Airelles Courchevel

Gledajući spolja, hotel Airelles izgleda kao alpska bajka, sa svojim drvenim balkonima, pastelnim slikama i udobnim prozorskim kutovima. Očaravanje se nastavlja u salonu dobrodošlice, gde gosti mogu da se odmore pored kamina na kaučima obloženim somotom. Osnivač hotela je bio inspirisan životom austrijske carice Elizabete (koju je Romi Šnajder tako nezaboravno zabeležila u filmu „Sissi”), a enterijer, koji je kreirao Kristof Tolemer, predstavljaju maštovit pogled na austrougarski glamur.

757_dcla7_orig-3.jpg Lokacija

Smešten među mirisnim borovima na ivici staze, hotel nudi direktan pristup glamuroznom skijalištu Courchevel u čuvenoj Trois Vallées.

753_dcla3_orig-3.jpg Smeštaj

Uz vrhunski komfor i najsavremeniju opremu, umetnost ugostiteljstva je predstavljena u 37 soba i 14 apartmana hotela Les Airelles. Privatni apartman, smešten na poslednjem spratu, nudi 550m2 čistog luksuza i elegancije.

755_dcla5_orig-1.jpg Usluga

U hotelu je sve osmišljeno sa zadovoljstvom i ljubavlju prema skijanju. SwissCellSpa Experience, jedinstveni koncept nastao iz švajcarske ekspertize u oblasti ćelijske revitalizacije, sada je dostupan u Les Airelles Spa, sa ekskluzivnim i izuzetno efikasnim Cellcosmet i Cellmen tretmanima za lice i telo. Sa svoje 3 Mišelinove zvezde, Pierre Gagnaire je obučio tim kuvara koji oduševljavaju gurmane svojom prefinjenom kulinarskom kreativnošću.

Najbolje vreme za posetu

Od decembra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika