Putovanje na Dominikanu

Putovanje na Dominikanu

 

O Covid regulativi informišite se kod vašeg Travel House savetnika za putovanja.

.......

Istražite zašto je ova karipska destinacija već decenijama uvek popularan izbor među našim klijentima...

Ljubitelji ste ronjenja i sportova na vodi, a hobi vam je golf? Želite da posetite destinaciju na kojoj ćete imati mogućnost da uživate u omiljenim sportovima ali istovremeno i da odmarate na prelepim peskovitim plažama? Počnite da planirate već danas jer Dominikana, ostrvo okruženo Atlantskim okeanom na severu i Karipskim morem na jugu, pruža nebrojeno mogućnosti za idealno putovanje. Najpopularniji gradovi ovog ostrva koje se graniči sa Haitijem su Punta Kana koja se nalazi na istoku i koja je poznata kao raj za golfere i Santo Domingo, istorijski grad smešten na jugu koji svedoči o burnoj istoriji ove zemlje. Prelepe beskrajno duge plaže od najfinijeg peska koje su okružene visokim palmama ćete pronaći u Punta Kani gde su smešteni neki od najboljih hotela među kojima se posebno ističu Family Friendly hoteli koji imaju posebne pogodnosti za porodice i širok zabavni program za decu. Za ovu destinaciju često kažu da je kao sa karipskih razglednica a u to ćete se uveriti tokom svog putovanja čim kročite na neku od plaža. Među najpoznatijima se izdvajaju Playa Macao, Playa Bavaro, Playa Blanca i druge. U oblasti Bavaro nalazi se istoimena plaža idealna za parasejling a ukoliko se na istu uputite sa mališanima, dobro je znati da se u blizini nalazi Dolphin park, jedinstvena atrakcija u okviru koje vam se pruža prilika za porodično druženje i plivanje sa delfinima i fokama. Nakon uzbudljivog dana, začinite svoje putovanje u nekim od najboljih restorana koji služe tipičnu dominikansku hranu i koji su smešteni duž plaža. Jedan od takvih je Jellyfish beach restaurant koji se našao u selekciji Top 50 najboljih beach restorana na Karibima. Ovaj beach bar noću postaje prava oaza gde ćete uz izvrsne specijalitete i opuštajuću muziku imati prilike da osetite sve čari Dominikane.
Kada je reč o klimi, često ćete čuti da leto na ovom ostrvu traje zauvek. I zaista jeste tako jer ovde vlada blaga klima ali kao i svaka oblast, i ovo ostrvo ima i svoje kišne periode. Najbolji period za posetu je od novembra do aprila dok u periodu od jula do novembra može biti više kišnih dana sa prolaznim padavinama.
Prestonica Dominikane, Santo Domingo, očarava veličanstvenom španskom arhitekturom, uskim ulicama, uzbudljivim noćnim životom i ljubaznošću domaćina. U samom centru grada nalaze se muzeji, razni kulturni spomenici a najlepšim delom ovog grada smatra se kaldrmisana ulica Zona Colonial koja se često naziva i „grad muzej“. Bez obzira na svoju bogatu istoriju i znamenitosti, Santo Domingo je urban grad koji posebno zanimljiv postaje noću. Sjajni restorani i bogat noćni život, zaplešite uz ritmove latino muzike i dozvolite da vas jug Dominikane u potpunosti zavede. Za sva pitanja, tu su naši Travel House savetnici za individualna putovanja koji će vam rado izaći u susret.

 

Za više informacija, kontaktirajte sa nekim od naših Travel House eskperata za individualna putovanja i počnite da planirate vaše putovanje već sada

 

POŠALJITE UPIT

 

 

Zašto nam se sviđa:

 

 • Uživamo u izuzetnoj All inclusive usluzi
 • Igramo se sa decom u posebnim Family Friendly hotelima
 • Plivamo u tropskom, karipskom moru 
 • Pravimo fotografije kao sa razglednice

Šta treba znati:

 

 • Državljani Srbije mogu da uđu u Dominikansku Republiku bez negativnog PCR testa.
 • Let iz Evrope traje oko 7 sati
 • Najbolje vreme za posetu je od novembra do maja s tim što i za vreme letnjih meseci pljusak jako brzo prođe i opet nastupi savršeno sunčano vreme

 

Top predlozi hotela sa 5*:

 

Hotel Be Live Collection Punta Cana Adults Only 5*

 • Adults Only samo za odrasle
 • Moderan dizajn

 

Hotel Paradisus Punta Cana Resort 5*

 • Na jednoj od najlepših plaža Kariba
 • Fine-dining experience

 

Secrets Cap Cana Resort & Spa 5* 

 • Koncept označen kao Unlimited-Luxury® - gde je apsolutno sve uključeno
Devojka u Narodnoj Nošnji Dominikane
Restoran na Plaži u Dominikanskoj Republici
Hotelsko Odmaralište u Dominikani

Pretražite našu celokupnu ponudu

Putovanje možete direktno rezervisati online ili ga isplanirati do najsitnijih detalja, prema vašim individualnim željama, sa nekim od naših savetnika za putovanja.

Gde želite da putujete?
Odrasli
- 2 +
Deca
- 0 +
Godina
- 7 +
Godina
- 7 +
Godina
- 7 +
Pretraga

Izaberite svog savetnika za individualna putovanja

Uz neprocenjivo iskustvo iz prve ruke, Travel House savetnici za putovanja će Vam obezbediti individualno putovanje baš po meri Vaših snova i brojne pogodnosti specijalno rezervisane baš za Vas.

Upoznajte sve savetnike

Travel House newsletter

Najbolje destinacije
Ekskluzivne ponude
Saveti eksperata za putovanje
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.
x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Dragi klijenti,
Pretraga ponude na našem sajtu trenutno nije moguća zbog tehničkih problema koje provajderi ORS Slovenia & Traffics Nemačka trenutno imaju. Nadamo se da će usluga uskoro biti ponovo dostupna.
U međuvremenu Travel House savetnici su vam na raspolaganju za izradu personalizovanih ponuda. Vaš upit za željeno putovanje možete poslati klikom na link UPIT

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...