Top 7 razloga zašto izabrati Sejšele za vaš zimski odmor

  • Top 7 razloga zašto izabrati Sejšele za vaš zimski odmor prvi slajd
  • Top 7 razloga zašto izabrati Sejšele za vaš zimski odmor drugi slajd
  • Top 7 razloga zašto izabrati Sejšele za vaš zimski odmor treci slajd
  • Top 7 razloga zašto izabrati Sejšele za vaš zimski odmor cetvrti slajd

Postoji jedan primarni i vrhovni razlog za posetu Sejšelima koji objedinjuje sve ostale: njihova raznovrsnost! Plaže od najjfinijeg puderastog peska u kombinaciji sa prepoznatljivim granitnim stenama, koje krase preko 115 ostrva ovog arhipelaga, predstavljaju prizor uzvišene lepote. Ali to je samo jedan od top 7 razloga zašto baš ova ostrva treba da izaberete za vaš zimski odmor:

 

Plaže sa najfinijim peskom

Plaže Sejšela su često ocenjene kao najbolje na svetu. I to je apsolutno zasluženo - od top 10 najlepših širom planete, čak 7 se nalazi na Sejšelima. Anse Lazio plaža, koja krasi ostrvo Praslin, česti je izbor mladenaca koji zbog njene neverovatne lepote baš nju biraju za izgovaranje sudbonosnog “DA”. I to nije sve. Malo ko se ne bi složio da su ova "ostrva ljubavi" idealna postavka za venčanje, medeni mesec ili romantični odmor. Kombinacija nenadmašnih prirodnih lepota, magičnih zalazaka i tople dobrodošlice koja je ovde zagarantovana, učiniće da sa voljenom osobom doživite trenutke vredne pamćenja.

 

Anse Lazio plaža na Sejšelima - definicij raja na zemlji

 

Fantastična klima

 

Prijatna tropska klima, koja je dominantna tokom cele godine, Sejšele izdvaja kao destinaciju koja je idealna za odmor u svakom periodu. Sa pozicijom izvan ciklonskog pojasa, ovde se nećete susresti sa vremenskim ekstremima -  temperatura retko pada ispod 24 ° C ili prelazi 34 ° C.

 

Island hopping

 

Ono što svakako izdvaja Sejšele od drugih destinacija jeste Island hopping, jedinstven koncept putovanja koji vam omogućava da ne boravite samo na jednom ostrvu već na više njih. Otkrivanjem novih dragulja ovog arhipelaga imaćete utisak kao da upoznajete nove pripadnike veličanstvene porodice od kojih je svaka jedinstvena na svoj način. Od uzvišenih prirodnih lepota do luksuznih rizortova i očaravajućih bungalova na plaži, jedno je sigurno -  sva ostrva zajedno fomiraju jedan harmonični čudesan svet.

 

Felicite & Sisters ostrvo 

 

Putovanje bez vize

 

Iz koje god zemlje da putujete, za Sejšele vam je od dokumenata potreban samo važeći pasoš, viza vam nije potrebna. Takođe, kada je reč o vremenskoj razlici, ova ostrva su  samo dva sata ispred Evrope što ujedno znači da pri dolasku nećete imati problema sa jetlegom.

 

Očaravajući rizorti

 

Uprkos razvijenom turizmu i izgradnji luksuznih hotela, na Sejšelima se velika pažnja posvećuje apsolutnom očuvanju ekosistema, obezbeđujući posetiocima mogućnost da se u potpunosti prepuste umirujućim ritmovima prirode. U prilog tome govori i pravilo po kojem svi hoteli koji se grade moraju da budu u visini okolnih palmi kao i zabrana bilo kakve izgradnje u blizini plaža gde žive džinovske kornjače.

 

POGLEDAJTE NAŠE TOP PONUDE

 

Posebnu čar ovim ostrvima daje jedinstvena flora i fauna sačinjena od brojnih endemskih vrsta koje se nalaze samo na ovoj tački planete. Najpoznatija je čuvena "coco de mer palma" sa ostrva Praslin, koju često zbog neobičnog ploda zovu i “dupli kokos”.

