Džet-set oaza na Mikonosu - Royal Myconian & Thalasso spa center

  • Mykonos Hoteli
  • Hotelski Bazen na Mikonosu
  • Zalazak sunca pored bazena na Mikonosu
  • Vetrenjače na Mikonosu

Na plažama Mikonosa možete sresti neke od najpopularnijih i najbogatijih zvezda današnjice, među kojima posebnu pažnju svakako privlače svetski top modeli - Naomi Kembel, Sofia Vergara, Aleksandra Ambrosio, Bar Rafaeli, ali i mnoge druge manje ili više poznate lepotice. 

 

Džet-set oaza

Zato i ne treba da čudi što je ova destinacija već decenijama jedna od najpopularnijih VIP oaza. „Urođeni“ šarm Mikonosa i sitne tajne koje vešto sakriva su poput plaže u istoimenom filmu, nešto što se ljubomorno čuva i u čemu se uživa samo u odobranim krugovima. VIP gosti, filmske zvezde, predstavnici džet-seta ovde pristižu sa svih krajeva sveta. Mikonos je u isto vreme magnet i za ljubitelje kvalitetnog clubbing-a, ali i za romantične parove koji žele da dožive svoj lični mit na ovom legendarnom ostrvu.

 

Rizort sa kraljevskom ponudom 


Ako je ova šik destinacija i na vašoj listi želja, Travel House savetnici za individualna putovanja imaju savršen predlog kako da u njoj potpuno uživate. Pravi raj čeka vas u hotelu Royal Myconian & Thalasso Spa Center 5* koji njegovi gosti često označavaju kao sinonim za hedonizam.

spa centar na mikonosu

Royal Myconian & Thalasso Spa Center 5* 

 

U jednom od najluksuznijih svetskih rizortova (pripada lancu Myconian Collection) moćićete da utonete u potpunu privatnost. Elegantan i moderan enterijer u tipičnom stilu Mikonosa savršeno se nadovezuju na kosmopolitsku auru koja obavija čitavo ostrvo (noćenje sa doručkom po osobi dnevno od 110 EUR). Miran i apsolutno šik, smešten je u kaskadama na malom brdu iznad peščane plaže Elia. Osim bazena sa morskom vodom, privatne blaže i bogate ponude restorana i barova, gosti hotel mogu da koriste sadržaje sestrinskog hotela Myconian Imperial. 

mikonos royal imperial spa

Royal Imperial 5*

 

Strast prema gostoprimstvu se ovde vidi na svakom koraku - posebnost boravka ogleda se ne samo u besprekornoj, već i apsolutno personalizovanoj usluzi. To znači da će raznolika iskustava koja su na raspolaganju gostima biti prilagođenja svim njihovim specijalnim željama. Tako ćete recimo u privatnoj večeri za neku specijalnu priliku moći da uživate u privatnosti sobe ili apartmana. Uz to, posebno su zanimljive degustacije vina koje se redovno organizuju, a u kojima podjednako mogu da uživaju i poznavaoci koji će sigurno čuti nešto novo, ali i amateri koji će naučiti nešto više o tradicionalnoj berbi grožđa i metodama proizvodnje vrhunskih vina. Još jedno posebno iskustvo kojim možete da oplemenite svoj boravak jeste kurs iz oblasti spajanja vina sa hranom. I kao da sve to nije dovoljno, za boravak duži od 7 noći (noćenje od 110 EUR po osobi) gosti dobijaju Thalasso spa tretman u trajanju od 45 minuta, dok pri dolasku mogu da uživaju u svežem voću i flaši vina. 

 

Šampanjac & zalazak sunca


Inspirativna gurmanska ponuda karakteristična je za čitavo ostrvo, a bazirana je na mediteranskim ukusima. Mikonos krije mnoge tajne u čijem ćete otkrivanju svakodnevno uživati. Mi vam u tome na samom startu malo pomažemo: da li ste znali da je šampanjac piće koje najčešće biraju njegovi posetioci? Zbog toga ne biste trebali da propustite priliku da se osvežite blistavim mehurićima, posebno ako dolaze u kombinaciji sa zalaskom sunca koji oduzima dah. Bilo da ćete isprobati neki od organskih specijaliteta u brojnim restoranima Male Venecije, ili uživati u autentičnoj atmosferi poznatog Buddha bara, jedan opuštajući zalazak sunca biće dovoljan razlog da nazdravite lepoti življenja, dok pravite kratki predah od provoda koji na Mikonosu nikada ne prestaje!

Borjana Marić

  • Poslovnica Ušće
  • Bul. Mihaila Pupina 4, 11070 Novi Beograd
  • Tel. 011/2603 222
  • Mob. 063/544 242

Izaberite svog savetnika za individualna putovanja

Uz neprocenjivo iskustvo iz prve ruke, Travel House savetnici za putovanja će Vam obezbediti individualno putovanje baš po meri Vaših snova i brojne pogodnosti specijalno rezervisane baš za Vas.

Upoznajte sve savetnike

Travel House newsletter

Najbolje destinacije
Ekskluzivne ponude
Saveti eksperata za putovanje
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.
x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Nema podataka po zadatom kriterijumu pretrage. Molimo vas probajte pretragu sa drugačijim parametrima.

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...