Hotel Le K2 Palace Courchevel

K2 čini pravi rizort, sastavljen od glavne zgrade i susednih objekata, smeštenih na padini planine, neprimetno se integrišući u pejzaž. Le K2 Palace ima privilegovanu lokaciju, budući da je blizini centra Courchevel 1850, a ipak i dalje zadržava visok nivo privatnosti i ima direktan pristup stazi. Hotel i apartmani se prostiru duž padine i imaju panoramske poglede na dolinu.

721_lek21_orig-1.jpg Lokacija

Smešten u blizini centra resorta i Kroazete, hotel se sastoji od 29 soba i apartmana i 5 suite-chalets izuzetnog kvaliteta.

727_lek27_orig-1.jpg Smeštaj

Udobne i prostrane sobe i suite-ovi sa širokim otvorenim dnevnim boravkom nude pogled na okolne masive, dolinu i susednu šumu. Alpska stolarija u K2 stilu i bronzani detalji dočaravaju daleke krajeve Himalaja, a sa kombinacijom tkanina toplih nijansi upotpunjuju luksuz koji tiho prati originalnu lepotu prirodnih materijala.

725_lek25_orig-3.jpg Usluga

U Goji Spa, proslavljeni švajcarski brend La Prairie nudi ekskluzivan i selektivan program tretmana lica i tela po nazivom “The Art of Beauty”. Zasigurno najluksuznije i izvanredno spa iskustvo na svetu, nudi vrhunsku negu kože i promovisanje fizičkog blagostanja. Kružni bazen je okrenut ka dolini, pružajući neverovatni panoramski pogled. Područje obuhvata vodopad, hamam, tople i hladne kupke i spoljašnji đakuzi.

Najbolje vreme za posetu

Od decembra do aprila.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika