Eksperti za putovanja

Izaberite Ličnog savetnika za putovanja

Travel House eksperti Vam u svakom trenutku stoje na raspolaganju, sa željom da svoje iskustvo i neprocenjivo znanje stave u službu kreiranja Vašeg putovanja. Uz naše savete i personalizovano planiranje, uživaćete u svakom trenutku nezaboravnog odmora!

Ušće

Bul. Mihaila Pupina 4, 11070 Novi Beograd • 011 285 4420 • 285 4421

Borjana Marić

Godine iskustva: 12

 

Moja najveća satisfakcija je upoznavanje novih ljudi, kultura i okruženja. Verujem da je ovo neprocenjivo bogatstvo koje opstaje zauvek i koje obogaćuje ljudima život. Za mene, ne postoji ništa bolje od dobro isplaniranog puta. Smatram da sam veoma srećna osoba, želim da prenesem svoju pozitivnu energiju na moje okruženje. Na osnovu  dugogodišnjeg iskustva i stečenog znanja u turizmu, nastojaću da pomognem klijentima da naprave savršen izbori i ostvare svoje snove.

Kontakt

Draženka Novaković

Godine iskustva: 15

 

“Svet je knjiga, a oni koji ne putuju čitaju uvek samo jednu stranicu”. Dozvolite mi da Vam svojim znanjem, iskustvom i kreativnošću pomognem da okrenete novi list i obojite ga bojama savršenog putovanja. Ono što vidite i doživite - to Vam niko ne može oduzeti, to ostaje zapisano u Vašem sećanju, u Vašoj knjizi života, spremno za pripovedanje budućim naraštajima. Pritisnite pauzu na sve svakodnevne obaveze, na stres, na posao, na nervozu, kontaktirajte me i dozvolite da pritisnem start za doživljaje na kojima će Vam zavideti.

Kontakt

Katarina Jovanović

Godine iskustva: 9
 
Pored znanja u sferi turizma, svojom energijom i strasti ka putovanjima, nastojim da klijentima pomognem u odabiru i realizaciji njihovog savršenog putovanja. Putovanja koja će prvo svakoga ostaviti bez reči, a onda načiniti pripovedačem istih, koji će se ponovo vraćati sa novim idejama ka budućim planovima za odmor iz snova.

 

Kontakt

Ivana Pavlović

Godine iskustva: 14

 

Volim ovaj posao zato što mi omogućava da uvek iznova istražujem najpoznatije ili još uvek neotkrivene turističke destinacije, kao i da komuniciram sa mnogo kvalitetnih i inspirativnih ljudi. Imam tu privilegiju da putovanja svojih klijenata učinim savršenim, jer ih kreiram u skladu sa njihovim individualnim željama i baš onakva o kakvima maštaju. Dugogodišnje iskustvo u turizmu mi pomaže da jako brzo prepoznam vrstu usluge koja bi najviše odgovarala njihovim potrebama, a sa ciljem da sva očekivanja budu ispunjena na najbolji mogući način. Uživam u tome da nakon uspešno završenog putovanja zajedno sumiramo utiske i pravimo planove za naredne avanture.

Kontakt

Sanja Jevđić

Godine iskustva: 6

 

Pri prvim susretima sa neobičnim pejzažima i zanimljivim pričama o raznim destinacijama znala sam da će putovanja biti cilj kome ću se posvetiti. Školovanje u sferi turizma i rad sa ekspertima uticala su na moje sticanje sve većeg znanja u ovom poslu. Prezentacije raznih agencija i avio kompanija omogućili su mi da proširim svoje vidike i da sa novim idejama pristupam radu. Ovakav pristup omogućava mi da klijentima pružam nove ideje, kreiram kvalitetna putovanja i pomognem im u stvaranju novih uspomena.

 

Kontakt

Boban Rajčić

Godine iskustva: 12

 

Ljubav prema putovanju me je usmerila i pomogla da rano otkrijem profesionalni put. Na fakultetu sam stekao potrebno teorijsko znanje, koje je uvek dobar osnov za pravi početak i dobio zvanje Diplomiranog menadžera u turizmu. Kasnije, licenca turističkog vodiča i brojna putovanja, rad u inostranstvu, omogućili su mi da steknem i praktično znanje, koje mi pomaže sada, da usmerim klijente i da im pomognem da otklone određene dileme, prilikom odabira svog putovanja. Zemaljska kugla ima ogroman turistički potencijal, zato Vam stojim na raspolaganju u otkrivanju najspektakularnijih delova sveta.

