Naši Partneri.

Travel House je već nekoliko godina unazad najbolji Dertour i TUI prodavac u jugoistočnoj Evropi, a poslednje četiri godine jedina smo agencija sa ovih prostora koja je uspela da uđe i zadrži poziciju u Airtours Business Club-u vodećih agencija u Evropi koje prodaju deluxe putovanja. Naše članstvo znači prvenstveno pogodnosti za klijente kao što su: dostupnost najluksuznijih hotela po najpovoljnijim cenama i u terminima koji su obično zatvoreni za javnost, privatne transfere od aerodroma do hotela, Concierge service širom sveta, rani check-in i kasni check-out, upgrade u višu kategoriju soba, besplatne ulaze u spa centre u okviru hotela, poklončići za goste, i još mnogo toga. Na Vama je samo da odaberete. Uz to, Travel House je od samog početka rada, već punih 20 godina, članica YUTA-e. 

 

 

DERTOUR

Dertour je jedan od najvećih evropskih turoperatora I brend sa odličnom reputacijom na tržištu, sa više od 20 kataloga, preko 2 miliona turista i godišnjim prometom od preko milijardu evra. U Dertour-ovoj ponudi nalaze se individualna putovanja sa fleksibilnim programima, gde svaki klijent dobija odmor prilagođen njegovim potrebama i željama. Ponuda Dertour-a podeljena je u 3 kategorije: daleke destinacije, Evropa i gradski turizam. Modularni sistem Dertour-a doprineo je da ovaj organizator putovanja ponese titulu Turoperator br. 1 za individualna putovanja.

TUI

TUI je najveća turistička grupacija u Evropi i ima izuzetan položaj u svetu turizma. Ponuda obuhvata sve kontinente, uz specijalizovane kataloge za porodična i rekreativna putovanja, kao i luksuzna putovanja i odmor za one koji žele više. Sa prometom od oko 12.7 milijardi evra TUI je neprikosnoveni lider na evropskom tržištu. TUI danas obuhvata 3,600 turističkih agencija, 103 aviona, 37 zastupničkih agencija, i 290 hotela sa preko 157,000 kreveta u 30 zemalja. Oko 12.000 zaposlenih u preko 70 zemalja takođe brine o klijentima TUI-ja.

MEIER'S WELTREISEN

Specijalista za odmore na dalekim destinacijama - Afrika, Bliski istok, Australija, Novi Zeland, Južno more, Azija, Karibi, Latinska i Severna Amerika. Sa iskustvom od preko 20 godina Meier’s nudi najveću selekciju najboljih hotela po celom svetu.

ITS

Ima najsveobuhvatniji izbor hotela, od kojih su većina u kategoriji 4 zvezdice, pretežno usmerenim na mlade porodice. Nudi velikodušne popuste i atraktivne fiksne cene za decu, kao i niz paketa za jednog roditelja sa detetom. Osim paketa sa avio prevozom za srednje i long-range destinacije, ovaj touroperator takođe nudi self-drive odmor za goste koji žele sami voziti do odredišta.

JAHN REISEN

paušalni turoperator za individualiste s ekskluzivnim ukusom. Nudi izbor odabranih hotela 4 i 5 zvezdica, uključujući i vlastiti proizvod “Besondere Adressen” (na ekskluzivnim odredištima). Specijalizovan je za wellness odmor, ali nudi i izbor ekskluzivnih kružnih tura krstarenja. Mnogi od Jahn Reisen hotela nalaze se izvan turističke zone.

TJAEREBORG

Proizvod se uglavnom sastoji od hotela na plaži, dopunjenim sa nekoliko obilazaka i tura. Većina hotela, sa velikom raspoloživošću soba, su u razumnom rangu cena kategorije 3 i 4 zvezdice, u kojima je ishrana često na bazi punog pansiona. Od 2008, Tjaereborg INDI takođe nudi dynamic package tours pakete po dnevno aktuelnim cenama.

ADAC REISEN

Za sve one koje žele da budu u pokretu dok su na odmoru, ADAC ima pravu ponudu - bila to “kuća na točkovima”, iznajmljeni ili sopstveni automobil ili motocikl. Ovakva putovanja organizovana od strane eksperata možete iskusiti sami ili u grupi, a ako je u pitanju porodično putovanje onda će se pri organizaciji posebno obratiti pažnja na rezervaciju smeštaja koji ima posebne usluge vezane za čuvanje i zabavu dece.

AIRTOURS

Najlepše destinacije, najlepši hoteli i najviši nivo usluge – osnova su ovog turoperatora. Specijalizovan za indivindualna putovanja na najvišem nivou, Airtours pruža mogućnost da ostvarite sve svoje snove i uživate u pravom luksuzu.

TERRA REISEN

Najveći austrijski turoperator za putovanje sa preko 50 godina iskustva u organizaciji putovanja sa sopstvenim prevozom. Izbor smeštaja je odabran isključivo na osnovu kvaliteta usluge i prilagođen je kratkim boravcima i fleksibilnim dolascima/odlascima, uz odličnu ponudu za familije i storno osiguranjem uključenim u cenu.

1-2 FLY

nudi odmor za sve ukuse i naročito za svaki budžet uz široki izbor rizorta od 2, 3 i 4 zvezdice, uz posebne cene za porodice i decu od 2 do 14 godina uz fiksne cene i još mnogo toga. Izuzetno niske cene u odnosu na konkurenciju pri cemu se kvalitet nikako ne gubi iz vida.

WOLTERS REISEN

Profesionalac za odmor u kućama širom sveta. Specijalizovan je i za putovanja na sever (Skandinaviju ili na Britanska ostrva) uz kružne ture, avanturistička putovanja, krstarenja.

THOMAS COOK/NECKERMAN

Turoperator za organizaciju individualnih putovanja i nudi mnogo više od standardnih paket aranžmana. Dvadesetpet kategorizovanih kataloga, kao i specijalizovani katalozi (Wellness & Fitnes, Golf, Cruises), olakšaće Vam da pronađete putovanje iz snova - individualno ili kroz paket aranžman iz Nemačke ili Austrije (sa transferom ili letom).

FTI

Nudi sigurnost i komfor po atraktivnim cenama. U ponudi su destinacije širom sveta, od mediteranskih zemalja, preko Afrike, Indijskog okeana, pa do Kariba i Amerike. Svojim dvadesetogodišnjim iskustvom FTI se postavio u sam vrh svetkih turoperatora.

 

SCHAUINSLAND REISEN

postoji već 90 godina i jedan je od najstarijih i najiskusnijih turističkih kompanija u Nemačkoj. Schauinsland-Reisen je srednje veličine, nezavisna organizacija koja je generacijama vođena od strane porodice Kassner.

 

ABERCROMBIE & KENT

Svetski broj 1 za luksuzna putovanja sa preko 50 godina tradicije i dobitnik preko 8 prestižnih svetskih nagrada samo u 2010. godini. A&K postavlja standarde za luksuz i uslugu u turizmu iz godine u godinu.

DOMAĆI TUROPERATORI

Travel House Vam pruža mogućnost da u svim našim poslovnicama dobijete informaciju i izvršite rezervacije paket aranžmana izabranih vodećih domaćih turoperatora.

x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Dragi klijenti,
Pretraga ponude na našem sajtu trenutno nije moguća zbog tehničkih problema koje provajderi ORS Slovenia & Traffics Nemačka trenutno imaju. Nadamo se da će usluga uskoro biti ponovo dostupna.
U međuvremenu Travel House savetnici su vam na raspolaganju za izradu personalizovanih ponuda. Vaš upit za željeno putovanje možete poslati klikom na link UPIT

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...