O nama.

TRAVEL HOUSE je full-service turistička agencija specijalizovana za individualna putovanja širom sveta od 1999. godine. Mi kreiramo iskustva po želji klijenata, a našu bogatu paletu čini preko 250 destinacija sveta. Sa ekspertizom dugom čak 21 godinu svojim klijentima nudimo potpunu i personalizovanu podršku prilikom kreiranja i realizacije autentičnih doživljaja po njihovoj meri. Od male turističke agencije sa troje zaposlenih, izrasli smo u poslovni sistem koji podrazumeva rastuću mrežu profesionalnih savetnika za putovanje. Tajna našeg uspeha su naši klijenti - sa svakim novim klijentom stizali su drugačiji zahtevi i nove vizije putovanja koje smo sa velikom radošću uvek uspevali da ostvarimo...

 

Šta smo sve naučili

 

Od 1999. godine do danas smo naučili da baš ništa ne smemo prepustiti slučaju, i zato su naši partneri vodeće svetske turističke grupacije. Bez njihovog poverenja ne bi bilo mogući ostvariti mnoge vaše želje, a njihovo poverenje nije lako zaslužiti.

Naučili smo da osluškujemo vas i vaše potrebe, zato je danas naše ekspertsko znanje jedinstveno na tržištu. Zahvaljujući tom znanju sposobni smo da vam ponudimo jedinstveno iskustvo, individualno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom bilo da želite da se fokusirate na kulturne sadržaje, provodite vreme posmatrajući životinjski svet, istražujete ili se relaksirate na nekom lepom, skrivenom mestu.

 

Nekad i sad

 

Pre 21 godinu imali smo viziju potpuno personalizovane usluge usklađene sa potrebama savremenog užurbanog zauzetog čoveka. Personalizovana putovanja vam daju slobodu izbora, počevši od datuma, termina putovanja, transfera, preko uslluge do samog doživljaja. Danas smo jedina profesionalna turistička agencija na tržištu, čija specijalizacija su isključivo individualna putovanja. Preferirani smo partner na tržištu vodećih svetskih turoperatora, što nam omogućava da vam u potpunosti garantujemo izbor najboljih turističkih usluga i proizvoda na svetskom turističkom tržištu. Travel House je odavno postao lider u tom segmentu u Srbiji, ali je malo poznato da je Travel House takođe i apsolutni lider u domenu prodaje individualnih putovanja u regionu (Mađarska, Rumunija, Bugarska, Hrvatska, Slovačka, Češka). Od svog osnivanja Travel House agencija je članica Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije - YUTA

 

 

Putovanje kreirano za vas

Neodoljiva čar individualnog putovanja je u tome što ste zapravo vi njegov kreator. Mi smo tu da organizujemo, da vam pomognemo svojom ekspertizom u donošenju odluka ali plan puta zapravo dizajnirate samo vi, potpuno nezavisno od grupe, ili uobičajene rute. Na taj način možete da se prepustite svojim interesovanjima znajući da vam znanje naših savetnika sa putovanja uvek stoji tu, na dohvat ruke.

Iskoristite iskustvo iz prve ruke

Naši specijalisti redovno putuju na destinacije koje ćete posetiti. Oni zaista imaju odgovor na svako vaše pitanje. Ako im kažete šta želite oni će znati tačno šta da vam preporuče od toga šta morate videti do hrane koju morate probati. Takvo znanje vam je na raspolaganju u svakom trenutku od planiranja do samog putovanja.

Kako da počnete sa planiranjem vašeg putovanja

Sva fenomenalna putovanja počinju sa idejom. Ako imate generalnu ideju kakva vrsta putovanja vas interesuje, gde želite da otputujete i koliko dugo tamo da ostanete, imate sve što je potrebno za početak procesa kreiranja svog jedinstvenog putovanja.

 

 

Kontaktirajte vašeg savetnika za putovanja

Vaše putovanje je jedinstveno iskustvo i naš savet je da ga prepustite istinskim stručnjacima za planiranje nezaboravnih doživljaja širom sveta. Mi ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja, ponuditi sugestije i, ako ste spremni, početi sa kreiranjem vašeg unikatnog odmora.

 

Vaši savetnici za putovanja

x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Dragi klijenti,
Pretraga ponude na našem sajtu trenutno nije moguća zbog tehničkih problema koje provajderi ORS Slovenia & Traffics Nemačka trenutno imaju. Nadamo se da će usluga uskoro biti ponovo dostupna.
U međuvremenu Travel House savetnici su vam na raspolaganju za izradu personalizovanih ponuda. Vaš upit za željeno putovanje možete poslati klikom na link UPIT

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...