<strong>th</strong>insight

Prozor u svet najlepših putovanja

Sva neizvesnost sa kojom smo suočeni kod nas je produbila želju da nastavimo putem izvrsnosti. Više nego ikada pre, našim klijentima je potrebna potpuna podrška i mogućnost da se oslone na pouzdanog partnera, koga već 21 godinu pronalaze u nama. U okolnostima kakve su trenutno, mi želimo da upoznamo sve vaše nesigurnosti i predstavimo vam najbolja rešenja za njihovo prevazilaženje. Ovo elektronsko izdanje magazina TH Insight je tu da vas podseti na svu radost koju putovanja donose, bilo da u ovom trenutku želite da nastavite sa istraživanjem sveta (onih delova koji su dostupni), ili se samo prisećate ranijih iskustava...


Magazin Travel Insight je prvi pravi lifestyle magazin, o putovanjima, luksuznim hotelima, egzotičnim destinacijama, spa centrima, ski centrima, honeymoon destinacijama kao i mnogim drugim zanimljivim sadržajima. U svakom broju za vas izdvajamo najluksuznije destinacije, specijalne ponude, novosti iz sveta, a uz naše savetnike za putovanje vas savetujemo kako da isplanirate svoj odmor i izaberete najbolje destinacije. 

 

Prelistajte NOVI 15. broj magazina TH Insight dostupan u elektronskoj formi - uz brojne aktuelnosti i savete za putovanja u trenutnim okolnostima, saznajte i zašto su Maldivi destinacija za sve, kakvo je iskustvo iz prve ruke naše savetnice Katarine koja je posetila Meksiko, gde ćete pronaći zen iskustvo na Havajima i kako izgleda luksuzni beg u pustinju...

Magazin Slika

Ukoliko ste prijavljeni na našu mejling listu, magazin vas već okečuje u vašem Inboxu! A ukoliko niste, možete nam uputiti zahtev da vas na nju dodamo, kako ne biste propustili ni jedno naredno izdanje... Osim najnovijeg, u nastavku možete prelistati i sva prethodna izdanja magazina.

 

 

Prijavite se za svoj besplatni primerak

Čitajte online

Broj 1

Broj 1
Septembar-Oktobar 2015

Broj 2

Broj 2
Februar-Mart 2016

Broj 3

Broj 3
Jun-Jul 2016

Broj 4

Broj 4
Septembar – Oktobar 2016.

Broj 5

Broj 5
Februar – Mart 2017.

Broj 6

Broj 6
Jun 2017.

Broj 7

Broj 7
Oktobar 2017.

Broj 8

Broj 8
Januar 2018.

Broj 9

Broj 9
Jun 2018.

Broj 10

Broj 10
Oktobar 2018.

Broj 11

Broj 11
Februar 2019.

Broj 12

Broj 12
Jun – Jul 2019.

Broj 13

Broj 13
Oktobar – Novembar 2019.

Broj 14

Broj 14
Februar 2020.

Broj 15

Broj 15
Novembar 2020.

Broj 16

Broj 16
Jul 2021.

Broj 17

Broj 17
Oktobar 2021.

Magazin pozadina

Zainteresovani za oglašavanje?

Nudimo vam mogućnost oglašavanja putem naših promotivnih kanala. Travel House prepoznaje da potencijalni klijenti sa nadprosečnim primanjima u Srbiji koriste različite kanale komunikacije. Danas Travel House širi svoju poruku i uticaj kroz različite platforme: print, digital, POS, evente. Našu bazu čini preko 250 000 zadovoljnih klijenata u Srbiji. Oglasite svoj brend na najefektivniji način.

marketing@travelhouse.rs

Po čemu se razlikujemo od ostalih?

Naš cilj je jednostavan – nudimo vam najbolje moguće iskustvo putovanja. Pravi način da to postignemo je preko naših eksperata, koji će Vam u skladu sa zahtevima i željama, interesovanjima, budžetu, omogućiti putovanje o kojem ste oduvek maštali. Kvalitet, Vaše želje i interesovanja za nas su prioritet.

92% naših klijenata bi nas preporučilo prijateljima

VIŠE O NAMA

Travel house Newsletter

  • Najbolje destinacije
  • Ekskluzivne ponude
  • Saveti eksperata za putovanja
x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Dragi klijenti,
Pretraga ponude na našem sajtu trenutno nije moguća zbog tehničkih problema koje provajderi ORS Slovenia & Traffics Nemačka trenutno imaju. Nadamo se da će usluga uskoro biti ponovo dostupna.
U međuvremenu Travel House savetnici su vam na raspolaganju za izradu personalizovanih ponuda. Vaš upit za željeno putovanje možete poslati klikom na link UPIT

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...