Pearls by Michael Caines

Smešten u zapanjujućem hotelu Jumeirah at Etihad Towers, novootvoreni restoran Pearls by Michael Caines donosi uzbudljivu i modernu kuhinju, što ga čini jednom od najboljih destinacija za gastronomsko iskustvo u Abu Dabiju.

My Project (17) Restoran

Pearls by Michael Caines nudi ležerni koncept ručavanja, stvarajući jela koja crpe inspiraciju iz Arapskog zaliva, ali evropske ukuse i stil kuvanja. Sa svojim otvorenim staklenim zidovima od poda do plafona, nenadmašnim pogledom na ostrva Abu Dabija i okolno more, ovaj zadivljujući restoran je pogodno mesto za uzbudljivo gastronomsko iskustvo.

My Project (18) Hrana

Na meniju se nalazi osam predjela, osam glavnih jela i šest deserta, eklektična mešavina ukusa i namirnica koje će se menjati tokom godine. Karakteristična jela uključuju toplu salatu od jastoga sa vinegretom od manga i kardamoma i majonezom sa karijem, kao i lokalni cipal iz Arapskog zaliva sa tajlandskim pireom, salatom od komorača i kopra.

10456 Chef Orig Kuvar

Michael Caines je jedan od najpriznatijih britanskih kuvara. Njegov stil je jedinstven, istovremeno klasičan, ali i veoma inovativan. Pored toga što je na čelu kuhinjskog tima u poznatom Gidleigh Parku, on ima prepoznatljive restorane u Ekseteru, Severnom Devonu, Mančesteru i Česteru. Takođe je partner i ambasador Williams F1 tima. Tokom godina osvojio je brojne nagrade i priznanja, uključujući dve Michelin zvezdice i MBE za usluge u ugostiteljskoj industriji.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika