Raj na zemlji - Sejšeli

Raj na zemlji - Sejšeli

 

Protokol za ulazak: Sejšeli su otvoreni za putnike iz svih zemalja, bez obzira da li su vakcinisani ili ne, uz posedovanje negativnog PCR testa (test je obavezan i za vakcinisane). Pre putovanja potrebno je online popunjavanje Heath Travel Autorizacije koja košta 10 EUR po osobi i plaća se karticom online. U vezi svih detalja protokola za putovanje, kontaktirajte vašeg Travel House savetnika

....

 

A kako najbolje predstaviti Sejšele? Dovoljno je reći - Raj na zemlji! Na stotine sjajnih grebena okružuju brdovita i džunglom pokrivena sejšelska ostrva, rasuta po kristalnom čistom plavom moru. 115 ostrva-dragulja protežu se od Ekvatora do Madagaskara, a svaki od njih skriva svoje jedinstvene prirodne lepote i tajne.  
Pitate se kada je pravo vreme za letovanje na Sejšelima? Kad god vi poželite, zahvaljujući tropskoj klimi, ovde nikada nema zime, što je ujedno i jedan od razloga zašto Sejšeli kao najlepša ostrva sveta beleže odličnu posećenost tokom cele godine. Denis, Silhouette, St.Anne,vreme je da iskusite letovanje o kojem ste sanjali. 
Ovde možete pobeći od gradske hladnoće i letovati u sred novembra kada temperatura vode iznosi 29˚C i kada su idealni uslovi za ronjenje. April, maj i oktobar takođe su meseci kada je poželjno istražiti sejšelska ostrva i rezervisati letovanje ili možda romantični medeni mesec uz specijalne pogodnosti.

Najveće od svih sejšelskih ostrva je Mahe, koje odlikuje živopisna priroda - kombinacija strmih litica i beskrajno dugih puderastih plaža zaista stvaraju osećaj kao da ste u raju. Zbog toga i ne treba da vas čudi informacija zašto se Sejšeli ubrajaju u top destinacije za medeni mesec. Sejšelska ostrva su sinonim za apsolutnu relaksaciju o čemu dovoljno govori to što manja ostrva raspolažu samo sa jednim luksuznim rizortom na ostrvu u kojima ćete imati sve što vam je potrebno. Od ukupno 115 teško je izabrati samo nekoliko najlepših jer svako je jedinstveno na svoj način. Ostrvo Mahe nudi toliko toga - preko uzbudljivog obilaska vodopada, planinarskih šetnji, vožnje kajakom i ronjenja - nemojte se začuditi ako u nekom trenutku pomislite da sanjate jer nećete verovati svojim očima da tako magična priroda postoji. 

Sa ovog sejšelskog ostrva možete videti druga dva manja ostrva - La Dig i Praslin do kojih se može stići trajektom za otprilike 45 minuta. Za ostrvo La Dig kažu da ima mnogo lepše plaže od ostrva Mahe što je samo jedan od razloga zašto bi trebalo da izaberete Sejšele za vaše letovanje i tokom odmora obiđete sve prirodne lepote kojima raspolažu. Ne propustite posetu Ostrvu ptica, gde ćete doživeti apsolutni mir i opuštanje jer ovde jedinu buku stvara cvrkut retkih vrsta koje su nastanjene na ovom ostrvu. Odmor bez telefona i interneta, prepustite se uživanju za sva čula i izaberite neki od ostrvskih dragulja. Za pomoć u odabiru, kontaktirajte sa našim Travel House savetnicima za individualna putovanja koji su za vas izdvojili neke od top class hotela.

