Cheval Blanc Courchevel

Smešten u srcu francuskih Alpa, u prestižnom alpskom mestu Courchevel 1850, Cheval Blanc je zamišljen kao ekskluzivni savremen hotel. Hotel nudi trideset dve sobe i suite-a sa direktnim pristupom „Trois Vallées“, najvećem skijalištu na svetu.

5643_49891237_orig-1.jpg Lokacija

Dragulj francuskih Alpa, Courchevel 1850 je najekskluzivnija skijaška destinacija. Samo dva sata udaljen od međunarodnih aerodroma u Ženevi i Lionu, Courchevel 1850 nudi boravak u „Trois Vallées“, najvećem skijalištu na svetu – sa više od 600 km neverovatnih skijaških staza.

5640_lechevalblancluxurydreamhotels33_orig-1.jpg Smeštaj

Cheval Blanc nudi trideset dve sobe i suite-a na tri sprata, uključujući dva dupleks apartmana: planinska kuća sa dve spavaće sobe i apartman, lepo uređen penthaus, sa četiri spavaće sobe, koji nude veoma ekskluzivan doživljaj planinskog odmora. Tradicionalni planinski materijali – vuna, krzno, somot i koža daju svakoj sobi prepoznatljiv stil i toplu, privlačnu atmosferu.

5639_chevalblanccourchevel-pool-hdhd3000x2000_orig-1.jpg Usluga

Spa Cheval Blanc vas poziva da se upustite u autentično putovanje čula i da se prepustite zadovoljstvu rituala lepote. Bazen i fitnes – sa svojim impresivnim vodopadom i kamenim dekorom. Sa stazama kojima se direktno pristupa iz skijašnice, Cheval Blanc nudi nenadmašno iskustvo skijanja. Svako jutro tim ski servisa priprema skijašku opremu za svakog gosta direktno na ski stazama.

Najbolje vreme za posetu

Od decembra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika