Putovanje na Maldive

Putovanje na Maldive

Maldivi su po trenutnim odredbama otvoreni za građane Republike Srbije koji mogu putovati uz negativan PCR test. U nastavku istražite kakvi sve doživljaji vas očekuju na ovoj destinaciji (dostupnost određenih sadržaja je podložna promeni)...

 

Na preko 1.200 ostrva snovi o dugim, belim, peščanim i palmama pokrivenim plažama postaju stvarnost. Voda je tako bistra da direktno iz vaše sobe možete videti jata ribica koje plivaju oko vas. Ova egzotična destinacija jedna je od ubedljivo najpopularnijih kada je medeni mesec u pitanju. Raspitajte se kod naših Travel House eksperata za individualna putovanja o luksuznim hotelima koji nude razne pogodnosti. Od romantične večere pa do odličnih popusta za vašu partnerku, razloga je na pretek. .

Male je glavni grad Maldiva gde se nalazi širok izbor od čak 88 luksuznih hotela. Izaberite onaj koji će biti po vašoj želji i opustite se u ovom raju za oči i dušu. Ljubiteljima ronjenja značiće informacija da su Maldivi jedna od najboljih destinacija za istraživanje podvodnog sveta. Prosečna temperatura vode je 27˚C a vidljivost se pruža na čak 50 metara. Zaronite u Indijski okean i istražite neke od najlepših vrsta morskog sveta. Ukoliko vas dubine plaše ali ipak želite da zadovoljite radoznalost izaberite smeštaj u water villas, bungalovima na vodi, morski svet ćete moći da posmatrate iz udobnosti svog apartmana i istovremeno uživate u raznim akivnostima.
Kada se pomenu Maldivi, prvo na šta pomislite je verovatno poznata fotografija podvodnog restorana Ithaa po kojem su između ostalog Maldivi i prepoznatljivi. Uživajte u luksuzu bez premca, apsolutnoj tišini i pogledu na slikovita jata riba dok uživate u omiljenim specijalitetima. Ovaj jedinstveni restoran koji je Njujork Tajms proglasio najboljim restoranom na svetu nalazi se na Alif Daal atolu i smešten je na dubini od pet metara. Dobra vest je da ovaj restoran možete rezervisati za venčanje.

Ko zna, možda vas prekrasna priroda, koralni grebeni i beskrajno duge plaže inspirišu da baš ovde zaprosite svoju buduću suprugu.

Zašto ne biste letovali na Maldivima u sred zime? Ne dozvolite da vas zbuni ova informacija – ova daleka destinacija je poznata po tropskoj klimi, zbog čega je najbolji period za letovanje od novembra do maja, tokom suve sezone. Dočekajte Božić i Novu godinu na nekoj od najlepših plaža, istražite dubine Indijskog okeana u sred decembra, garantujemo da ćete se sa odmora vratiti puni utisaka i da ćete već sledeće godine poželeti ponovo da se vratite. Maldivi su pravi raj na zemlji, a kako biste se sami uverili u to, predlažemo da rezervišite letovanje koje ćete sigurno pamtiti do kraja života.

 

NE PROPUSTITE: Avio karta po osobi već od 665 EUR (primer cene za prvu polovinu decembra)

 

Iz naše bogate ponude izdvajamo: 

PRETRAGA HOTELA SA 5* PRETRAGA HOTELA SA 6*

 

Zašto nam se sviđa:

 

  • Sa Maldiva potiče: „No shoes, no news”
  • Možete imati utisak da ste sami na ostrvu i plaži
  • Pesak je zapanjujuće beo i voda kristalno čista
  • Večera pod svećama na plaži
  • Podvodni svet je spektakularan
  • Šampanjac uz doručak je potpuno prihvatljiv

Šta treba znati:

 

  • Iako je najbolje vreme za putovanje je od oktobra do maja, ovde možete uživati tokom čitave godine
  • Sunce je izuzetno jako pošto su Maldivi blizu Ekvatora
  • Cena koktela je 10-15$, prosečna večera 80$... zbog toga je naša preporuka da se odlučite minimum za uslugu polupansiona, idealno punog pansiona ili all inclusive-a

Izdvajamo iz ponude: 

 

 

 

Ceremoniju venčanja možete da održite u dubinama Indijskog okeana, a to vam nudi hotel, Conrad Maldives Rangali Island 5+*, Alif Dhaal (Süd Ari) Atoll koji vam nakon ceremonije daje specijalnu pogodnost za honeymoon - do 60% popusta za mladu.

 

 

Odmor na Plaži Maldiva
Hotel sa Bazenom na Maldivima
Bungalov na Vodi na Maldivima

Pretražite našu celokupnu ponudu

Putovanje možete direktno rezervisati online ili ga isplanirati do najsitnijih detalja, prema vašim individualnim željama, sa nekim od naših savetnika za putovanja.

Gde želite da putujete?
Odrasli
- 2 +
Deca
- 0 +
Godina
- 7 +
Godina
- 7 +
Godina
- 7 +
Pretraga

Izaberite svog savetnika za individualna putovanja

Uz neprocenjivo iskustvo iz prve ruke, Travel House savetnici za putovanja će Vam obezbediti individualno putovanje baš po meri Vaših snova i brojne pogodnosti specijalno rezervisane baš za Vas.

Upoznajte sve savetnike

Travel House newsletter

Najbolje destinacije
Ekskluzivne ponude
Saveti eksperata za putovanje
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.
x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Nema podataka po zadatom kriterijumu pretrage. Molimo vas probajte pretragu sa drugačijim parametrima.

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...