Eksperti za putovanja

Izaberite Ličnog savetnika za putovanja

Travel House eksperti Vam u svakom trenutku stoje na raspolaganju, sa željom da svoje iskustvo i neprocenjivo znanje stave u službu kreiranja Vašeg putovanja. Uz naše savete i personalizovano planiranje, uživaćete u svakom trenutku nezaboravnog odmora!

Novi Sad

Bulevar oslobođenja 95, 21000 Novi Sad • 021 426 882

Dušica Piljić

Godine iskustva: 13

 

Za mene je izazov otkriti neistraženu destinaciju u koju će se klijent zaljubiti, odgovoriti na želje klijenta koje nije ni izrekao, pružiti mali detalj usluge koji je neočekivan. U svom poslu srećem se sa različitim prolfilima ljudi i trudim se da kroz neposredan razgovor prepoznam stil putovanja koji im je odgovarajući. Saznajući njihove želje i očekivanja, kreiram za njih putovanja za koja se nadam da će postati neprocenjive uspomene. Kada mi jave da sam u tome uspela, nema većeg zadovoljstva.

Kontakt

Dragana Krstić

Godine iskustva:  11

 

Putovanja su oduvek bila moja strast i već duži niz godina tu strast delim sa svojim klijentima. Saradnja sa velikim avio kompanijama i evropskim touroperatorima naučila me je da prepoznam kvalitet  a iskustvo, da uočim potrebe ali i skrivene želje putnika željnih novih avantura i da svakom pomognem da kreira svoj zamišljeni odmor. Najveći uspeh je neprocenjivo, svako novo “Hvala za nezaboravno putovanje”

Kontakt

Delta City

Jurija Gagarina 16, Lokal 122, 11070 Novi Beograd • 011 655 8200

Jovana Radojičić

Godine iskustva: 17

 

Neke stvari u životu ne možemo da promenimo, zato menjajmo ono što možemo. Mi u turizmu menjamo destinacije. Kada se bavim ponudom za klijenta najbitnije mi je da prepoznam tačno šta klijent očekuje od putovanja i da to ispunjenje omogućim. Najveći osećaj zadovoljstva u ovom poslu je da se klijent oseća trajno bogatije kada se vrati sa puta, onda je promena zaista uspela i to ona najvažnija, unutrašnja. Promena je jedina konstanta. Onaj ko ovu maksimu uspe da prihvati i primeni, u istinu može biti ispunjena, srećna i zadovoljna osoba.

 

Kontakt

Biljana Tešić

Godine iskustva: 9

 

Putovanje od hiljadu milja započinje jednim jedinim korakom, zato nemojte koračati utabanim stazama, otkrijte svoj put, otisnite se van granica. Neka vaš prvi korak ostavi jedinstven trag. Dozvolite mi da budem vaš lični savetnik za putovanja, da vaše ideje realizujemo kroz kreativna putovanja sa nezaboravnim trenucima. Dok prelistavamo fotografije koje su ovekovečile predivne pejzaže dalekih destinacija, u našoj kući putovanja znamo da smo stekli još jednog dragog prijatelja. Istražujte, sanjajte, otkrivajte…neka avantura počne!

Kontakt

Jelena Petrović

Godine iskustva: 2

 

Putovanja su neraskidivo vezana za slobodu. Sigurna sam da Vam je itekako poznat osećaj prijatnosti kada znate da su pred Vama dani oslobođeni svakodnevnih obaveza, a želja da slobodno vreme iskoristite na najbolji mogići način se povećava. Sa tim osećajem dolazi i potreba da Vaše putovanje od početka planiranja do realizacije protekne bezbrižno, bude komforno i u skladu sa Vašim željama – u ulozi Vašeg savetnka a putovanja sa velik zadovoljstvom da Vam pomognem u pravljenju najboljih mogućih izbora, sa ciljem da ono što ste zamislili, na destinaciji i doživite. Puna sam entuzijama, energije i elana da Vam se maksimalno posvetim u kreiranju putovanja za pamćenje. Budite slobodni da me kontaktirate.

Kontakt

Ušće

Bul. Mihaila Pupina 4, 11070 Novi Beograd • 011 285 4420 • 285 4421

Borjana Marić

Godine iskustva: 9

 

Moja najveća satisfakcija je upoznavanje novih ljudi, kultura i okruženja. Verujem da je ovo neprocenjivo bogatstvo koje opstaje zauvek i koje obogaćuje ljudima život. Za mene, ne postoji ništa bolje od dobro isplaniranog puta. Smatram da sam veoma srećna osoba, želim da prenesem svoju pozitivnu energiju na moje okruženje. Na osnovu  dugogodišnjeg iskustva i stečenog znanja u turizmu, nastojaću da pomognem klijentima da naprave savršen izbori i ostvare svoje snove.

