Obavestenja za klijente.

TH OBAVEŠTENJE:

BESPLATNO ZAKAZIVANJE TESTIRANJA NA COVID-19

Datum objavljaivanja: 10.9.2020.

 

Sa zadovoljstvom obaveštavamo klijente da od sada vršimo uslugu besplatnog zakazivanja testiranja na COVID-19 u Zavodu za biocide u Beogradu (Trebevićka 16, Banovo Brdo).

Za svakog klijenta sa uplaćenim aranžmanom u ageniji Travel House potpuno individualno se planirana i zakazuje optimalno vreme testiranja kako bi rezultati stigli na vreme i bili validni u trenutku dolaska na destinaciju.

 

Proces zakazivanja i testiranja izgleda ovako: 

  • U dogovoru sa klijentom i u skladu sa raspoloživim terminima, TH agent zakazuje testiranje.
  • Nakon potvrde termina, klijent na e-mail dobija od Travel House agenta precizno uputstvo za popunjavanje uplatnice za novčanu naknadu u iznosu od 6.000 RSD propisanu od strane RS.
  • U zakazanom terminu klijent lično odlazi u Zavod za biocide sa overenom uplatnicom (nakon izvršene uplate) i ličnim dokumentima.
  • U roku od 24h od uzimanja urozka, klijent na e-mail dobija rezultate.

 

NAPOMENE: Zavod vrši uslugu testiranja samo za državljane RS, radnim danom i subotom od 10h do 14h.

 

U ovom trenutku je negativan PCR test potreban (uz izuzetke) za najveći broj otvorenih destinacija, među kojima izdvajamo i za vaše naredno putovanje preporučujemo Maldive, Dubai, Barbados, kao i Zanzibar. O drugim dostupnim destinacijama i trenutno važećim propisima u svakom trenutku se možete informisati putem vašeg Travel House savetnika

Za sve dodatne informacije u vezi usluge zakazivanja možete nas kontaktirati i pozivom na brojeve telefona 011 2854 420 i 011 2854 421, ili nam pisati na cellcentre@travelhouse.rs.

 

Vaš Travel House tim

 

--------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------

 

TH OBAVEŠTENJE:

BESPLATNO REBUKIRANJE ZA SVE NOVE REZERVACIJE

Datum objavljivanja: 04.08.2020.

 

Dragi klijenti,

Zbog povećanog interesovanja za kreiranje novih putovanja obaveštavamo vas da smo obezbedili povoljnije uslove rezervisanja: za sve nove rezervacije napravljene od 1.8.2020. do 30.09.2020. sa polascima od 01.10.2020. do 31.10.2021. moguće je BESPLATNO REBUKIRANJE do 14 dana pre polaska.

Zahvaljujući našem pouzdanom partnerstvu sa renomiranim svetskim turoperatorom DERTOUR-om, u mogućnosti smo da vam pružimo veću sigurnosti prilikom planiranja željenog putovanja. Korišćenjem ove specijalne pogodnosti putem agencije Travel House, možete napraviti rezervacije za odmor na dalekim destinacijama za sezonu 2020/21, kao i letnji odmor na Mediteranu tokom 2021. godine. O dodatnim pogodnostima u vidu first minute ušteda za rane rezervacije informišite se kod vašeg Travel House agenta.

Podsećamo, u ovom trenutku su za građane Srbije otvorene popularne daleke destinacije Maldivi i Dubai (uz negativan PCR test), koje uz ove još povoljnije uslove rezervisnja postaju značajno bliže!
 
Napomene: U slučaju izmene uz ove pogodnosti, nova cena izmenjene rezervacije, odnosno rebukinga mora iznositi najmanje 95% od prvobitne cene. Ovi uslovi besplatnog rebukiranja se ne odnose na avio karte, krstarenja i ulaznice za događaje.
 
U svakom trenutku nas možete kontaktirati za sve dodatne informacije putem brojeva telefona 011 2854 420 i 011 2854 421, ili putem email adrese callcentre@travelhouse.rs.
 
Vaš Travel House tim

 

 

TH OBAVEŠTENJE:

TH AGENTI U BEOGRADU DOSTUPNI U POSLOVNICI TH UŠĆE

Datum objavljivanja: 29.06.2020.

 

Dragi klijenti, 

 

Naš cilj jeste da i ubuduće budemo vaš pouzdan partner i savetodavac. Usled strateških izmena koje smo usvojili, ovom prilikom vas obaveštavamo smo operativno poslovanje iz poslovnica TH Novi Beograd, TH Delta i TH Ada Mall prebacili u poslovnicu TH Ušće, u kojoj vas očekuju vaši Travel House agenti.

 

Žao nam je ukoliko su ovakve izmene dovele do eventualnog narušavanja vašeg komfora, ali nam je ujedno i zadovoljstvo što smo u mogućnosti da vam u redizajniranoj poslovnici TH Ušće ponudimo udobnost i kvalitet usluge na najvišem svetskom nivou, pružajući zadovoljstvo čak i u samom procesu planiranja. Nadamo se da ćemo u budućnosti imati prilku da za vas organizujemo još mnogo putovanja, brinući o vašoj sigurnosti i bezbednosti u svakom trenutku njihove realizacije.

 

Stojimo vam u svakom trenutku na raspolaganju putem brojeva telefona + 381 11 2854 420+ 381 11 2854 421 ili e-mail adrese callcentre@travelhouse.rs.

 

Vaš Travel House tim

------------------------------------------------------------

 

TH OBAVEŠTENJE

PRODUŽENO RADNO VREME POSLOVNICE TH UŠĆE

Datum objavljivanja: 15.06.2020.

 

Dragi klijenti, 

Obaveštavamo vas da je od danas poslovnica TH Ušće ponovo dostupna u standardnom režimu rada, sa radnim vremenom od 10h do 22h svakog dana. Travel House savetnici vam stoje na raspolaganju za apsolutnu podršku, i sa najaktuelnijim inforamacijama i ponudama za vaš letnji odmor. 

 

Vaš Travel House tim

 

 

TRAVEL HOUSE OBAVEŠTENJE:

OTVORENE POSLOVNICE TH UŠĆE I TH NOVI SAD

Datum objavljivanja: 01.06.2020.

 

Dragi klijenti, 

 

Od 1. juna 2020. krenućemo sa prvom fazom ponovnog otvaranja TH poslovnica tokom koje vas ponovo očekujemo na dve lokacije u skraćenom radnom vremenu:

 

-u Beogradu u poslovnici TH Ušće, svakog dana od 10h do 16h 

-u Novom Sadu u poslovnici TH Novi Sad, pon-pet od 10h do 16h 

 

Vaši Travel House savetnici vas čekaju spremni da servisiraju vaše upite i ispune želje za sva buduća putovanja. 

 

Za LETO 2020 pripremili smo najbolje opcije za odmor u zemlji i regionu, sa fokusom na najviši nivo usluge i komoditeta, i u ovom trenutku ponudam dostupnim za destinacije: 

 

GRČKAHRVATSKABUGARSKACRNA GORA i SRBIJA

 

Radujemo se novim susretima!

 

Vaš Travel House tim

 

------------------------------------------------------------

 

TRAVEL HOUSE OBAVEŠTENJE

Datum objavljivanja: 13.05.2020.

 

Dragi klijenti, 

Od 1. juna 2020. krenućemo sa prvom fazom otvaranja TH poslovnica tokom koje vas ponovo očekujemo na dve lokacije u skraćenom radnom vremenu od 10h do 16h:

-u Beogradu u poslovnici TH Ušće

-u Novom Sadu u poslovnici TH Novi Sad

 

O proceduri i uslovima neposrednog pristupa u našu poslovnicu, merama zaštite i obaveznim uslovima, broju lica koji mogu pristupiti i sl. bićete naknadno obavešteni.

 

------------------------------------------------------------

 

TRAVEL HOUSE OBAVEŠTENJE

ZAMENSKA PUTOVANJA

Datum objavljivanja: 12.05.2020.

 

Dragi klijenti,

 

Na osnovu člana 123. tačka 3. Ustava Republike Srbije, a u vezi sa Zakonom o turizmu („Službeni glasnik RS”, broj 17/19), Vlada Republike Srbije donela je Uredbu o ponudi zamenskog putovanja za turističko putovanje koje je otkazano ili nije realizovano usled bolesti COVID-19 izazvane virusom SARS-CoV-2.

 

U skladu sa tim, sva sporna pitanja u vezi otkazanih turističkih putovanja biće rešavana na jedinstven način, u skladu sa odredbama ove Uredbe (Službeni galasnik RS br.63/2020).

 

Ažurno ćemo se obratiti putnicima pojedinačno u narednom bliskom periodu, kako bismo ih obavestili o storniranim putovanjima i svim detaljima, mogućnostima, i konačnim ponudama za rešenje otkazanih ili nerealizovanih putovanja, ugovorenih pre 15.03.2020. godine, a nakon što dobijemo sva detaljna uputstva od nadležnog Ministarstva.

 

Sva ugovorena  turistička putovanja, sa realizacijom zaključno do 14.06.2020. godine, usled nemogućnosti ispunjenja, su otkazana. Nadamo se da će se putovanja sa polaskom nakon 15.06.2020. moći realizovati u skladu sa ugovorom, a kada se za to steknu uslovi. Agencija aktivno prati rizike za putovanja. U saradnji sa nadležnim Ministarstvom, uredbama i preporukama nadležnih organa, kao i Svetske zdravstvene organizacije, u zavisnosti od situacije, obaveštavaćemo putnike o daljim preporukama u vezi letnjih putovanja.

 

Uplaćeni novac za putovanja koja se trenutno ne mogu ili neće moći realizovati, putnici će moći da iskoriste do 31.12.2021. godine za ista, ili slična putovanja, kada se steknu svi potrebni uslovi za realizaciju putovanja, u smislu normalizacije stanja u smislu nesmetanog funkcionisanja svih vidova saobraćaja i pružanja turističkih usluga. Ukoliko putnik ne iskoristi Zamensko putovanje do kraja 2021. godine, ili se odluči za povraćaj iznosa koji je uplatio, povraćaj uplaćenog iznosa će biti isplaćen u roku od 14 dana nakon isteka ovog roka, a nakon pisanog zahteva putnika. Ovaj postupak odnosi se na sve turistička putovanja, ugovorena zaključno sa 15.03.2020. godine.

 

Zamensko putovanje je novo turističko putovanje, kojim se zamenjuje nerealizovano turističko putovanje, koje je u celosti ili delimično uplaćeno od strane putnika, koja se realizuje na istoj ili drugoj destinaciji i čija vrednost nije niža od prodajne cene koji je putnik uplatio za nerealizovano putovanje. Rezervacija i promena na novi datum putovanja, kao i realizacija putovanja na drugoj destinaciji, se vrši u skladu sa uslovima neposrednih pružaoca usluga, avio kompanija, hotelijera, ino turoperatora, preko koga je izvršena rezervacija. Ukoliko postoji neki poseban uslov, bićete obavešteni. Novo putovanja se obračunava po trenutno aktuelnim cenama za odabranu uslugu/period u momentu rezervacije, ili drugačije ukoliko je propisano od strane neposrednih pružaoca usluga.

 

Deo poslovnica agencije Travel House će početi da radi od 01.06.2020. godine, u skraćenom radnom vremenu. Poslovnica TC Ušće će biti otvorena od 01.06.2020. godine. O proceduri i uslovima neposrednog pristupa u našu poslovnicu, merama zaštite i obaveznim uslovima, broju lica koji mogu pristupiti i sl. bićete naknadno obavešteni.

 

------------------------------------------------------------

 

TRAVEL HOUSE OBAVEŠTENJE 

Datum objavljivanja: 20.3.2020.

 

Dok je svet danas zaustavljen u neizvesnosti, mi verujemo u magiju putovanja ljudskog duha. Bez obzira da li imate rezervisano putovanje, odložili ste svoje planove ili razmišljate o nekom budućem putovanju, i dalje je u redu sanjati. Na kraju krajeva, putovanja obogaćuju život na svakom koraku, bez obzira gde se nalazili.


Putovanja pružaju radost sanjarenja, uzbuđenje zbog iskustva i neprolazna sećanja koja iz dana u dan postaju vrednija.

 

Nastavite da sanjate...


Trenutnoj situaciji izazvanoj pandemijom Corona virusa pristupili smo 100% odgovorno. I dalje smo tu za vas, ali smo u cilju zaštite bezbednosti i zdravlja svih naših klijenata i zaposlenih od 18.3. privremeno zatvorili naše poslovnice i obustavili rad sa strankama koji podrazumeva direktan kontakt.

Svi Travel House agenti su nastavili rad od kuće i ostali vam dostupni za svaku vrstu asistencije. Naša uloga je kao i do sada da u potpunosti servisiramo sve vaše upite i pružimo vam najaktuelnije informacije i neophodnu podršku. Zbog smanjenog kapaciteta rada u vanrednoj situaciji, u ovom trenutku nismo u mogućnosti da odgovorimo na telefonske pozive, pa sve detalje u vezi ugovorenog ili otkazanog putovanja, kao i putovanja koja želite da ugovorite možete dobiti koristeći e-mail adresu callcentre@travelhouse.rs.


Nadamo se da ćemo uskoro svi zajedno izaći kao pobednici iz ove situacije. Vaš Travel House savetnik će biti spreman kada ponovo budete poželeli da kreirate najlepša individualna putovanja. Naš sajt www.travelhouse.rs vam ostaje dostupan 24/7 za pretraživanje, upite ili inspiraciju kroz TH blog i TH Insight magazin.

I dalje smo u potpunosti tu za vas, 100% odgovorno!

Vaš Travel House tim

 

-------------------------------------------------------------------------------------

 

YUTA OBAVEŠTENJE

Datum objavljivanja: 25.03.2020.

 

Usled globalne epidemije i proglašenog Vanrednog stanja u R. Srbiji ne postoji realna mogućnost za normalno poslovanje turističkih agencija, u tom smislu za sva putovanja koja su planirana u periodu od 15.05.2020. god u ovom trenutku ne postoji realan način sagledavanja uslova realizacije i eventualnog otkazivanja aranžmana.

 

Imajući u vidu Odluku Vlade R. Srbije o proglašenju bolesti COVID-19 izazvane virusom SARS CoV-2 zaraznom bolešću (“Službeni glasnik RS” broj 23/20 od 10.03.2020. godine), obaveštavamo Vas da su sredstva koja ste uplatili u korist odabrane agencije za ugovorena putovanja evidentirana i sigurna i ista ćete moći da iskoristite nakon zvanične objave odluke Vlade Republike Srbije o okončanju pandemije, u skladu sa uslovima neposrednih pružaoca usluga, avio kompanija, hotelijera, ino turoperatora, o čemu ćete biti obavešteni.

 

U interesu putnika je da sa strpljenjem i razumevanjem sačekaju određeni vremenski period kako bismo mogli da ponudimo konkretne odgovore u vezi realizacije i otkazivanja aranžmana. U tom smislu agencija će nakon 15.05.2020. god imati više informacija na osnovu novih Preporuka Svetske zdravstvene organizacije, Ministarstva turizma i drugih nadležnih državnih organa R. Srbije kao i Nacionalne asocijacije turističkih agencija YUTA.

 

O posledicama koje će pandemija iza sebe ostaviti, nećemo govoriti sada, nadamo se, kao i svi Vi, da će trajati što kraće i da ćemo ih prebroditi što bezbolnije.

 

Najljubaznije Vas molimo za razumevanje jer nam je najvažnije da svi sačuvate dobro zdravlje, a mi ćemo na svaki način, svim svojim raspoloživim kapacitetima i iskustvom nastojati da i u ovim prilikama, sa kojima se nakon višedecenijskog poslovanja prvi put susrećemo, opravdamo Vaše poverenje, a kada se sve ovo zavrsi, da zajedno sa nama pođete na nova putovanja, čim se za to ukaže prilika.

-------------------------------------------------------------------------------------

 

Ostajemo Vam na raspolaganju za sva dodatna pitanja i konsultacije putem email-a callcentre@travelhouse.rs.

x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Nema podataka po zadatom kriterijumu pretrage. Molimo vas probajte pretragu sa drugačijim parametrima.

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...