Gramercy Park Hotel

Hotel Gramercy Park je očaravajuća zbrka stilova, boja i prostora. Dodajte ovome divnu lokaciju na East Side-u i pristup jedinom privatnom parku u gradu i dobićete jedinstveno mesto, kao što je i sam Njujork.

7294_gramercy-3_orig-1.jpg Lokacija

Gramercy Park koji se nalazi u aveniji Lexington 2, u blizini Menhetna, je tiho područje okruženo zelenilom. Udaljen je nekoliko minuta od Union Square-a, SoHo Shopping-a i modernih butika i njujorških restorana u East Village-u. Za beg od gradske vreve, dobijate ekskluzivan pristup jedinom privatnom parku na Menhetnu – Gramersy parku, koji nudi retku priliku za privatnost u srcu Njujorka. Aerodromi JFK i Newark udaljeni su između 25-35 minuta vožnje automobilom.

7291_w1siziisinbob3rvc2v0lzeznje0ode1otcuanblzyjdxq_orig-1.jpg Smeštaj

Dizajn hotela je proizvod bujne mašte umetnika Julian Schnabel-a, gde nijedan detalj nije premali za umetnikovo razmatranje. Kreativni duh hotela može se naći u svakoj od 185 soba i suite-ova koji nude jedinstvenu kompoziciju boja, tekstura i retku kolekciju umetnosti, fotografija i predmeta. Iako je svaka soba jedinstvena, svaka deli zajednički raskošan ambijent. Sa ručno pravljenim stolovima prekrivenim kožom, italijanskom posteljinom od 400 niti, tamnocrvenim zavesama od somota, engleskim ormarićima za piće od mahagonija, mermernim toaletima i luksuznim kozmetičkim proizvodima, sobe i suite-ovi su raskošno utočište za goste.

7293_gramercy-2_orig-1.jpg Usluga

Veliki prostor Rose bara sa visokim plafonima je jedinstven u gradu. Sadrži nameštaj rađen po projektu slikara i reditelja nominovanog za Oskara, Julian Schnabel-a , jedinstveni Maarten Bas sto za bilijar i rotirajući prikaz smelih umetničkih dela majstora 20. veka, kao što su Andy Warhol, Jean-Michel Basquiat i Damien Hirst. Jade bar nudi smirujuće, intimno mesto za uživanje u kafi i doručku. Hotelski restoran je italijanska tratorija Maialino sa zadivljujućim pogledom na park Gramersy. Glavni kuvar Maialino-a, Nick Anderer, je sastavio meni pun jedinstvenih preokreta američkih klasika.

Najbolje vreme za posetu

Tokom cele godine.

011 285 44 20
callcentre@travelhouse.rs
Pitajte savetnika