Putovanje na Maldive

Putovanje na Maldive

Protokol za putovanje: potreban PCR testa za ulaz ne stariji od 72h pre polaska, nezavisno od toga da li putnici imaju potvrdu o vakcinaciji. Za sve dodatne informacije u vezi protokola za putovanje, kontaktirajte vašeg Travel House savetnika

* * *

U nastavku istražite kakvi sve doživljaji vas očekuju na ovoj destinaciji, koja pruža sve uslove za sadržajan odmor u privatnoj atmosferi... Do Maldiva trenutno možete stići sa čak tri avio kompanije koje su naši dugogodišni pouzdani partneri: Turkish Airlines, Qatar Airways i Emirates - sa presedanjima u Istanbulu, Dohi ili Dubaiju.

 

Onog trenutka kada stignete na svoje odabrano ostrvo na Maldivima, snovi o dugim, belim, peščanim i palmama pokrivenim plažama postaju stvarnost. Voda je tako bistra da direktno iz vaše sobe možete videti jata ribica koje plivaju oko vas. Ova egzotična destinacija jedna je od ubedljivo najpopularnijih kada su parovi u pitanju (posebno za medeni mesec), ali je pogodna i za porodice sa decom i prijatelje. Raspitajte se kod našeg Travel House eksperta za individualna putovanja o raznovrsnoj ponudi hotela koji nude brojne pogodnosti, od romantične večere na plaži organizovane samo za vas, pa do odličnih popusta za suprugu ili decu...

Male je glavni grad Maldiva i ostrvo na koje slećete. Odatle vas očekuje transfer do ostrva na kom je smešten rizort, a koji se odvija lokalnim letom, ili češće kombinacijom vožnje hidroavionom i brzim brodom, a u zavisnosti od udaljenosti hotela transfer traje okvirno od 15 min. do 90 min. Izaberite onaj koji će biti u po vašoj želji i opustite se u ovom raju za oči i dušu. Ljubiteljima ronjenja značiće informacija da su Maldivi jedna od najboljih destinacija za istraživanje podvodnog sveta. Prosečna temperatura vode je 27˚C a vidljivost se pruža na čak 50 metara. Zaronite u Indijski okean i istražite neke od najlepših vrsta morskog sveta. Ukoliko vas dubine plaše ali ipak želite da zadovoljite radoznalost izaberite smeštaj u prepoznatljivim Water Villas, bungalovima na vodi, i morski svet ćete moći da posmatrate iz udobnosti svog apartmana, najčešće kroz deo poda koji je u staklu!
Često nas pitate za koga su Maldivi kao destinacija najpogodniji? Mi kažemo za svakoga! Ukoliko samo želite da se isključite od svega i tokom nedelju dana zaboravite na obaveze, ovde ćete pronaći svoj apsolutni mir u potpunoj tišini i pogledu na opuštajući okean. Ako ste u potrazi za luksuzom bez premca, sva vaše očekivanja će biti ispunjena u hotelima najviše svetske klase. Jedinstveni doživljaji za pamćenje? Nema problema, možete ih imati u neponovljivom podvodnom restoranu "Ithaa" koji je Njujork Tajms svojevremeno proglasio najboljim restoranom na svetu, a koji je smešten na dubini od 5 m. 

Zašto ne biste letovali na Maldivima ove zime? Ova daleka destinacija je poznata po dobrom vremenu tokom čitave godine, ali je svakako najbolji period za "letovanje" od novembra do maja, tokom suve sezone. Provedite novogodišnje praznike na nekoj od najlepših plaža, istražite dubine Indijskog okeana, a mi na osnovu ličnog iskustva garantujemo da ćete se sa odmora vratiti puni utisaka i da ćete već sledeće godine poželeti ponovo da se vratite. Maldivi su jednostavno pravi raj na zemlji, a kako biste se i sami uverili u to, predlažemo da čim pre rezervišite svoje putovanje koje ćete sigurno pamtiti do kraja života!

 

Kreiramo 100% individualna putovanja krojena po vašoj meri! Od preko 60 hotela kategorije od 4* ili 6* dostupnih u našoj ponudi na destinaciji Maldivi, iskusni Travel House savetnici će za vas izabrati predloge u skladu sa svim vašim očekivanjima i željama, iskombinovati ih sa najboljom opcijom avio karata i transfera na destinaciji. Nakon slanja upita, u roku od 24h očekujte personalizovanu ponudu direktno u vašem Inboxu:

 

POŠALJITE UPIT

 

Zašto nam se sviđa:

 

 • Sa Maldiva potiče: „No shoes, no news”
 • Možete imati utisak da ste sami na ostrvu i plaži iako u hotelu ima i drugih gostiju
 • Pesak je zapanjujuće beo, a voda kristalno čista
 • Večera pod svećama na plaži
 • Podvodni svet je spektakularan
 • Šampanjac uz doručak je potpuno prihvatljiv

Šta treba znati:

 

 • Iako je najbolje vreme za putovanje je od novembra do maja, ovde možete uživati tokom čitave godine
 • Sunce je izuzetno jako pošto su Maldivi blizu Ekvatora
 • Cena koktela je 15-20$, prosečna večera 100$... zbog toga je naša preporuka da se odlučite minimum za uslugu polupansiona, a idealno punog pansiona ili all inclusive-a

TH predlozi: 

 

Amari Havodda 5*

 • Top ušteda: all inclusive po ceni punog pansiona
 • Prijatan ambijent od prirodnih materijala
 • Večere na otvorenom pod zvezdama

 

Sun Siyam Iru Veli 5*

 • Preporuka za mladence 
 • Moderan ambijent izgrađen 2018. godine
 • Inovativan menu koji se manja svakodnevno 

 

Za sva dodatna pitanja i izradu personalizovanih ponuda stojimo vam na raspolaganju:

 

KONTAKTIRAJTE SAVETNIKA

Odmor na Plaži Maldiva
Hotel sa Bazenom na Maldivima
Bungalov na Vodi na Maldivima

Pretražite našu celokupnu ponudu

Putovanje možete direktno rezervisati online ili ga isplanirati do najsitnijih detalja, prema vašim individualnim željama, sa nekim od naših savetnika za putovanja.

Gde želite da putujete?
Odrasli
- 2 +
Deca
- 0 +
Godina
- 7 +
Godina
- 7 +
Godina
- 7 +
Pretraga

Izaberite svog savetnika za individualna putovanja

Uz neprocenjivo iskustvo iz prve ruke, Travel House savetnici za putovanja će Vam obezbediti individualno putovanje baš po meri Vaših snova i brojne pogodnosti specijalno rezervisane baš za Vas.

Upoznajte sve savetnike

Travel House newsletter

Najbolje destinacije
Ekskluzivne ponude
Saveti eksperata za putovanje
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.
x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Dragi klijenti,
Pretraga ponude na našem sajtu trenutno nije moguća zbog tehničkih problema koje provajderi ORS Slovenia & Traffics Nemačka trenutno imaju. Nadamo se da će usluga uskoro biti ponovo dostupna.
U međuvremenu Travel House savetnici su vam na raspolaganju za izradu personalizovanih ponuda. Vaš upit za željeno putovanje možete poslati klikom na link UPIT

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...