Kipar, ostrvo ljubavi

  • Odmor za dvoje na Kipru
  • Venčanje na Kipru
  • Kapela na Kipru
  • Romantični zalazak sunca na Kipru

Ako ste u potrazi za nekim posebnim doživljajem kada je u pitanju ova jesen, sada vam je na raspolaganju još jedna destinacija koja može da odgovori na različite potrebe svih generacija - sunčani Kipar!

 

Ostrvo ljubavi

Da li ste znali da je baš Kipar poznat kao “ostrvo ljubavi”? Legenda kaže da je grčka boginja ljubavi, Afrodita, rođena na plažama Kipra. Ukoliko su njegove kilometrima duge peščane plaže bile dostojne rođenja boginje, verujemo da će biti dostojne i vašeg potpunog uživanja. Ljubav između Afrodite i Adonisa je osnovni razlog zbog kog Kipar nosi ovu laskavu titulu. Međutim, istina je da ćete dodatne razloge koji opravdavaju ovakav naziv pronaći na svakom koraku. 

 

Venčanje na plaži uz domaće delikatese

 

Njegovom ljubavnom karakteru dodatno doprinosi i veliki broj mogućnosti za organizaciju venčanja na plaži, što ga čini popularnom mladenačkom destinacijom. Meštani duboko veruju da put do muškog srca vodi kroz stomak, pa je sigurno da će opojni mirisi lokalne kuhinje (kombinacija grčkih i bliskoistočnih jela) imati željeni efekat. Kako ljubav uvek najbolje ide uz vino, ne čudi što neka od najboljih vina Mediterana potiču upravo odavde - naročito Maratheftiko (crvena) ili Xynisteri (belo). Naš predlog je da ih obavezno probate, i to na romantičnom pikniku sa voljenom osobom, uz posmatranje zalaska sunca. Sve u svemu, Kipar je idealno mesto da započnete ili da obnovite ljubav, pod činima magičnog duha ove prefinjene mediteranske destinacije.

Kipar ispunjava sve uslove za jedan kvalitetan odmor: bezgranična radost kupanja, lepe šetnje po Trodos planinama, antički teatri i hramovi, ili jednostavno mir i opuštanje. Živopisan pejzaž ostrva će zarobiti vaše srce na više načina. Ali ako to nije ono što i greje vaše srce, onda će vas obradovati bogat noćni život. Kipar je poznat i kao ostrvo onoga što često prethodi ljubavi ili je vreba – požude. Aja Napa se po uzoru na Ibicu i Mikonos razvila u centar noćnog života sa raznovrsnom ponudom za clubber-e.

 

Najbolji izbor hotela za sve generacije 

 

Kako je “ostrvo ljubavi” namenjeno svim generacijma, možemo ga lako podeliti na mirniji i dinamičniji deo, odnosno delove koji su više namenjeni mladima i one koji su prikladniji za starije. Šik i moderan, hotel Constantinou Bros Asimina Suites  5* ( 7 noćenja na bazi polupansiona po osobi od 1.237 EUR) će mladima omogućiti kosmopolitsko uživanje u čarima ovog božanskog ostrva.

 

Sa druge strane, mesto Pafos je dosta mirnije, i ima odličnu ponudu vrhunskih hotela, kakav je između ostalih Elysium 5* (7 noćenja sa polupansionom po osobi od 922 EUR) - ovaj kompleks izgrađen je u stilu srednjovekovnog manastira, a naziv hotela odnosi se na ostrvo blaženstva iz grčke mitologije. Skriven u privatnoj uvali, upravo je to osećaj koji želi da izazove kod svojih gostiju...


Ostaje samo da zaključimo da je Kipar destinacija za prave hedoniste. Istražite ga, i osetite ljubav koja sve pokreće! Travel House eksperti za individualna putovanja vam stoje na raspolaganju za sve dodatne informacije, i savete kako da na najbolji način uživate u svim čarima jedinstvenog “ostrva ljubavi”.

 

POŠALJITE UPIT

Zora Antunović

  • Poslovnica Ušće
  • Bul. Mihaila Pupina 4, 11070 Novi Beograd
  • Tel. 011 285 4420
  • Mob. 063/544 343

Izaberite svog savetnika za individualna putovanja

Uz neprocenjivo iskustvo iz prve ruke, Travel House savetnici za putovanja će Vam obezbediti individualno putovanje baš po meri Vaših snova i brojne pogodnosti specijalno rezervisane baš za Vas.

Upoznajte sve savetnike

Travel House newsletter

Najbolje destinacije
Ekskluzivne ponude
Saveti eksperata za putovanje
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.
x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Dragi klijenti,
Pretraga ponude na našem sajtu trenutno nije moguća zbog tehničkih problema koje provajderi ORS Slovenia & Traffics Nemačka trenutno imaju. Nadamo se da će usluga uskoro biti ponovo dostupna.
U međuvremenu Travel House savetnici su vam na raspolaganju za izradu personalizovanih ponuda. Vaš upit za željeno putovanje možete poslati klikom na link UPIT

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...