Halkidiki - savršena destinacija za letovanje sa decom

  • Voće na Halkidikiju
  • Halkidiki - savršena destinacija za letovanje sa decom drugi slajd
  • Letovanje Sa Decom na Halkidikiju
  • Halkidiki - savršena destinacija za letovanje sa decom cetvrti slajd

Grci su izuzetno naklonjeni deci, pa su gotovo sve popularne destinacije širom zemlje apsolutno dobar izbor za zabavan i uzbudljiv porodični odmor. Zbog svoje blizine, prelepog mora i bogate ponude najkvalitetnijih hotela, Halkidiki se posebno ističe kao omiljena destinacija porodičnih ljudi.

Verujemo da od letnjeg odmora uvek želite ono najbitnije - priliku da se opustite i stvarate uspomene vredne pamćenja. Kada su mališani u blizini, lako može da se desi da ovakav scenario izostane. Kako ne biste (ponovo) rizikovali, za vas smo istražili koji su to hoteli koji pružaju više.

 

Zabava za celu porodicu u luksuznom ambijentu

 

Još jedan rizort koji će roditelji obožavati je Ikos Olivia 5*. Ovo mesto obećava nezaboravan boravak uz puno zabave za celu porodicu. Popust za decu često daju mogućnost boravka 2. dete potpuno besplatno (važi za određene tipove soba)! All inclusive usluga dolazi u izuzetno bogatijem obimu, pa osim standardna tri obroka u formi švedskog stola, užine, domaćih i određenih uvoznih bezalkoholnih i alkoholnih pića, na raspolaganju vam je i a-la-carte restoran uz prethodnu najavu. Tu je i neverovatna ponuda dodatnog sadržaja: iznajmljivanje mountin bike-a, oprema za snorkling, 2 teniska terena, fitness sala, stoni tenis, badminton na plaži, akvarobik, parno kupatilo, sauna, pikado, itd.

 

deca na letovanju

Najbolji izbor za porodice sa decom: Ikos Olivia 5*

 

Deca će biti oduševljena fantastičnim izborom aktivnosti, dok se ostatak porodice bude opuštao znajući da su najmlađi u sigurnim rukama. A te "sigurne ruke" su potpuno kvalifikovano i iskusno osoblje iz redova Worldwide Kids Company (sa sedištem u UK), kompanije specijalizovane za pružanje usluga profesionalne nege dece. Njihovi programi pokrivaju sve uzraste od jaslica do tinejdžera, a samo neki od ponuđenih su Just4Teens, WWKC Football Academy, Heros Kids Club. Preporučujemo da se kod Travel House eksperata za individualno putovanje raspitate o uslovima rezervacije programa za decu, kako se po dolasku u rizort ne biste suočili sa tim da su sadržaji prebukirani. Babysitting je takođe dostupan, i to po ceni od 10 EUR po satu.

 

Na kraju, ali ne i najmanje bitno, jeste prelepo okruženje u kom se nalaze ova dva hotela. Čisto, pitomo more i plaže sa najfinijim peskom prijaće svim generacijama. Očekujemo vaše utiske, uz puno nasmejanih porodičnih fotografija!

Pozovite nas za više informacija ili nam pošaljite upit, na raspolaganju smo za sva dodatna pitanja.

 

POŠALJI UPIT

 

 

Dragana Krstić

  • Poslovnica Novi Sad
  • Bulevar oslobođenja 95, 21000 Novi Sad
  • Tel. 021/426 883
  • Mob. 063/544 447

Izaberite svog savetnika za individualna putovanja

Uz neprocenjivo iskustvo iz prve ruke, Travel House savetnici za putovanja će Vam obezbediti individualno putovanje baš po meri Vaših snova i brojne pogodnosti specijalno rezervisane baš za Vas.

Upoznajte sve savetnike

Travel House newsletter

Najbolje destinacije
Ekskluzivne ponude
Saveti eksperata za putovanje
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.
x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Dragi klijenti,
Pretraga ponude na našem sajtu trenutno nije moguća zbog tehničkih problema koje provajderi ORS Slovenia & Traffics Nemačka trenutno imaju. Nadamo se da će usluga uskoro biti ponovo dostupna.
U međuvremenu Travel House savetnici su vam na raspolaganju za izradu personalizovanih ponuda. Vaš upit za željeno putovanje možete poslati klikom na link UPIT

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...