Noćni život na Ibici

  • Uživanje pored bazena na Ibici
  • Žurke na Ibici traju celu noć
  • Klub Usuahia na Ibici
  • Terasa Hotela na Ibici

Ibica, jedno od najlepših španskih ostrva koje pripada Balearskom arhipelagu najpoznatije je po uzbudljivom noćnom životu ali i luksuznim hotelima koji su udaljeni od centra žurki zbog čega je ovo ostrvo pogodno kako za mirne odmore tako i za uživanje sa porodicom.

Plaža Sa Caleta, koja je često nazivana i "tajnom plažom" jer na istoj nema kafića ni klubova jedna je od obaveznih lokacija ukoliko želite da odmor posvetite svojoj partnerki, daleko od očiju drugih ili isti želite da provedete sa porodicom. Ova plaža je odlična i za nudiste koji žele da se sunčaju daleko od drugih pogleda. Uživajte u miru na ovoj kamenitoj plaži koja je zbog bistre vode idealna za ronjenje i razne druge aktivnosti.

Iznajmite čamac i uputite se do susednog ostrva Formentero i uživajte na Beso plaži. Zalazak sunca i večera na ovoj plaži jedinstven je doživljaj za romantične parove kao i one koji sa prijateljima žele da uživaju u pogledu na Ibicu sa mora.

 

Probajte specijalitete Ibice

Koliko je ovo ostrvo magično, govori činjenica da miris ovog ostrva bukvalno možete poneti sa sobom. O čemu je reč? Eau de Cologne, eterično ulje koje je kombinacija biljaka sa ovog ostrva suvenir je koji obavezno morate poneti sa sobom. Jedna kapljica ovog ulja i imaćete utisak kao da nikada niste ni odlazili sa ovog ostrva. 
Ako od odmora očekujete žurke 24 časa, bitno vam je i da se smestite u hotelu koji neće biti daleko od najpopularnijih klubova na ostrvu (Pacha Ibica i Space). Naš predlog je Grand Palladium Palace Ibiza Resort 5* (7 noćenja po osobi od 1072 EUR, usluga all inclusive) koji se nalazi na plaži Playa de’n Bossa. Hotel ima bogat zabavni program koji je prilagođen kako za starije tako i za decu, dok će sportski objekti i restorani koji se nalaze u okviru hotela samo upotpuniti vaš idealan odmor na Ibici.

 

Hotelski bazen na Ibici

Grand Palladium Palace Ibiza Resort 5*


Provod u najboljim klubovima na ostrvu

 

Klub Pacha, jedini je klub koji radi tokom cele godine. Ono što vam ovaj centar luksuza i dobrih žurki pruža je muzika i usluga koja zadovoljava sva čula. Pa tako, bilo da ste ljubitelj hausa, disko muzike ili retro zvuka, prošetajte kroz tematske sobe ovog kluba kojih ukupno ima pet i zaplešite u sobi koja vam muzički najviše prija. Najbolji klubovi Ibice nalaze se u gradu Ibici i u San Antoniu.
Ukoliko odlučite da čitavo veče provedete po elitnim restoranima gde ćete uživati u specijalitetima tipičnim za ovo ostrvo, a tek kasnije da se uputite na prve žurke, i to je moguće. Osoblje kluba Space koji je specijalno rezervisan za afterparty-je vas čeka. Ovaj klub, koji postoji već 27 godina, nominovan je u kategoriji najboljih svetskih klubova a o tome koliko je Space na dobrom glasu svedoče gostovanja najpoznatjih DJ-eva poput Karl Koksa i Umeka.
Rešili ste da noć provedete obilazeći noćne klubove? Pored taksija, možete potražiti i „disko autobus“, prevoz koji saobraća celu noć i koji vas vodi do svake diskoteke na ostrvu. Mnoge žurke i nova poznanstva su započinjala baš u ovom simpatičnom prevozu. Takođe, velika prednost ostrva koje je dugačko 45 kilometara i široko 25 kilometara je to što vam nijedno putovanje neće trajati duže od sat vremena.

 

Opuštanje u đakuziju 

 

Hotel Ushuaia Ibiza Beach Hotel - Club & Tower 5* (cene od 174 EUR dnevno po osobi u superior Ushuaia club sobi) jedan je od najluksuznijih hotela na ostrvu. Ovaj hotel ima tematske sobe, jedna od njih se zove "anything can happen" i rezervisana je za uživanje. Ogroman krevet, đakuzi, aromatična ulja i vaša omiljena plejlista, sve je 100 odsto podređeno vama i načinu na koji vi želite da se opustite.

 

Luksuzno uređena soba hotela Ushuaia na Ibici Moderan enterijer hotela Ushuaia Ibiza Beach 5*

 

Pored ovih soba, postoji i "don’t wake me up" sa koje se pruža pogled na najveće žurke na ostrvu kao i luksuzne sobe koje se nalaze na "tornju“ hotela i iz kojih možete pristupiti bilo kom zabavnom sadržaju u hotelu.

 

Na vama je samo da se opustite i uživate, dozvolite da vam Travel House savetnici za individualna putovanja dizajniraju putovanje iz snova:

 

POŠALJI UPIT

Boban Rajčić

  • Poslovnica Ušće
  • Bul. Mihaila Pupina 4, 11070 Novi Beograd
  • Tel. 011/285 4420
  • Mob. 063/544 800

Izaberite svog savetnika za individualna putovanja

Uz neprocenjivo iskustvo iz prve ruke, Travel House savetnici za putovanja će Vam obezbediti individualno putovanje baš po meri Vaših snova i brojne pogodnosti specijalno rezervisane baš za Vas.

Upoznajte sve savetnike

Travel House newsletter

Najbolje destinacije
Ekskluzivne ponude
Saveti eksperata za putovanje
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.
x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Dragi klijenti,
Pretraga ponude na našem sajtu trenutno nije moguća zbog tehničkih problema koje provajderi ORS Slovenia & Traffics Nemačka trenutno imaju. Nadamo se da će usluga uskoro biti ponovo dostupna.
U međuvremenu Travel House savetnici su vam na raspolaganju za izradu personalizovanih ponuda. Vaš upit za željeno putovanje možete poslati klikom na link UPIT

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...