Kontakt

Zora Antunović

Godine iskustva: 12

 

Tokom rada u turizmu shvatila sam da je najbolji osećaj videti osmeh na licu zadovoljnog putnika. Zato kao prodavac, zelim maksimalno da izađem u susret svim starim i novim putnicima, i da na svaki način njihovo putovanje učinim najlepšim mogućim. Ovaj posao volim da zovem prodajom snova, jer putovanja su način na koji bežimo iz svakodnevice u nešto jedinstveno i novo. Putovanja se vezuju za osećaj lepog, a nema lepšeg osećaja nego otići na mesta o kojima sanjamo.

Kontakt

Novi Sad

Bulevar oslobođenja 95, 21000 Novi Sad • 021 426 882

Dragana Krstić

Godine iskustva:  16

 

Putovanja su oduvek bila moja strast i već duži niz godina tu strast delim sa svojim klijentima. Saradnja sa velikim avio kompanijama i evropskim touroperatorima naučila me je da prepoznam kvalitet  a iskustvo, da uočim potrebe ali i skrivene želje putnika željnih novih avantura i da svakom pomognem da kreira svoj zamišljeni odmor. Najveći uspeh je neprocenjivo, svako novo “Hvala za nezaboravno putovanje”

Kontakt

Sandra Kalember

Godine iskustva: 15

 

Iako nam savremeni načini prevoza omogućavaju da sa lakoćom stignemo na bio koje mesto na Zemlji, ukombinovati sve te avio konekcije, presedanja i transfere, može biti pravi izazov! Dugogodišnje iskustvo u agencijskom i vodičkom poslu omogućilo mi je da inspirišem svoje klijente da privatna i poslovna putovanja dožive kao avanturu, izazov ili beg od svakodnevnice. Najveće zadovoljstvo jednom uspešnom savetniku za putovanje pruža osećaj da je putnik krenuo na putovanje bez stresa, sa puno poverenja i maksimalno siguran. To je ono što me u ovom poslu ispunjava, i motiviše da uvek prevazilazim svoja i tuđa očekivanja. 

Kontakt

Nataša Maširević

Godine iskustva: 14

 

Ljubav ka putovanjima i turizmu je obeležila ceo moj privatni i poslovni razvoj. Smatram da je u ovom poslu najbitnije slušati klijente, posvetiti im vreme i kroz razgovor prepoznati šta zaista žele od odmora – čak i kada nisu u mogućnosti da to sami detaljno definišu. Takvi klijenti se uvek zadovoljni vraćaju sa nezaboravnih putovanja, a dugogodišnja saradnja sa mnogima od njih mi omogućava da im uvek preporučim savršen odmor po njihovoj meri. Najveća satisfakcija za mene je njihove poverenje u trenutku kada mi poveravaju nešto tako dragoceno – priliku za još jedan idealan beg od svakodnevnice.

Kontakt

Dušica Piljić

Godine iskustva: 16

 

Za mene je izazov otkriti neistraženu destinaciju u koju će se klijent zaljubiti, odgovoriti na želje klijenta koje nije ni izrekao, pružiti mali detalj usluge koji je neočekivan. U svom poslu srećem se sa različitim prolfilima ljudi i trudim se da kroz neposredan razgovor prepoznam stil putovanja koji im je odgovarajući. Saznajući njihove želje i očekivanja, kreiram za njih putovanja za koja se nadam da će postati neprocenjive uspomene. Kada mi jave da sam u tome uspela, nema većeg zadovoljstva.

Kontakt

Travel House newsletter

Najbolje destinacije
Ekskluzivne ponude
Saveti eksperata za putovanje
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.
x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Dragi klijenti,
Pretraga ponude na našem sajtu trenutno nije moguća zbog tehničkih problema koje provajderi ORS Slovenia & Traffics Nemačka trenutno imaju. Nadamo se da će usluga uskoro biti ponovo dostupna.
U međuvremenu Travel House savetnici su vam na raspolaganju za izradu personalizovanih ponuda. Vaš upit za željeno putovanje možete poslati klikom na link UPIT

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...