Maldivi - Raj na zemlji

  • Prelepi pogled iz hotelske sobe na Maldivima
  • Romantični ambijent na Maldivima
  • Hotelski Bazen na Maldivima
  • Pogled iz vile na vodi na Maldivima

Šta vam je prva asocijacija kada pomislite na Maldive? Tirkizno more, romantika, drugim rečima raj na zemlji? U pravu ste, jer to su reči koje najbolje opisuju ovu ostrvsku državu u Indijskom okeanu.

 

Iako vam na prvi pogled izgleda da su Maldivi rezervisani više za romantične parove, ova destinacija zna i da iznenadi i priredi vam uzbudljive trenutke, samo ako odaberete pravu aktivnost. 
Ukoliko u pauzi između sunčanja i uživanja u svojim privatnim vilama poželite da istražite morski svet, u skoro svakom hotelu ima centar za ronjenje. Izaberite neku od ponuđenihopcija i uputite se brodom do lokacije koju želite da istražite. Sigurno se nećete pokajati jer ćete tokom ovog iskustva videti i upoznati divne vrste morskog sveta poput kornjača, hobotnica i riba neobičnog izgleda.

 

Druženje sa delfinima

Takođe, jedinstveno iskustvo koje na Maldivima ne bi trebalo nikako da propustite su noćna i dnevna druženja sa delfinima. I upravo je to prava reč - ovde se ne radi o plivanju sa njima, već ćete dok ispijate piće na brodu posmatrati njihovu veselu igru bez da ih u njoj remetite i na bilo koji način ugrožavate bezbednost ovih divnih stvorenja. S obzirom na to da su već duže vreme omiljena turistička atrakcija, ove ljupke životinje uživaju da se igraju dok ih gosti posmatraju.

 

Odličan izbor i za porodice

Iako Maldivi mnogima nisu na pameti kada planiraju porodični odmor, ova destinacija je odlična za decu, s obzirom da pojedini hoteli nude bogat dečiji program, poput časova ronjenja prilagođenih svakom uzrastu, što deci može biti posebno zanimljivo.

 

maldivi hotel baros

Baros

 

Na Baros Maldives 5+* ćete osetiti kao da celo ostrvo pripada vama. Povedite partnerku na ovo mesto i uživajte u trenucima apsolutne privatnosti i miru koji jedino remeti šum mora. Večera uz obavezan šampanjac, pruža uživanje pod sjajem zvezda ivrlo romantične trenutke koji su nešto zaista posebno na Maldivima.

 

Venčanje u dubinama okeana


Iz svih tih razloga, venčanje na Maldivima je vrlo česta aktivnost za koju se raspituju naši klijenti. Za početak treba znati da brak sklopljen na Maldivina nema zakonsko važenje, odnosno nije međunarodno priznat. Ali to vas ne sprečava da pustite mašti na volju - ceremoniju venčanja možete da održite i u dubinama Indijskog okeana, to vam nudi hotel Conrad Maldives Rangali Island 5+*. U ovom hotelu mladenci na poklon dobijaju korpu sa voćem i flašu šampanjca, romantičnu večeru i vaučer u vrednosti od 100 dolara koji mogu iskoristiti za izlete.

maldivi restoran conrad

Restoran u dubinama Indijskog okeana, Conrad Maldives Rangali Island 5+*


Hrana na Maldivima zaista zaslužuje odličnu reputaciju koju već godinama neguje i čuva. Jastoga, ribe kao i specijalitete iz mnogih svetskih kuhinja, možete probati na ovom ostrvu koje pruža užitak za sva čula. Restoran Lighthouse Baros jedan je od poznatijih na Maldivima. Takođe, ako želite da probate jela u restoranu koji je Gordon Remzi proglasio najboljim na ovom ostrvu, uputite se u Raw restoran u Huvafen Fushiju. 

 

Luksuz u punom sjaju

 

Hotel ONE&ONLY Reethi Rah 6*, Kaafu (Nord Male) Atoll spada u najluksuznije hotele ovog ostrva. Jedan i jedini, kako mu sam naziv kaže, ekskluzivno je mesto za goste sa najvišim zahtevima. Transfer do ovog hotela se obavlja luksuznom jahtom a na raspolaganju za večeru vam je set meni od 3 jela u “Reiti Rah” restoranu. Ajurveda masaža, tursko kupatilo, bogati spa tretmani, dozvolite osoblju ovog hotela da vas razmazi i opustite se u luksuznom ambijentu ovog hotela.

hoteli i vile maldivi

Vile sa bazenom, One&Only Reethi Rah 6*

 

Bilo da ste romantična duša koja želi relaksirajući odmor ili avanturista kojem je odmor nezamisliv bez uzbudljivih aktivnosti, Maldivi su pravi izbor za vas. Uz pregršt aktivnosti i prirodnih lepota, ovo ostrvo vas prosto mami da ga posetite. Za sve konsultacije, obratite se našim Travel House ekspertima za individualna putovanja.

 

Pronađite samo vaše parče raja na Maldivima uz besplatnu pomoć naših eksperata za individualna putovanja: 

POŠALJITE UPIT

Biljana Tešić

  • Poslovnica Ušće
  • Bul. Mihaila Pupina 4, 11070 Novi Beograd
  • Tel. 011/28544 20/21
  • Mob. 063/544 001

Izaberite svog savetnika za individualna putovanja

Uz neprocenjivo iskustvo iz prve ruke, Travel House savetnici za putovanja će Vam obezbediti individualno putovanje baš po meri Vaših snova i brojne pogodnosti specijalno rezervisane baš za Vas.

Upoznajte sve savetnike

Travel House newsletter

Najbolje destinacije
Ekskluzivne ponude
Saveti eksperata za putovanje
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.
x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Nema podataka po zadatom kriterijumu pretrage. Molimo vas probajte pretragu sa drugačijim parametrima.

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...