Redizajnirana poslovnica u TC Ušće

  • Redizajnirana poslovnica u TC Ušće prvi slajd
  • Redizajnirana poslovnica u TC Ušće drugi slajd
  • Redizajnirana poslovnica u TC Ušće treci slajd
  • Redizajnirana poslovnica u TC Ušće cetvrti slajd

Volimo da se družimo sa klijentima jer tokom kreiranja putovanja nastaju i lepa prijateljstva. Ovog puta imali smo zaista izuzetan povod da organizujemo događaj za naše prijatelje - redizajnirali smo poslovnicu u Ušću i smatrali da je to odličan povod da okupimo one koji putuju sa nama već dugi niz godina.

 

Novi enterijer za nove avanture 

 

Iskoristili smo ovu priliku da saznamo utiske o novom enterijeru iz prve ruke. Ostali smo dosledni našem crvenom koloritu koji je sada, prožet minimalizmom i oplemenjen prirodnim teksturama, odaje utisak prefinjenosti, osmišljen tako da se osećate posebno od prvog koraka ka vašem putovanju iz snova. Dinamični kontrasti crne i crvene unose savršenu dozu uzbuđenja u ambijent - možda je to bio rizičan izbor, ali veliki broj pohvala upravo na račun tog elementa govori da je izbor bio pravi.

 

Enterijer redizajnirane TH poslovnice u TC Ušće

 

Podrška i nagrade partnera

 

Uz podršku sjajnih partnera Karisma Hotels & Resorts i Turkish Airlines događaj je bio više nego zabavan – podelili smo vredne poklone a najsrećniji gost osvojio je 4 noćenja u Meksiku u izuzetnom El Dorado Maroma A Spa Resort by Karisma 5*. Ovaj adults only hotel pruža besprekornu uslugu i prestižan luksuz na jednoj od najzanimljivijih destinacija na svetu. Drevna tradicija Meksika utkana je u enterijer hotela na prefinjen način, tako da celo iskustvo bude obojeno jedinstvenim susretom drevne majanske tradicije i luksuza svetske klase. Zvuči kao san ali je zapravo moguće, više o ovom El Dorado Maroma rizortu možete saznati iz iskustva iz prve ruke od našeg eksperta Katarine Jovanović koja je imala priliku da u njemu nedavno boravi. 

Kako bi putovanje bilo perfektno naš preferirani partner Turkish Airlines je za dobitnike glavne nagrade obezbedio popust za rezervaciju avio karte za biznis klasu koja pruža besprekorno iskustvo letenja. Ukoliko klijenti imaju nedoumicu da li je biznis klasa vredna dodatnog investiranja, sa sigurnošću tvrdimo da jedino na taj način možete da očekujete da vaš odmor počne čim kročite na aerodrom - neke od povlastica na koje možete da računate su ubrzane aerodromske procedure, besplatan pristup svim lounge barovima širom sveta, posebnu udobnost u letu i mnoge druge sadržaje koji će vreme odlaska i povratka sa destinacije učiniti maksimalno prijatnim.

 

Više od zabave, poklon iznenađenje za najsrećnijeg gosta 

 

Želeli smo da sam događaj asocira na magiju dalekih destinacija jer organizacija upravo takvih putovanja jeste nešto po čemu nas prepoznajete. Znamo da ste navikli da od nas uvek očekujete nešto drugačije, pa smo zato dobro razmislili o izboru keteringa. Bilo je tu zaista ekstravagantnih i nadasve ukusnih zalogaja – sve je mirisalo na egzotiku.

 

Egzotični ukusi kao insiracija za najlepša putovanja

 

Bilo je izuzetno zanimljivo saznati vaše želje i planove za sledeća putovanja. Ovo je takođe bila sjajna prilika da čujemo vaše priče i utiske sa raznih destinacija koje ste posetili, to nas je inspirisalo da kreiramo nova iskustva za vas.

 

Razgovori sa vama su naša najveća inspiracija

 

Radujemo se našim novim druženjima i kreiranju jedinstvenih iskustava na preko 250 destinacija sveta dostupnih u našoj ponudi! Čast nam je što imamo tako zanimljive prijatelje, uživali smo i jedva čekamo novi povod za susret.

 

Ako smo vas podstakli da razmišljate o dalekim destinacijamaMeksiku, ili nekom drugom putovanju možete istražiti i listu trenutno otvorenih destinacija za putovanja ili nas kontaktirati. Za sve dodatne preporuke i pitanja stojimo vam na raspolaganju

Borjana Marić

  • Poslovnica Ušće
  • Bul. Mihaila Pupina 4, 11070 Novi Beograd
  • Tel. 011/2603 222
  • Mob. 063/544 118

Izaberite svog savetnika za individualna putovanja

Uz neprocenjivo iskustvo iz prve ruke, Travel House savetnici za putovanja će Vam obezbediti individualno putovanje baš po meri Vaših snova i brojne pogodnosti specijalno rezervisane baš za Vas.

Upoznajte sve savetnike

Travel House newsletter

Najbolje destinacije
Ekskluzivne ponude
Saveti eksperata za putovanje
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.
x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Dragi klijenti,
Pretraga ponude na našem sajtu trenutno nije moguća zbog tehničkih problema koje provajderi ORS Slovenia & Traffics Nemačka trenutno imaju. Nadamo se da će usluga uskoro biti ponovo dostupna.
U međuvremenu Travel House savetnici su vam na raspolaganju za izradu personalizovanih ponuda. Vaš upit za željeno putovanje možete poslati klikom na link UPIT

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...