Chalet Gotham

Izuzetni chalet na 3 nivoa, sa privatnim spa centrom i teretanom u srcu Kurševela. Umetnost, lepota i elegancija su kombinovani u ovoj savršenoj alpskoj kući.

5862_gothamchaletcourchevel1850101_orig-3.jpg Lokacija

Idealno smešten u Courchevel-u, jednom od najboljih francuskih skijaških centara i svetski poznatom skijalištu Trois Vallees. Nalazi se na 450 metara od centra Courchevel-a i na manje od 50 metara od padina Cospillot.

5856_bedroom-31_orig-1.jpg Smeštaj

Ultramoderni dizajn enterijera će vas oduševiti kao i udobnost Chalet Gotham. Sa jednom glavnom spavaćom sobom sa sopstvenim kupatilom i garderoberom i 5 spavaćih soba sa sopstvenim kupatilom sa sopstvenim tuš kabinama i svlačionicama, Chalet Gotham je savršeno zimsko bekstvo za do 12 osoba.

5863_gothamchaletcourchevel1850111_orig-1.jpg Usluga

Privatni spa centar sa saunom, parnim kupatilom, đakuzijem, tušem i prostorom za opuštanje dizajnirani su za odmor posle skijaških avantura. Uz kompletno opremljenu ski sobu nećete morati da brinete o zimskoj opremi. Za večernje opuštanje predlažemo dobar film u privatnom bioskopu ili spremanje večere u profesionalnoj kuhinji. Wi-Fi pristup internetu je uključen u svim delovima Chalet-a.

Najbolje vreme za posetu

Od decembra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika