Jumeirah Bodrum Palace

Smešten duž spektakularne obale Bodruma sa pogledom na azurnu lepotu Egejskog mora, Jumeirah Bodrum Palace dopunjuje izuzetnu prirodnu lepotu inspirativnim luksuzom i uslugom bez premca.

9282_jumeirah-bodrum-palace-exterior-_orig-1.jpg Lokacija

Rizort se prostire na 110.000 kvadratnih metara i uključuje širok spektar restorana, salona i barova, 57 bazena od kojih je većina dodeljena privatnim vilama. Jumeirah Bodrum Palace je smeštena duž spektakularne obale Bodruma sa pogledom na Egejsko more, u prirodnoj lepoti uvale Zeytinlikahve, na otprilike 10 minuta od centra grada Bodruma i 20 minuta od međunarodnog aerodroma Bodrum.

9302_jumeirah-bodrum-palace-the-palace-bedroom_orig-3.jpg Smeštaj

Ekstravagantno dizajniran hotel se sastoji od 135 soba, koje uključuju prostrane suite-ove, luksuzno opremljene vile i palate sa šest spavaćih soba. Svi su dizajnirani po meri da obezbede maksimalnu udobnost, sa najfinijim materijalima i impresivnim terasama sa kojih se pruža pogled koji oduzima dah. Dok se Premium Suite može pohvaliti mermernim detaljima u svom kupatilu sa hidromasažnom kadom, Royal Villa može da primi do 10 gostiju i obezbeđuje ekskluzivnost sa bazenima na otvorenom i zatvorenom prostoru i turskim hamamom. Iako su deo glavne zgrade hotela, plutajuće kuće, nazvane i „maldivske vile“, imaju luksuz infinity bazena, privatnog batlera i privatnih kabana.

9297_jumeirah-bodrum-palace-royal-villas-private-pool-at-sunset_orig-1.jpg Usluga

Deo idilične obale Bodruma dužine 1,2 kilometra, rezervisan je samo za goste Jumeirah Bodrum Palace-a. Ostvarujući svoje obećanje o podmlađivanju, luksuzni hotel predstavlja prepoznatljivu Talise Spa, koja poseduje 12 ekskluzivnih soba za tretmane i spa apartman za parove, sa nizom luksuznih usluga hamama. Možete vežbati u teretani u hotelskom potpuno opremljenom fitnes centru, koji takođe brine i o vašoj deci na igralištu Kids Castle. Govoreći o finoj kuhinji, hotel ima najbolje restorane lokalne kuhinje, ali možete uživati u drugim kuhinjama poput azijske, libanske i italijanske. Sa osam restorana, pekarom, pabom i nargila barom, hotel osigurava da se osećate kao kod kuće.

Najbolje vreme za posetu

Od aprila do oktobra.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika