Aman Le Melezin

Otvoren kao Resort Aman 1992. godine u srcu regije Trois Vallées, Le Melezin kombinuje skijaško iskustvo sa tradicijom najboljih francuskih zamkova. Nakon obimnog renoviranja, Aman Le Melezin se ponovo otvorio u novom stilu u decembru 2016.

4507_rs437-le-mlzin-exterior_orig-1.jpg Lokacija

Skijaško mesto Courchevel 1850 nalazi se u srcu regije Trois Vallées, najveće skijaške oblasti na svetu, popularne po svojim uređenim stazama, širokoj infrastrukturi i konstantno dobrim uslovima za skijanje. Ženeva i Lion su najbliži međunarodni aerodromi. Transferi limuzinom i helikopterom su dostupni iz Ženeve, Liona ili Šamberija. Heliodrom je na nekoliko minuta od Le Melezin-a. Le Melezin organizuje letove do raznih aerodroma, a gosti se mogu voziti i direktno do Kurševela. Od Ženeve, 140 km severno od Kurševela, ili 200 km zapadno od Liona, udaljen je dva i po sata vožnje, dok je Pariz udaljen sedam sati vožnje. Brzim TGV vozom, putovanje od Pariza do Moûtiers-Salins traje nešto više od četiri sata, nakon čega sledi 40 minuta vožnje do Kurševela taksijem ili privatnim automobilom.

12929_aman-le-melezin-2_orig-1.jpg Smeštaj

Enterijer 31 sobe i suite-a u Le Melezin-u je uređen od drveta crvenog kedra. Podovi su prekriveni vunenim ili svilenim tepisima, a zidovi su ukrašeni drvetom ili svetlom tkaninom. Mnoge sobe imaju nesmetan pogled na ski staze i okolne vrhove, a 24 sobe imaju balkone. Sve sobe imaju veliki, odvojeni garderober i opremljene su IDD telefonom, televizorom sa CD i DVD plejerom, frižiderom i sefom. Kupatila su urađena u ružičastom granitu i nude duple umivaonike, duboku kadu i odvojeni tuš.

12934_aman-le-melezin-7_orig-1.jpg Usluga

Smešten na zapanjujuće živopisnoj lokaciji, u prirodno izvajanom planinskom amfiteatru, na stazi Bellecôte, u srcu Trois Vallées, Le Melezin nudi nenadmašno iskustvo, pružajući neke od najboljih uslova za skijanje na svetu. Prostrani Hammam, sa svojim kamenim zidovima i zasvođenim plafonom je prijatna atrakcija, kao i sobe za spa tretmane. Hotel nudi tradicionalnu francusku kuhinju prilagođenu modernim standardima. Ako vremenske prilike dozvoljavaju, otvorena terasa služi ručak, osveženje i popodnevni čaj.

Najbolje vreme za posetu

Od decembra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika