Objašnjenja o ponudi.

OBJAŠNJENJA O PONUDI

 

Kategorizacija hotela

**    prikladno opremljeni hoteli, pansioni i apartmani
***    hoteli, pansioni i apartmani popularne srednje klase
****    komforni hoteli, pansioni i apartmani visoke srednje klase
*****    prvoklasni hoteli sa izvrsnom uslugom i sadržajem

 

Objekti koji imaju dodatnih pola zvezdice u različitim segmentima ispunjavaju kriterijume za sledeću veću kategoriju.

 

 

 

Dynamic Packaging

"Dynamic packaging" je najpopularnji trend turističke industrije - putovanje koje je u potpunosti podređeno Vašim željama i potrebama. Sada možete sami da odredite sve elemente svog odmora ili poslovnog putovanja.  Da bi bio stvoren paket aranžman po Vašoj želji potrebno je da:

 

 • Odredite destinaciju U ponudi imamo preko 500 destinacija, treba samo da izaberete mesto za svoj idealan odmor.
 • Recite kada želite da krenete i koliko ostajete Apsolutno ste u mogućnosti da birate datum polaska i broj dana na željenoj destinaciji.
 • Izaberite način prevoza ili insistirajte na vašoj omiljenoj avio kompaniji Cene avio karata za izabranu destinaciju lako možete pronaći na našem sajtu.
 • Izaberite hotel i detalje oko smeštaja Sve informacije o hotelima možete da pronađete na našem sajtu, ili u preko 50 kataloga za različite destinacije u našoj agenciji.
 • Izaberite način ishrane Mnogi hoteli nude mogućnost izbora usluge ishrane, od noćenja sa doručkom do all inclusive usluge.
 • Zahtevajte posebne usluge kao sto su rent-a-car, karte za pozorišta, ulaznice za muzeje i slično.

 

Dobavljači osnovnih komponenata Vašeg putovanja mogu biti različiti turoperatori. Prednost je da možete da izaberete onu opciju koja vam najviše odgovara, čija cena je najpovoljnija, a pri tome da ne izgubite kvalitet koji garantuju najveći turoperatori. 

Profesionalci koji čine tim Travel Housa su Vam na raspolaganju za sva pitanja. Mi ćemo Vam pomoći da vaše putovanje izgleda upravo onako kako ste zamišljali, a da pri tom ne plaćate više.

 

 

 

Popusti koje možete ostvariti

 

Zahvaljujući našim partnerima možemo da obezbedimo boravak u hotelima po ceni koja je važeća za evropske korisnike istih usluga. Posebno za Vas su i svi popusti koji su dugi niz godina uobičajeni na svim destinacijama:

 

 • First minute
  Popusti za rani buking, uslovljeni rezervacijom do određenog datuma, ponekad za određeni period boravka. Za sezonu Leto najveći popusti su do kraja januara, a zatim zavisno od hotela i do kraja aprila. Za sezonu Zima najveći popusti su do kraja avgusta-septembra, a zatim zavisno od hotela i do kraja oktobra.
   
 • Last Minute
  U slučaju da organizatorima putovanja preostanu mesta na avionu ili u hotelu, objavljuju Last minute snižene popuste. Obično su oni za određeni bliski datum. Raspoloživost je veoma promenljiva, a ponuda ograničena u tom slučaju.
   
 • Boravite više, platite manje (7=6, 4=3, 10=8)
  Podrazumeva da klijent za boravak od npr. 7 dana, dobija jedno noćenje besplatno. Prilikom rezervacije besplatno noćenje je automatski umanjeno u ukupnoj ceni. Ponekad ova ponuda je ograničena za određeni period boravka.
   
 • Popust za rezervaciju do 60 ili 90 dana pre putovanja
  Vrsta first minute popusta, koja nije ograničena datumom do kada se može iskoristiti, već koliko dana pre putovanja se rezerviše.
   
 • Popust za duži boravak
  Poseban popust koji nude određeni hoteli a za boravak duži od 21 noćenja
   
 • Honeymoon popusti – popusti za medeni mesec, zlatne i srebrne jubileje
  Na Honeymoon destinacijama kao što su npr. Sejšeli, Mauricius, Maldivi, hoteli nude posebne popuste za klijente koji putuju na medeni mesec. Osim što u velikom broju hotela postoje posebni poklončići za honeymoon goste, hoteli nude i konkretne popuste.
  Popusti mogu dostići i do 100% popusta za mladu, odnosno da mlada putuje besplatno. Ovi popusti se uglavnom odnose na osnovnu uslugu, a posebno se doplaćuju doplate za ishranu (polupansion, pun pansion itd.) ili se jednostavno plaća samo određena taksa.
  Kod velikih popusta, klijenti moraju imati overeni dokaz o venčanju koji moraju priložiti prilikom prijave u hotel.
   
 • Popusti za decu
  U svim hotela postoje popusti za decu. Popusti za decu važe isključivo uz dve punoplatežne osobe u sobi.
   
 • Tui XXL popusti
  Vrsta first minute popusta. Uvek se odnose na popust za paušalni paket sa letom iz Nemačke/Austrije.
   
 • Tui XXS popusti
  Vrsta first minute popusta, a odnose se na decu. Uvek se odnose na popust za paušalni paket sa letom iz Nemačke/Austrije. Ovaj popust omogućava da dete boravi u hotelu po istoj ceni i na primer 2-3 nedelje, praktično plaća samo prevoz, a na smeštaju je besplatno.
   
 • Vanredni popusti
  Vanredni popusti-akcije koje mogu biti pokrenute zbog loše prodaje date usluge/hotela pa hotel snižava cene a samim tim i turoperator, ili zbog popusta na letu pa avio kompanija snižava cene (uglavnom čarter kompanije).
   
 • Uključene usluge
  Akcije u kojima su neke dodatne usluge koje se inače doplaćuju sada uključene. Na primer,  polupansion uključen po ceni noćenja sa doručkom. Obično su ograničeni za određeni period, uglavnom u periodu niže sezone, ili ukoliko je loša prodaja.
   
 • Dodatna usluga, popust ili poklon vaučer na destinaciji
  Vrsta poklona u kome hotel ili sam turoperator nudi dodatnu uslugu bez doplate. Na primer: transfer, piće dobrodošlice, peškir, vaučer za večeru, popust za korišćenje spa centra i slicno.
x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Dragi klijenti,
Pretraga ponude na našem sajtu trenutno nije moguća zbog tehničkih problema koje provajderi ORS Slovenia & Traffics Nemačka trenutno imaju. Nadamo se da će usluga uskoro biti ponovo dostupna.
U međuvremenu Travel House savetnici su vam na raspolaganju za izradu personalizovanih ponuda. Vaš upit za željeno putovanje možete poslati klikom na link UPIT

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...