Zabava za sve generacije: Upoznajte Nickleodeon junake na Dominikani

 • Zabava za sve generacije: Upoznajte Nickleodeon junake na Dominikani prvi slajd
 • Zabava za sve generacije: Upoznajte Nickleodeon junake na Dominikani drugi slajd
 • Zabava za sve generacije: Upoznajte Nickleodeon junake na Dominikani treci slajd
 • Zabava za sve generacije: Upoznajte Nickleodeon junake na Dominikani cetvrti slajd

Igra kojoj nema kraja san je svakog deteta, ali i velikog broja odraslih. Razigrani Nickelodeon Hotels & Resorts Punta Cana 5* na Dominikani približili su se ostvarenju tog sna možda više nego ijedan zabavni park do sada, i to baš zato što nisu samo zabavni park. Ovaj rizort sa 5* je oaza luksuza, najbolje zabave i bezbrižne igre, i u njemu oživljavaju svi omiljeni junaci sa Nickelodeon kanala, pružajući sjajan provod svim generacijama!

 

Smešten na zlatnoj plaži Uvero Alto, na 60 kilometara severno od aerodroma Punta Kana, sinonim je za porodičnu zabavu i naša najtoplija preporuka za drugačiji porodični odmor.

 

 

Pripada prestižnoj Karisma Hotels & Resorts grupaciji, što znači da svojim gostima obezbeđuje njihov originalni koncept „Gourmet Inclusive“ usluge, odnosno all inclusive ponude sa posebnim akcentom na individualne potrebe gostiju.

Kompleks sadrži 208 apartmana dizajniranih da udovolje različitim zahtevima. U svakom tipu smeštaja čeka vas zanimljiv set za razonodu, koji sadrži društvene igre i predloge aktivnosti za zabavu cele porodice. U srcu letovališta je Nickelodeon™ centar koji čine celine akva park „Aqua Nick“, deo sa likovima iz crtaća „Character Central“ i dečji klub „Just Kiddin“. Šta kažete na pravo pravcato druženje sa Sunđer Bobom, Patrolnim šapama ili Nindž kornjačama? Biće to iskustvo koje se jednostavno nikada ne zaboravlja....

 

Nickleodeon junaci su uvek raspoloženi za dobru zabavu

 

Ko želi da odmara "u ananasu na dnu mora"?

Gosti takođe mogu da rezervišu jednu od četiri ekskluzivne „super vile“, uključujući i vilu „Pineapple“, koja predstavlja vernu reprodukciju čuvene kućice u kojoj stanuje Sunđer Bob Kockalone i zasluženo pleni pažnju svih uzrasta. Vila „Ananas“ predstavlja neobičan spoj vrhunskog luksuza i sjajne zabave, prostire na dva nivoa, pruža senzacionalan pogled na obalu i u svim detaljima reprezentuje lik i način života ovog omiljenog junaka. Batler vam je u okviru ovog smeštaja na rapsolaganju 24h i pomoći će vam da organizujete večeru u dvoje dok se vaša deca zabavljaju, ili pidžama party za celu porodicu, proslavu ili šta god vi smislite.

 

Najpopularniji apartman u rizortu - Sunđer Bobova vila "Pineapple"

 

Svaki apratman ima privatnu terasu ili balkon, a u skladu sa konceptom „Karisma Gourmet Inclusive“ usluge rizort nudi inovativnu kuhinju, besprekornu uslugu, moderan, razigran dekor, jedinstvene pogodnosti i celodnevnu zabavu za sve svoje goste. Gosti takođe imaju pristup u 7 restorana Gourmet Inclusive®, 2 gurmanska kutka i 2 Inclusive® bara i salona u okviru rizorta i Gourmet Inclusive Village.

 

Apartman sa privatnim bazenom garantuje potpunu privatnost 

 

Više od all inclusive usluge 

Karisma Hotels & Resorts su veliku pažnju posveti osmišljavanju originalnog tipa usluge koji će njihove hotele razlikovati od svih dugih na svetu. Rezultat takvih napora je „Gourmet Inclusive“ iskustvo koje će učinit da se svaki njihov gost oseća zaista posebno, što na primeru Nikcleodeon hotela na Dominikani između ostalog znači sledeće:

 • po dolasku, deca dobijaju „Slime Smooti“ piće dobrodošlice, dok odrasli mogu da biraju čašu penušavog vina ili neki osvežavajući napitak, uz smeštaj prema izboru uključena su sva jela i gurmanske grickalice, domaća i odabrana internacionalna premium alkoholna i bezalkoholna pića i sokovi; 
 • pristup Nickleodeon centru i drugim zabavnim, sportskim i fitnes sadržajima.  
 • u sobama su obezbeđene papuče, dok se mini bar svakodnevno dopunjava sa bezalkoholnim pićima, vodom i pivom, a zanimljivo je i da svako kupatilo sadrži vagu za merenje težine;
 • roditelji mogu da računaju na pomoć „Nickelodeon™ Concierge-a“ koji će im na licu mesta pomoći da na najbolji mogući način isplaniraju svoj boravak;
 • aktivnosti u "Just Kiddin" dečijem klubu se odvijaju pod nadzorom za decu 4 - 12 godina;
 • brinulo se i o potrebama najmlađih članova porodice, pa tako pogodnosti uključuju "Gerber" hranu za bebe, kolica, krevetiće, dečije spa mantile i grejače za bebe;
 • svemu tome pridodajte i čak 9 bazena, kao i individualno iskustvo sa Nickleoden likovima koje podrazumeva izradu foto uspomena.

 

Brojni sadržaji za stvaranje uspomena koje nikada neće izbledeti 

 

Sigurni smo da će ovako zaokruženo iskustvo usluge zaista učiniti da odmor provedete bez i jedne jedine brige!

 

Kao i u svim Karisma Hotels & Resorts i ovde vas očekuje besprekorni luksuz. Ako želite da saznate još detalja o ovom rizortu kao i samoj destinaciji, ceo tim Travel House eksperata vam stoji na raspolaganju:

 

POŠALJITE UPIT

 

Biljana Tešić

 • Poslovnica Ušće
 • Bul. Mihaila Pupina 4, 11070 Novi Beograd
 • Tel. 011/28544 20/21
 • Mob. 063/544 001

Izaberite svog savetnika za individualna putovanja

Uz neprocenjivo iskustvo iz prve ruke, Travel House savetnici za putovanja će Vam obezbediti individualno putovanje baš po meri Vaših snova i brojne pogodnosti specijalno rezervisane baš za Vas.

Upoznajte sve savetnike

Travel House newsletter

Najbolje destinacije
Ekskluzivne ponude
Saveti eksperata za putovanje
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.
x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Dragi klijenti,
Pretraga ponude na našem sajtu trenutno nije moguća zbog tehničkih problema koje provajderi ORS Slovenia & Traffics Nemačka trenutno imaju. Nadamo se da će usluga uskoro biti ponovo dostupna.
U međuvremenu Travel House savetnici su vam na raspolaganju za izradu personalizovanih ponuda. Vaš upit za željeno putovanje možete poslati klikom na link UPIT

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...