popunjeno uverenje o validnosti podataka. Za putovanje je potrebno posedovanje vize. 

......

U potrazi ste za odmorom tokom kojeg ćete imati sve na jednom mestu - predivne plaže, raznovrsne noćne i dnevne aktivnosti, umetničke sadržaje (u meri u kojoj su trenutno dostupni)? Izaberite Majami, najpopularnije mesto za odmor koje ispunjava sve želje, pa čak i one najzahtevnije. Ovaj drugi po veličini grad u Floridi može se pohvaliti Art Deko obeležjima koje dočaravaju fantastični spoj prošlosti i budućnosti. Ne propustite pešačku turu, posetite Hotel Park Central kojem je 1987. vraćen prvobitni sjaj i koji je bio glavno okupljalište mnogih holivudskih zvezda poput Klarka Gejbla i Rite Hejvort.
Često ćete čuti da Floridu zovu “sunshine state” a to je upravo zato jer ima najviše sunčanih dana tokom cele godine. Uz sunčane sate bitno je pomenuti i Majami beach, 15 kilometara dugu plažu, omiljenu među surferima, duž koje su smešteni neki od najboljih hotela i restorana.
Šik mesta koja mogu da zadovolje svačije želje, restorani sa Mišelin zvezdicama, u Majamiju možete pronaći sve, bilo da želite da okusite vrhunska jela ili želite da probate kuhinju drugih zemalja. Restoran Izzy’s fish & oyster bar odaje počast morskoj hrani Nove Engleske a kulinarska umeća glavnog šefa Jamie De Rosa možete probati i u američkoj taverni Tongue & Cheek kojom on upravlja.
Svakako, najveći izbor prestižnih restorana pronaći ćete u Midtownu gde pored luksuznih restorana ima puno i dizajnerskih radnji.
Ljubitelji umetnosti, tokom putovanja ne bi trebalo da propuste Design district, prodajno - orijentisanu oblast Majamija u koju su se nedavno doselili Tom Ford i Versace sa ciljem da dalje šire svoju prodajnu privlačnost. Pored Design districta, jedno od mesta gde zasigurno nastaju budući trendovi je Design Miami, manifestacija koja slavi inovatinost, kreativnost i ultimativni stil. U periodu od 30. novembra do 4. decembra, najuticajnije kolekcionare, galeriste, dizajnere, kustose i kritičare okupiće ista strast ka high-end dizajnu. Budite na mestu gde nastaje istorija savremenog stila.
Idealan za avanturiste, kao i za one koji su u potrazi za novim iskustvima, zapadno od Majamija nalazi se kulturno blago, Everglade nacionalni park. Aligatori, krokodili, medvedi, pume, samo su neke od životinja koje ćete imati prilike da vidite ovde. Nacionalni park, koji je ustvari močvara, dom je mnogih ugroženih životinjskih vrsta zbog čega je ovo područje posebno zaštićeno. Vožnja kajakom ili brodom, planinarenje, i vožnja bicikla samo su neke od zanimljivih aktivnosti koje možete isprobati u ovom parku. Za sva pitanja, budite slobodni i kontaktirajte sa našim Travel House savetnicima za individualna putovanja.

 

Kreiramo 100% individualna putovanja krojena po vašoj meri! U skladu sa vašim potrebama i očekivanjima kombinujemo hotele, avio prevoz, private transfere na destinaciji, kao i dodatne sadržaje poput tura ili izleta. Ovaj vibranti grad donosi brojne mogućnosti da personalizujete svoj odmor, odabirom luksuznih, design ili economy hotela. Nakon slanja upita, u roku od 24h očekujte personalizovanu ponudu direktno u vašem Inboxu:

POŠALJITE UPIT

Zašto nam se sviđa:

 

  • Uživamo u jedinstvenoj mešavini latino i američke tradicije
  • Odmaramo na najlepšim plažama 
  • Pijemo koktele u Midtownu, delu grada gde su smešteni najbolji barovi
  • Šetamo Art Deco districtom i divimo se "galeriji na otvorenom"

 

 

Šta treba znati:

 

 

  • U Majamiju nema zime, temperatura tokom cele godine ne pada ispod 20 stepeni
  • Kubanski barovi i muzika se mogu naći na svakom ćošku. Za kompletan ugođaj, uputite se u deo grada Little Havana

Izdvajamo iz ponude:

 

1 Hotel South Beach 5*

  • Smešten na Collins Avenue na plaži
  • Rooftop bazen 
  • Moderan dizajn od prirodnih materijala
  • Posvećen očuvanju prirode

 

Želite da za vas izradimo personalizovanu ponudu za ovaj hotel, ili da saznate više o njemu? Zanimaju vas i drugi hoteli iz naše ponude na destinaciji Majami?

 

KONTAKTIRAJTE SAVETNIKA

 

 

Prva slika za destinaciju
Druga slika za destinaciju
Majami Putovanje

Pretražite našu celokupnu ponudu

Putovanje možete direktno rezervisati online ili ga isplanirati do najsitnijih detalja, prema vašim individualnim željama, sa nekim od naših savetnika za putovanja.

Gde želite da putujete?
Odrasli
- 2 +
Deca
- 0 +
Godina
- 7 +
Godina
- 7 +
Godina
- 7 +
Pretraga

Izaberite svog savetnika za individualna putovanja

Uz neprocenjivo iskustvo iz prve ruke, Travel House savetnici za putovanja će Vam obezbediti individualno putovanje baš po meri Vaših snova i brojne pogodnosti specijalno rezervisane baš za Vas.

Upoznajte sve savetnike

Travel House newsletter

Najbolje destinacije
Ekskluzivne ponude
Saveti eksperata za putovanje
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.
x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Dragi klijenti,
Pretraga ponude na našem sajtu trenutno nije moguća zbog tehničkih problema koje provajderi ORS Slovenia & Traffics Nemačka trenutno imaju. Nadamo se da će usluga uskoro biti ponovo dostupna.
U međuvremenu Travel House savetnici su vam na raspolaganju za izradu personalizovanih ponuda. Vaš upit za željeno putovanje možete poslati klikom na link UPIT

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...