O nama.

Travel House je osnovan 1999. godine. Par entuzijasta i jedan neumorni perfekcionista sreli su se oko iste ideje: da ponude jedinstvenu uslugu u sferi putovanja. Tako je nastala mala turistička agencija sa troje zaposlenih. To nije dugo trajalo. Vrlo brzo smo prerasli u poslovni sistem koji podrazumeva rastući "retail" lanac turističkih agencija. A naša tajna uspeha ste vi, naši klijenti. Sa svakim novim klijentom stizali su i novi zahtevi, nove vizije putovanja i mi smo sa radošću tragali i nalazili načine da ih ostvarimo.

 

Šta smo sve naučili

 

Od 1999, do danas smo naučili da baš ništa ne smemo prepustiti slučaju, zato su naši partneri danas vodeće svetske turističke grupacije. Bez njihovog poverenja ne bi bilo mogući ostvariti mnoge vaše želje, a njihovo poverenje nije lako zaslužiti.

Naučili smo da osluškujemo vas i vaše potrebe, zato je danas naše ekspertsko znanje jedinstveno na tržištu. Zahvaljujući tom znanju sposobni smo da vam ponudimo jedinstveno iskustvo, individualno putovanje u skladu sa vašim željama i budžetom bilo da želite da se fokusirate na kulturne sadržaje, provodite vreme posmatrajući životinjski svet, istražujete ili se relaksirate na nekom lepom, skrivenom mestu.

 

Nekad i sad

 

Pre 20 godina imali smo viziju potpuno personalizovane usluge usklađene sa potrebama savremenog užurbanog zauzetog čoveka. Personalizovana putovanja vam daju slobodu izbora, počevši od datuma, termina putovanja, transfera, preko uslluge do samog doživljaja. Danas smo jedina profesionalna turistička agencija na tržištu, čija specijalizacija su isključivo individualna putovanja. Preferirani smo partner na tržištu vodećih svetskih turoperatora, što nam omogućava da vam u potpunosti garantujemo izbor najboljih turističkih usluga i proizvoda na svetskom turističkom tržištu. Travel House je odavno postao lider u tom segmentu u Srbiji, ali je malo poznato da je Travel House takođe i apsolutni lider u domenu prodaje individualnih putovanja u regionu ( Mađarska, Rumunija, Bugarska, Hrvatska, Slovačka, Češka). Od svog osnivanja Travel House agencija je članica Nacionalne asocijacije turističkih agencija Srbije - YUTA

 

 

Putovanje kreirano za vas

Neodoljiva čar individualnog putovanja je u tome što ste zapravo vi njegov kreator. Mi smo tu da organizujemo, da vam pomognemo svojom ekspertizom u donošenju odluka ali plan puta zapravo dizajnirate samo vi, potpuno nezavisno od grupe, ili uobičajene rute. Na taj način možete da se prepustite svojim interesovanjima znajući da vam znanje naših savetnika sa putovanja uvek stoji tu, na dohvat ruke.

Iskoristite iskustvo iz prve ruke

Naši specijalisti redovno putuju na destinacije koje ćete posetiti. Oni zaista imaju odgovor na svako vaše pitanje. Ako im kažete šta želite oni će znati tačno šta da vam preporuče od toga šta morate videti do hrane koju morate probati. Takvo znanje vam je na raspolaganju u svakom trenutku od planiranja do samog putovanja.

Kako da počnete sa planiranjem vašeg putovanja

Sva fenomenalna putovanja počinju sa idejom. Ako imate generalnu ideju kakva vrsta putovanja vas interesuje, gde želite da otputujete i koliko dugo tamo da ostanete, imate sve što je potrebno za početak procesa kreiranja svog jedinstvenog putovanja.

 

 

Kontaktirajte vašeg savetnika za putovanja

Vaše putovanje je jedinstveno iskustvo i naš savet je da ga prepustite istinskim stručnjacima za planiranje nezaboravnih doživljaja širom sveta. Mi ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja, ponuditi sugestije i, ako ste spremni, početi sa kreiranjem vašeg unikatnog odmora.

 

Vaši savetnici za putovanja

x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Nema podataka po zadatom kriterijumu pretrage. Molimo vas probajte pretragu sa drugačijim parametrima.

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...