Putovanje u Meksiko

Putovanje u Meksiko

Protokol za putovanje: Za putovanje nije potreban negativan PCR test niti sertifikat o vakcinaciji, ali je potrebno posedovanje vize koja se izdaje u Ambasadi u Beogradu. Za više informacija u vezi mogućnosti zakazivanja termina za izdavanje viza kontaktirajte vašeg Travel House savetnika putem linka

......

Koja je vaša prva asocijacija na udaljeni i mistični Meksiko? Sombrero, tekila, drevne civilizacije, marijači? Ili možda tortilje, "Sol" pivo, ljute paprike, pinjate, kaktusi? Ovo je samo deo bogatog folklora i modernih simbola koji vam nedvosmisleno poručuju: za vaše sledeće putovanje izaberite Meksiko! Putovanje u Meksiko je oduvek bila odlična opcija za bekstvo od svakodnevice i skrivanje u novim iskustvima i avanturama.
Najpopularnija destinacija za letovanje je čuveni Kankun, koji se nalazi preko puta Kube. Ono što ga čini pravim turističkim evergreen-om je luksuzno iskustvo koje nudi, u kombinaciji sa prostranim peščanim plažama. Međutim, mi uvek volimo da pažnju naših klijenata usmerimo u drugom pravcu... Na oko 45 minuta vožnje od Kankuna nalazi se podjednako čuvena Playa Del Carmen – nekada malo ribarsko mesto, a danas pravi karipski dragulj – destinacija vrlo popularna kod zaljubljenih parova, kojima uvek preporučujemo neki od "adults only" rizortova, rezervisanih samo za starije od 16 ili 18 godina. U glavnoj ulici očekuje vas uzbudljiv noćni život – legendarni klub Coco Bongo je mesto koje morate da vidite barem jednom, i osetite euforiju koja nastaje kombinacijom nastupa akrobata, muzike, koktela, različitih performansa – nešto poput komadića Vegasa u Meksiku.
Da li ste čuli za „cenotes“? Ove neobične vodene pećine se prostiru širom jukatanskog poluostrva (ima ih više od 6000!) i privlače pažnju svojim izgledom i lepotom. Maje su ih smatrale svetim mestima verujući da predstavljaju ulaz u podzemni svet. Potpuno magične lokacije, a kako se najčešće nalaze na privatnim posedima, ulaz se uglavnom naplaćuje od 2 do 10 dolara.
Meksiko je destinacija koja ima posebno mesto u srcima svetskih putnika, ali i u stomacima! Sveža domaća hrana obiluje neverovatnim ukusima, koji meksičku kuhinju svrstavaju među najomiljenije na svetu. Od uličnih kioska do Mišelin star restorana, ovde ćete imati prilike da probate neka od najlepših svetskih jela.
Fascinantna domorodačka kultura, nošnja u jarkim bojama i ručno izrađeni predmeti privućiće vašu pažnju, kao i gotovo magijske tkanine i dezeni koji u meksičkoj kulturi imaju moć prenošenja komunikacionih poruka. Ne smete se vratiti sa putovanja u Meksiko bez nekog originalnog predmeta koji će imati posebno mesto u vašoj svakodnevnici. To koliko Meksiko ima da ponudi kao destinacija verovatno nećete uspeti da istražite i doživite kroz samo jedno putovanje. Dobro rešenje su kružne ture koje u skladu sa vašim ličnim interesovanjima naši iskusni eksperti za putovanje mogu da kreiraju specijalno za vas, ali uvek će ostati to nešto će vas vući da ponovo krenete u novu avanturu koju Meksiko uvek nesebično može da ponudi...

 

Neka vaše putovanje bude jedinstveno - baš kao što ste i vi! Zahvaljujući partnerstvu sa renomiranim svetskim dobavljačima, za vas organizujemo 100% individualna iskustva, kombinujući hotel po želji sa avio prevozom i transferima, kao i dodatnim sadržajima na destinaciji. Čitav tim iskusnih Travel House savetnika vam stoji na raspolaganju za kreiranje i realizaciju vašeg putovanja u Meksiko:

 

POŠALJITE UPIT

Zašto nam se sviđa:

 

  • Uživamo u kolonijalnom šarmu Meride
  • Penjemo se uz astečku piramidu u Teotihuacan-u
  • Probamo lokalni specijalitet Mole Poblano u Puebli
  • Istražujemo ruševine Maja u Palanque-u
  • Pijemo koktel na rajskom ostrvu Holbox

Šta treba znati:

 

  • Mnoga domorodačka plemena ne vole da budu fotografisana tako da budite oprezni po tom pitanju
  • Ako vidite da vozač taksija ima instaliran mali TV u vozilu za sopstvenu upotrebu, čekajte drugi taksi
  • Koristite flaširanu vodu za piće ali i za pranje zuba

 

Izdvajamo iz ponude:

 

Karisma Hotels & Resorts 

  • Jedinstveni koncept "Gourmet Inclusive" ispunjava sve vaše želje i pruža više od "all inclusive" iskustva
  • Čak 10 luksuznih rizortova na Riviera Maya za različite tipove odmora 

 

Delimo sa vama iskustvo iz prve ruke našeg agenta Katarine, koja je imala priliku da boravi u odabranim Karisma rizortovima u Meksiku: 

SAZNAJE VIŠE

 

Statua U Meksiku
Narodna Nošnja Meksika
Plaža u Meksiku

Pretražite našu celokupnu ponudu

Putovanje možete direktno rezervisati online ili ga isplanirati do najsitnijih detalja, prema vašim individualnim željama, sa nekim od naših savetnika za putovanja.

Gde želite da putujete?
Odrasli
- 2 +
Deca
- 0 +
Godina
- 7 +
Godina
- 7 +
Godina
- 7 +
Pretraga

Izaberite svog savetnika za individualna putovanja

Uz neprocenjivo iskustvo iz prve ruke, Travel House savetnici za putovanja će Vam obezbediti individualno putovanje baš po meri Vaših snova i brojne pogodnosti specijalno rezervisane baš za Vas.

Upoznajte sve savetnike

Travel House newsletter

Najbolje destinacije
Ekskluzivne ponude
Saveti eksperata za putovanje
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.
x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Dragi klijenti,
Pretraga ponude na našem sajtu trenutno nije moguća zbog tehničkih problema koje provajderi ORS Slovenia & Traffics Nemačka trenutno imaju. Nadamo se da će usluga uskoro biti ponovo dostupna.
U međuvremenu Travel House savetnici su vam na raspolaganju za izradu personalizovanih ponuda. Vaš upit za željeno putovanje možete poslati klikom na link UPIT

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...