Zašto je savetnik za putovanja uvek bolji drugar od interneta?

  • Zašto je savetnik za putovanja uvek bolji drugar od interneta? prvi slajd
  • Zašto je savetnik za putovanja uvek bolji drugar od interneta? drugi slajd
  • Fotoaparat i karta sveta - isplanirajte Individualno putovanje
  • Zašto je savetnik za putovanja uvek bolji drugar od interneta? cetvrti slajd

Iako danas gotovo da ne postoji nešto što ne možete da naučite online koristeći razne izvore, a kamoli da sami sebi organizujete putovanje u nekoliko klikova, savetnici za putovanja nisu nimalo izgubili na svojoj popularnosti. Čak naprotiv, statistike govore da se generacije milenijalaca uveliko vraćaju savetnicima za putovanja naročito kada su u pitanju vrlo bitni doživljaji.

 

Ako putujete u određeni deo sveta prvi put u životu, teško da se možete uzdati u sve što ste pročitali na Internetu o njemu. Iskustvo iz prve ruke je tu od neprocenjivog značaja, naročito kada ga dobijete od nekog čija je to profesija. Imajte na umu da je online marketing toliko napredovao da određeni algoritmi jednostavno pamte vaše izbore i da zbog toga što ste prepoznati kao određena ciljna grupa možete propustiti dosta značajnih informacija. To vam se sa savetnikom za putovanja ne može desiti! Dobićete provereno najbolju ponudu za putovanje koje želite jer je savetnik u obavezi da zna sve o destinaciji i mogućnostima u vezi sa njom. Osim toga, savetnik koji ima dovoljno iskustva u poslu ima i dobre odnose sa dobavljačima pa zahvaljujući tome možete dobiti jedinstvenu i trenutno aktuelnu ponudu, pa čak i popust koji preko interneta nije raspoloživ.

 

U svim onim neplaniranim situacijama koje se lako dešavaju na putovanjima kao što su kašnjenje prevoza ili promena rute, savetnik će Vam zaista biti najbolji prijatelj – bićete upućeni u detalje na vreme i izbeći sve moguće komplikacije koje proističu iz takvih iznenađenja. Internet Vam u takvim situacijama teško može pružiti nešto više od zabave.

 

Izbegnite ovakve situacije uz stručnu pomoć vašeg savetnika za putovanja

 

Ono što Vam se na internetu desi kada uporno pretražujete sličan sadržaj jeste da postajete meta online marketinga, a ono što vam se sa savetnikom dogodi posle određenog vremena jeste da zaista postajete neka vrsta prijatelja. Internet vam ne može reći kako će se osoba Vašeg porekla osećati u određenom podneblju imajući u vidu kulturološke ali i sve druge razlike, dok savetnik pouzdano može. Savetnik pamti šta volite ali na dobar način – iznenadiće vas sitnicama kao što su buket cveća, šolja kafe ili flaša vina za dobrodošlicu na destinaciju, ponudiće vam ono što bi moglo da Vas zanima i pre nego što sezona počne, i imaćete uvek pouzdanu osobu na koju možete da računate u planiranim i neplaniranim situacijama na putu.

 

Nekada su sitnice to što čini veliku razliku...

 

Imajte na umu da je savetnik jako bitna osoba posebno ako planirate događaj poput venčanja ili veridbe i sličnih proslava. Takođe, budite spremni za razgovor sa savetnikom, treba da imate precizne informacije u vezi svog budžeta za putovanje i što jasniju ideju o regiji u koju želite da putujete – tako ćete najlakše doći do savetnika koji je specijalista baš za tu oblasti i tip putovanja koje tražite.

 

Ključno je pronaći dobrog savetnika za putovanja

 

Najbolji savet u tom smislu je preporuka, ako Vam Vaši prijatelji ili porodica preporuče određenu osobu to je često sasvim dovoljno. Iskustvo u poslu je ponekad indikativno mada ima sjajnih mladih savetnika koji su puni entuzijazma. Nije loša ideja da, ako nemate preporuku za određenog savetnika porazgovarate sa više njih i poslušate svoju intuiciju na kraju. Svi Travel House savetnici vam u stvakom trenutku stoje na raspolaganju. Želimo vam srećan put!

 

 

Za izradu personalizovane ponude za putovanje na destinacije koje su trenutno otvorene za putovanja pišite nam već danas: 

 

POŠALJITE UPIT

Dušica Piljić

  • Poslovnica Novi Sad
  • Bulevar oslobođenja 95, 21000 Novi Sad
  • Tel. 021/426 882
  • Mob. 063/544 442

Izaberite svog savetnika za individualna putovanja

Uz neprocenjivo iskustvo iz prve ruke, Travel House savetnici za putovanja će Vam obezbediti individualno putovanje baš po meri Vaših snova i brojne pogodnosti specijalno rezervisane baš za Vas.

Upoznajte sve savetnike

Travel House newsletter

Najbolje destinacije
Ekskluzivne ponude
Saveti eksperata za putovanje
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.
x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Dragi klijenti,
Pretraga ponude na našem sajtu trenutno nije moguća zbog tehničkih problema koje provajderi ORS Slovenia & Traffics Nemačka trenutno imaju. Nadamo se da će usluga uskoro biti ponovo dostupna.
U međuvremenu Travel House savetnici su vam na raspolaganju za izradu personalizovanih ponuda. Vaš upit za željeno putovanje možete poslati klikom na link UPIT

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...