Ritz Paris

Čuvena Pariska Dama je vraćena u svoj nekadašnji sjaj nakon renovacije od strane poznatog arhitekte Tjerija Desponta.

12044_hotelritzparisfrancemala_orig-1.jpg Lokacija

Legendarni luksuzni hotel Ritz Paris iz 1898. poznat je po svojoj adresi Vendome Place 15. Savršena lokacija u centru grada čini odličnu polaznu tačku u Parizu. Nalazi se u srcu najotmenijeg trgovačkog okruga u gradu, u blizini Champs-Elysées-a i Opere.

12042_lw0608-76730209-suite-coco-chanel-vincent-leroux-6_orig-1.jpg Smeštaj

Svaka soba u Ritz-u predstavlja neuporediv ambijent i prostor. Fina stolarija i delikatne pastelne nijanse čine intiman dekor u kome je vrhunski luksuz u svakom detalju, praćen antičkim predmetima i umetnošću. Hotel je verno restaurirao lični nameštaj proslavljenih gostiju u svojim Prestige Suite-ovima. Marsel Prust, Frederik Šopen, Koko Šanel i vojvoda i vojvotkinja od Vindzora, svi su izabrali nameštaj koji je odražavao njihovu ličnost, dekor apsolutne sofisticiranosti sa prelepim pogledom na trg Vendôme.

12017_lw0608-75329782-salon-proust-adrien-dirand_orig-3.jpg Usluga

Grandiozni hotel ima tri nova restorana, tri bara, uključujući čuveni Hemingvej bar, kojim predsedava glavni barmen, Kolin Fild, i prelepe bašte i terase, dizajnirane za uživanje tokom cele godine. Posle dugih dana provedenih u istraživanju grada, nastavite sa svojim režimom vežbanja u zatvorenom bazenu ili modernom fitnes centru, ili se prepustite tretmanu nege kože u prepoznatljivom spa centru CHANEL Ritz Paris. A kad smo već kod privatnosti, diskretni podzemni tunel omogućava dolaske i odlaske iz hotela za goste koji cene diskreciju.

Travel House savet

Ne propustite tretman Chanel L’Allure u prvom Chanel Spa centru koji se nalazi unutar Ritz hotela.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika