Istražite čarobni svet akvaparkova u Dubaiju

  • Akvapark u Dubaiu
  • Atlantis Akvapark Dubai
  • Uzbudljiv Porodični akvapark u Dubaiu
  • Tobogan u Akvaparku u Dubaiu

Koliko puta ste poželeli da miran odmor zamenite uzbudljivim i da bar na trenutak probudite dete u sebi? Pravo je vreme za akvaparkove u Dubaiju koji vas bogatim programom teraju da na trenutak zaboravite sve brige i da se okrenete jedinstvenom uživanju koje možete podeliti i sa svojom porodicom.

 

Akvaparkovi u Dubaiju imaju posebne popuste i za decu, pa tako na primer ukoliko odsednete u  Atlantis, The Palm hotelu 5*+ (noćenje sa doručkom po osobi dnevno od 197 EUR, boravak deteta do 11 god u pratnji 2 odrasle osobe je besplatan).

akvapark hotel atlantis dubai

Atlantis, The Palm - Check into another world

 

Ne morate biti vrsni ronilac da biste plivali sa ajkulama. Ovo je moguće u Aquaventure akva parku gde uz specijalnu opremu možete bezbedno šetati po akvarijumu u kojem se nalaze ajkule i ostali morski svet. Ne brinite, apsolutno je bezbedno a ova atrakcija koja se zove “shark safari” je posebno zanimljiva deci.

 

Ronjenje u akvarijumu

Ako poželite da hranite životinje, to možete učiniti u Lost Chambers akvarijumu gde imate jedinstvenu priliku da plivate i hranite morski svet koji pliva zajedno sa vama. Ovaj akvarijum je izgrađen tako da izgleda kao da se nalazi u zidinama istoimenog hotela pa tako, životinjski svet možete posmatrati dok šetate po holu Atlantis Palm Dubai 5*. Ovaj hotel je izgrađen po uzoru na mitski potonuli grad Atlantidu, a kao “dokaz”, arhitekte ovog hotela su se potrudile da mit ožive u akvarijumu Lost Chambers u kojem je smešteno oko 65.000 morskih životinja. Ukoliko ovaj hotel bude vaš izbor za odmor u Dubaiju nećete se pokajati, uz smeštaj imate obezbeđen ulaz i u Aquaventure i u ovaj živopisni akvarijum.

lost chambers akvarijum dubai

Lost Chambers akvarijum

 

Od jedinstvenih atrakcija koje morate da isprobate dok ste u poseti Dubaiju je fantastični SkyDive koji je rezervisan za zavisnike od adrenalina i koji vam nudi različite tipove skoka. Uživajte u panorami Dubaija dok zajedno sa partnerom lebdite iznad ove destinacije ili rezervišite grupni skok i podelite ovu avanturu sa vašim najbližima. Ukoliko se plašite visine, skok sa instruktorom je jedan od načina prevazilaženja istog. Izbor je na vama.

 

PAKET ARANŽMANI ZA DUBAI - SAZNAJ VIŠE

 

Surfovanje na talasima od tri metra


Ako ste ipak, u Dubai došli isključivo zbog fantastičnih akvaparkova, iz ponude bismo svakako izdvojili i popularni Wild Wadi Dubai akvapark koji se nalazi nedaleko od bisera arhitekture, spektakularne zgrade hotela Burdž el Arab.
Wild Wadi Water park je nemoguće obići za jedan dan, s obzirom na to da se prostire na površini od čak 12 hektara. U ovom čudesnom parku su vam na raspolaganju 30 tobogana kao i posebna atrakcija - surfovanje na talasima od tri metra. “Burdž surf“ je posebna atrakcija u ovom akvaparku gde tokom vrtoglavog spusta sve vreme gledate u Burdž el Arab.
Iskoristite jedinstvenu ponudu za hotel Jumeirah Beach 5+* (polupansion po osobi dnevno od 289 EUR) i upustite se u avanture akvaparka Wild Wadi koji se nalazi direktno uz hotel.

hotel jumeirah dubai aquapark

Savršen porodični odmor, hotel Jumeirah Beach 5+*

 

Arhitektura ovog luksuznog hotela, inspirisana je izgledom talasa po čemu je i jedinstven u svetu a ukoliko  drage dame odlučite da jedan dan odmorite od uzbudljivog spusta, u hotelskoj ponudi imate frizera, salone lepote i saunu dok se u šoping pasažu nalazi veliki broj prodavnica i juvelirnica. Za Dubai često kažu da ovde “šoping treba planirati” jer od silnih prodavnica mnogi često i ne stignu da obiđu sve.

 

Skijanje na plus 40?


Hoćete da skijate na plus beskonačno? I to je moguće! Verovatno vam je  prva asocijacija na skijanje peščane dine, ali Dubai ima još bolju stvar, skijanje na snegu na temperaturi od -4. O čemu je reč? Ski Dubai je dvorana koja je opremljena veštačkim snegom, stazama i niskom temperaturom, a to je sve što vam je potrebno za skijanje. Staze su u ovoj dvorani kraće nego na planinama ali za tretnutni ugođaj i za one koji više od leta vole zimu, ovo je idealna atrakcija i šansa da se malo ohlade ali i zabave. Posebna atrakcija su pingvini koji žive u ovoj ledenoj dvorani i koji su veoma druželjubivi zbog čega su deci posebno zanimljivi. Za više informacija, kontaktirajte sa našim Travel House savetnicima za individualna putovanja.

 

POŠALJI UPIT

Andrijana Milenović

  • Poslovnica Ada Mall
  • TC Ada Mall Radnička 9, Lokal 03-14 (Generali osiguranje), 11000 Beograd
  • Tel. 011 402 2474
  • Mob. 063 544 731

Izaberite svog savetnika za individualna putovanja

Uz neprocenjivo iskustvo iz prve ruke, Travel House savetnici za putovanja će Vam obezbediti individualno putovanje baš po meri Vaših snova i brojne pogodnosti specijalno rezervisane baš za Vas.

Upoznajte sve savetnike

Travel House newsletter

Najbolje destinacije
Ekskluzivne ponude
Saveti eksperata za putovanje
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.
x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Nema podataka po zadatom kriterijumu pretrage. Molimo vas probajte pretragu sa drugačijim parametrima.

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...