Halkidiki - savršena destinacija za letovanje sa decom

  • Voće na Halkidikiju
  • Halkidiki - savršena destinacija za letovanje sa decom drugi slajd
  • Letovanje Sa Decom na Halkidikiju
  • Halkidiki - savršena destinacija za letovanje sa decom cetvrti slajd

Grci su izuzetno naklonjeni deci, pa su gotovo sve popularne destinacije širom zemlje apsolutno dobar izbor za zabavan i uzbudljiv porodični odmor. Zbog svoje blizine, prelepog mora i bogate ponude najkvalitetnijih hotela, Halkidiki se posebno ističe kao omiljena destinacija porodičnih ljudi.

Verujemo da od letnjeg odmora uvek želite ono najbitnije - priliku da se opustite i stvarate uspomene vredne pamćenja. Kada su mališani u blizini, lako može da se desi da ovakav scenario izostane. Kako ne biste (ponovo) rizikovali, za vas smo istražili koji su to hoteli koji pružaju više.

 

Pravi odmor uz all inclusive

Za početak, posebno je važno da tip usluge za koji se opredelite bude all inclusive. Tako ćete bez stresa moći da odgovorite na sve dečije hirove, od sladoleda, uvek dostupnih osvežavajućih pića, do brzinske užine u vidu voća ili obroka manjeg obima.

Sa druge strane, kada je reč o odličnom odnosu cene i kvaliteta, naša apsolutna preporuka je hotel Alexander the Great 4*, Kryopigi, s pravom se smatra najboljim hotelom za porodični odmor (first minute: 20% popusta za rezervacije do 31.03., 10 noćenja na bazi polupansiona po osobi od 303 EUR u dvokrevetnoj promo sobi). Od sadržaja za decu, na raspolaganju su vam dečiji klub kao i igralište za decu kao i specijalne pogodnosti, dete do 13 godina uz pratnju dve odrasle osobe letuje besplatno. Tokom 2016. godine, restoran i bar ovog hotela koji je smešten direktno na plaži, stižu u osveženom, renoviranom izdanju, a od 2017. i veći broj soba. 

 

Zagarantovano uživanje u hotelu Alexander The Great 4*

 

Zabava za celu porodicu

 

Još jedan rizort koji će roditelji obožavati je Ikos Oceania 5* (Gerakini). Ovo mesto obećava nezaboravan boravak uz puno zabave za celu porodicu (10 noćenja, all inclusive po osobi od 1993 EUR). Popust za decu je kao i u prethodnom primeru apsolutno neodoljiv: u superior sobi dete uzrasta do 11 godina dobija 100% popusta (u suit-ovima), dok dete do 12 godina ostvaruje 50% popusta (takođe za određene tipove soba)! All inclusive usluga dolazi u nešto bogatijem obimu, pa osim standardna tri obroka u formi švedskog stola, užine, domaćih i određenih uvoznih bezalkoholnih i alkoholnih pića, na raspolaganju vam je i a-la-carte restoran uz prethodnu najavu. Tu je i neverovatna ponuda dodatnog sadržaja: iznajmljivanje mountin bike-a, oprema za snorkling, 2 teniska terena, fitness sala, stoni tenis, badminton na plaži, akvarobik, parno kupatilo, sauna, pikado, itd.

deca na letovanju

Najbolji izbor za porodice sa decom: Ikos Oceania 5*

 

Deca će biti oduševljena fantastičnim izborom aktivnosti, dok se ostatak porodice bude opuštao znajući da su najmlađi u sigurnim rukama. A te "sigurne ruke" su potpuno kvalifikovano i iskusno osoblje iz redova Worldwide Kids Company (sa sedištem u UK), kompanije specijalizovane za pružanje usluga profesionalne nege dece. Njihovi programi pokrivaju sve uzraste od jaslica do tinejdžera, a samo neki od ponuđenih su Just4Teens, WWKC Football Academy, Heros Kids Club. Preporučujemo da se kod Travel House eksperata za individualno putovanje raspitate o uslovima rezervacije programa za decu, kako se po dolasku u rizort ne biste suočili sa tim da su sadržaji prebukirani. Babysitting je takođe dostupan, i to po ceni od 10 EUR po satu. 

Na kraju, ali ne i najmanje bitno, jeste prelepo okruženje u kom se nalaze ova dva hotela. Čisto, pitomo more i plaže sa najfinijim peskom prijaće svim generacijama. Očekujemo vaše utiske, uz puno nasmejanih porodičnih fotografija!

Pozovite nas za više informacija ili nam pošaljite upit, na raspolaganju smo za sva dodatna pitanja.

POŠALJI UPIT

 

 

Dragana Krstić

  • Poslovnica Novi Sad
  • Bulevar oslobođenja 95, 21000 Novi Sad
  • Tel. 021/426 882
  • Mob. 063/544 447

Izaberite svog savetnika za individualna putovanja

Uz neprocenjivo iskustvo iz prve ruke, Travel House savetnici za putovanja će Vam obezbediti individualno putovanje baš po meri Vaših snova i brojne pogodnosti specijalno rezervisane baš za Vas.

Upoznajte sve savetnike

Travel House newsletter

Najbolje destinacije
Ekskluzivne ponude
Saveti eksperata za putovanje
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.
x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Nema podataka po zadatom kriterijumu pretrage. Molimo vas probajte pretragu sa drugačijim parametrima.

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...