Kontakt

Boban Rajčić

Godine iskustva: 9

 

Ljubav prema putovanju me je usmerila i pomogla da rano otkrijem profesionalni put. Na fakultetu sam stekao potrebno teorijsko znanje, koje je uvek dobar osnov za pravi početak i dobio zvanje Diplomiranog menadžera u turizmu. Kasnije, licenca turističkog vodiča i brojna putovanja, rad u inostranstvu, omogućili su mi da steknem i praktično znanje, koje mi pomaže sada, da usmerim klijente i da im pomognem da otklone određene dileme, prilikom odabira svog putovanja. Zemaljska kugla ima ogroman turistički potencijal, zato Vam stojim na raspolaganju u otkrivanju najspektakularnijih delova sveta.

Kontakt

Sanja Jevđić

Godine iskustva: 3

 

Pri prvim susretima sa neobičnim pejzažima i zanimljivim pričama o raznim destinacijama znala sam da će putovanja biti cilj kome ću se posvetiti. Školovanje u sferi turizma i rad sa ekspertima uticala su na moje sticanje sve većeg znanja u ovom poslu. Prezentacije raznih agencija i avio kompanija omogućili su mi da proširim svoje vidike i da sa novim idejama pristupam radu. Ovakav pristup omogućava mi da klijentima pružam nove ideje, kreiram kvalitetna putovanja i pomognem im u stvaranju novih uspomena.

 

Kontakt

Travel House Online

Online • podrška

Draženka Novaković

Godine iskustva: 12

 

“Svet je knjiga, a oni koji ne putuju čitaju uvek samo jednu stranicu”. Dozvolite mi da Vam svojim znanjem, iskustvom i kreativnošću pomognem da okrenete novi list i obojite ga bojama savršenog putovanja. Ono što vidite i doživite - to Vam niko ne može oduzeti, to ostaje zapisano u Vašem sećanju, u Vašoj knjizi života, spremno za pripovedanje budućim naraštajima. Pritisnite pauzu na sve svakodnevne obaveze, na stres, na posao, na nervozu, kontaktirajte me i dozvolite da pritisnem start za doživljaje na kojima će Vam zavideti.

Kontakt

Novi Beograd

YUBC Novi Beograd, Bul. Mihaila Pupina 10 V/lok.1, 11070 Novi Beograd • 011 311 9078 • 311 7815

Zora Antunović

Godine iskustva: 5

 

Tokom rada u turizmu shvatila sam da je najbolji osećaj videti osmeh na licu zadovoljnog putnika. Zato kao prodavac, zelim maksimalno da izađem u susret svim starim i novim putnicima, i da na svaki način njihovo putovanje učinim najlepšim mogućim. Ovaj posao volim da zovem prodajom snova, jer putovanja su način na koji bežimo iz svakodnevice u nešto jedinstveno i novo. Putovanja se vezuju za osećaj lepog, a nema lepšeg osećaja nego otići na mesta o kojima sanjamo.

Kontakt

Ada Mall

TC Ada Mall Radnička 9, Lokal 03-14 (Generali osiguranje), 11000 Beograd • 011 4022473 • 011 4022474 • 063 544 725 • 063 544 731

Andrijana Milenović

Godine iskustva: 3

 

Postoji jedna stvar koju Vam mogu reći o sebi: putovanja su moja strast, stil života koji predstavlja i deo mog znanja. Putovanjima sam fascinirana otkako znam za sebe, još kao devojčica sam maštala da postanem agent i svoja iskustva prenosim ljudima kojima su putovanja sastavni deo života. Moj cilj je da premašim Vaša očekivanja, a moj najveći uspeh su zadovoljni klijenti. Radujem se saradnji sa Vama!

Kontakt

Katarina Jovanović

Godine iskustva: 5
 
Pored znanja u sferi turizma, svojom energijom i strasti ka putovanjima, nastojim da klijentima pomognem u odabiru i realizaciji njihovog savršenog putovanja. Putovanja koja će prvo svakoga ostaviti bez reči, a onda načiniti pripovedačem istih, koji će se ponovo vraćati sa novim idejama ka budućim planovima za odmor iz snova.

 

Kontakt

Travel House newsletter

Najbolje destinacije
Ekskluzivne ponude
Saveti eksperata za putovanje
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.
x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Nema podataka po zadatom kriterijumu pretrage. Molimo vas probajte pretragu sa drugačijim parametrima.

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...