 

Coco de Mer palma

 

 

Istraživanje dubina Indijskog okeana

 

Iskoristite sve prednosti ovih ostrva, uronite u dubine Indijskog okeana i otkrijte apsolutno novi, zanimljivi podvodni svet i vrste koje do sada niste imali prilike da vidite. Zbog znatno izražene vidljivosti, najbolji meseci za ronjenje su oktobar i novembar kada je temperatura vode do 30 °C a vidljivost do čak 30 metara. Za nešto aktivnije doživljaje – na Sejšelima su vam na raspolaganju i razni sportski sadržaji poput ribolova, jedrenja i ekoturizma kao i oni relaksirajući čiji je zadatak da “napune baterije” i opuste um.

 

Magične boje i izuzetne vrste očekuju vas u dubinama Indijskog okeana

 

Honeymoon i paketi venčanja

 

Beskrajno duge bele plaže, ceremonija na terasi privatne vile i pogled na Indijski okean – da li ovako izgleda idealna scenografija koju priželjkujete za vaš najlepši dan? Kontaktirajte naše savetnike za više informacija, i saznajte koji hoteli u okviru svoje ponude imaju specijalno dizajnirane pakete venčanja. Besprekorna organizacija, veličanstvena ceremonija, paket fotografija i dekoracija... ovo je samo mali deo onoga što vas očekuje ukoliko izaberete Sejšele za vaše venčanje. Savršena dopuna dolazi u vidu honeymoon pogodnosti (do 100% popusta za mladu) koju mnogi rizorti obezbeđuju. Provedite prve dane bračnog života uživajući u sjajnim pogodnostima koje garantuju besprekorni užitak.

 

Zalazak sunca na Sejšelima

 

Zavirite u svet u kom možete raditi šta god poželite ili jednostavno ništa, posetite ove zime Sejšele i uživajte u apsolutno izmeštenoj, drugačijoj stvarnosti.

Zavirite u svet u kom možete raditi šta god poželite ili jednostavno ništa, posetite ove zime Sejšele i uživajte u apsolutno izmeštenoj, drugačijoj stvarnosti.

 

Za širi izbor paket aranžmana za Sejšele, pogledajte našu celokupnu ponudu i pošaljite upit našim savetnicima koji su vam uvek na raspolaganju.

 

 

Za kreiranje apsolutno individualnog putovanja na Sejšele, kontaktirajte sa našim Travel House ekspertima koji vam u svakom trenutku stoje na raspolaganju. Izaberite broj dana, tip usluge, destinaciju, kategorizaciju hotela... podelite sa nama vaše želje i posmatrajte kako se vaši snovi o idealnom putovanju ostvaruju.

Pošaljite nam upit i uz stručnu pomoć naših savetnika kreirajte odmor koji ste oduvek priželjkivali:

 

POŠALJI UPIT

Sanja Jevđić

  • Poslovnica Ušće
  • Bul. Mihaila Pupina 4, 11070 Novi Beograd
  • Tel. 011/285 4421
  • Mob. 063/544 242

Izaberite svog savetnika za individualna putovanja

Uz neprocenjivo iskustvo iz prve ruke, Travel House savetnici za putovanja će Vam obezbediti individualno putovanje baš po meri Vaših snova i brojne pogodnosti specijalno rezervisane baš za Vas.

Upoznajte sve savetnike

Travel House newsletter

Najbolje destinacije
Ekskluzivne ponude
Saveti eksperata za putovanje
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.
x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Dragi klijenti,
Pretraga ponude na našem sajtu trenutno nije moguća zbog tehničkih problema koje provajderi ORS Slovenia & Traffics Nemačka trenutno imaju. Nadamo se da će usluga uskoro biti ponovo dostupna.
U međuvremenu Travel House savetnici su vam na raspolaganju za izradu personalizovanih ponuda. Vaš upit za željeno putovanje možete poslati klikom na link UPIT

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...