 

Kreiramo 100% individualna putovanja krojena po vašoj meri! Od preko 40 hotela sa 4* ili 5* dostupnih u našoj ponudi na destinaciji Sejšeli, iskusni Travel House savetnici će za vas izabrati predloge u skladu sa svim vašim očekivanjima i željama, iskombinovati ih sa najboljom opcijom avio karata i transfera na destinaciji. Nakon slanja upita, u roku od 24h očekujte personalizovanu ponudu direktno u vašem Inboxu:

 

POŠALJITE UPIT

 

 

Zašto nam se sviđa:

 

 • Posmatramo zelene kornjače kako polažu svoja jaju u pesku
 • Šetamo ili vozimo bicikl kroz plantaže kokosovih palmi
 • Istražujemo nepregledne plaže na ostrvu Praslin
 • Osećamo se kao da smo na pustom ostrvu na La Digue ili Fregate ostrvima
 • Uživamo u jedinstvenim velikim stenama na belim plažama
 • Neki hoteli garantuju besplatan boravak za mladu kod Honeymoon putovanja

Šta treba znati:

 

 • Obratite pažnju da se na Sejšelima vozi levom stranom. Vozila se mogu iznajmiti samo na Maheu i Praslinu.
 • U zavisnosti od smera duvanja vetra, može doći do skupljanja morske trave na plažama: od novembra do marta na istoku, od aprila do oktobra na zapadu. Za poznavaoce ovo je siguran znak da je more na ovom mestu čisto i skoro nimalo zagađeno. Većinom se hoteli trude da morsku travu otklone sa plaža.
 • Obratite pažnju da je kod povratnog leta sa Mahea u prepodnevnim časovima, poslednje noćenje potrebno rezervisati u hotelu na Maheu.

Hoteli koje preporučuju TH savetnici:

 

 • BUTIK HOTEL ZA POTPUNI MIR: Story Seychelles 4* - direktno na najdužoj plaži ostrva, šik i moderan ambijent sa intimnom atmosferom (noćenja na bazi polupansiona po osobi već od 190 EUR).

 

 • MEDENI MESEC IZ SNOVA: Constance Ephelia Mahe Seychelles 5* - luksuzno utočište potpuno prilagođeno potrebama mladenaca (noćenja na bazi polupansiona po osobi već od 185 EUR).

 

 • RAZMAZITE SVA ČULA: Kempinski Seychelles Resort 5* - prvoklasni spa usred tropskog vrta, koralni greben u samom rizortu, kulinarski užitak u nekoliko gurmanskih restorana (noćenja na bazi polupansiona po osobi već od 220 EUR). 

 

Za izradu personalizovane ponude za željeni hotel na raspolaganju vam stoji tim iskusnih Travel House agenata: 

 

KONTAKTIRAJTE SAVETNIKA

Pogled iz Hotela na Sejšelima
Sejšelska Džinovska Kornjača
Treca slika za destinaciju

Pretražite našu celokupnu ponudu

Putovanje možete direktno rezervisati online ili ga isplanirati do najsitnijih detalja, prema vašim individualnim željama, sa nekim od naših savetnika za putovanja.

Gde želite da putujete?
Odrasli
- 2 +
Deca
- 0 +
Godina
- 7 +
Godina
- 7 +
Godina
- 7 +
Pretraga

Izaberite svog savetnika za individualna putovanja

Uz neprocenjivo iskustvo iz prve ruke, Travel House savetnici za putovanja će Vam obezbediti individualno putovanje baš po meri Vaših snova i brojne pogodnosti specijalno rezervisane baš za Vas.

Upoznajte sve savetnike

Travel House newsletter

Najbolje destinacije
Ekskluzivne ponude
Saveti eksperata za putovanje
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.
x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Dragi klijenti,
Pretraga ponude na našem sajtu trenutno nije moguća zbog tehničkih problema koje provajderi ORS Slovenia & Traffics Nemačka trenutno imaju. Nadamo se da će usluga uskoro biti ponovo dostupna.
U međuvremenu Travel House savetnici su vam na raspolaganju za izradu personalizovanih ponuda. Vaš upit za željeno putovanje možete poslati klikom na link UPIT

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...