Nikad lakše do Balija – Ukinute vize za Indoneziju

  • Spa Hotel na Baliju
  • Spa Tretman za Dvoje na Baliju
  • Hotelski bazen na Baliju
  • Terasa Hotela na Baliju

Sigurno vas je, kao i nas, oduševila vest da je Indonezija ukinula vize srpskim državljanima, a to znači sledeće: odlazak na Bali, jednu od najatraktivnijih destinacija Indonezije, nikada nije bio lakši. Umesto dugog čekanja u ambasadi, plaćanja 45 dolara za vizu, uz strepnju da vam možda nedostaje neki papir, kao i čekanje od sedam dana za dobijanje iste, sada je dovoljno da bukirate avionsku kartu i spakujete se.

 

Nema potrebe da čekate sedam dana, jer priznaćete da je bolja varijanta da tih istih sedam dana provedete posmatrajući zalazak sunca iz privatnog bazena svoje vile na Baliju. Ukidanjem viza, srpskim državljanima je omogućeno da čak 30 dana provedu u Indoneziji. Kako vam zvuči? Kao da bi već trebalo da počnete da planirate svoje putovanje i što pre iskoristite ovu pogodnost? 


Tropski raj

Bali je s pravom jedna od najpopularnijih destinacija Azije, pogotovu kada se uzme u obzir da ga prati reputacija "tropskog raja". Na ovom ostrvu možete da posetite još uvek netaknuta mesta koja je sama priroda stvarala kao i brojne hinduističke hramove koji su ukras ovog ostrva i u kojima možete osetiti uticaj balinežanske kulture i tradicije.
Ukoliko od svog odmora očekujete i avanturu, u ponudi su vam ronjenja uz obilazak koralnih grebena, kao i pešačenje do vulkana.
Ako ste u dilemi oko smeštaja koji će zadovoljiti sva vaša čula i učiniti vaše putovanje odmorom za pamćenje, izabrali smo tri hotela koji će zadovoljiti sve vaše zahteve i potrebe.

 

Opuštanje u oazi

 

Legian Beach hotel 4* predstavlja pravu oazu mesta Legian, okružen je zelenilom i baštom koja se prostire na više hektara. Zajedno sa komforom i mirom koji ćete ovde zateći, zelenilo kojim je hotel okružen stvara jako smirujuću atmosferu. Hotel je tematski podeljen (cena od 48 EUR po osobi noćenje sa doručkom, popust za rane rezervacije 10% za rezervacije do 90 dana pre početka putovanja), pa tako, Garden Wing deo je idelan za porodice dok su Deluxe Beach bungalovi posebno namenjeni parovima i onima koji od svog odmora očekuju intimniju atmosferu daleko od očiju drugih gostiju. Ovde su vam na raspolaganju razne terapije i masaže koje ne bi trebalo da propustite jer zaista mogu u potpunosti da vas preporode. Najpoznatije su one za podmlađivanje koje će posebno damama biti interesantne. Vratite se sveži, opušteni i podmlađeni sa odmora.

 

Ukoliko ste u potrazi za idealnim hotelom u ovom delu sveta, hotel u oblasti Nusa Dua će sigurno ispuniti sva vaša očekivanja. The Westin Resort, Nusa Dua 5*, smešten je na predivnoj pešćanoj plaži. Ovaj moderno opremljen hotel vam pruža sve što ste ikada očekivali od luksuznog odmora. Informacija da ovaj smeštaj nazivaju i “utočištem koje podmlađuje” nije iznenađujuća s obzirom na to da u svojoj ponudi ovaj hotel nudi časove joge i meditacije. Ovo je samo jedan od razloga zašto bi trebalo da rezervišete boravak ovde (cena od 65 EUR po osobi noćenje sa doručkom, popust za rane rezervacije 15% za rezervacije do 60 dana pre početka putovanja). 

 

Kulinarski specijaliteti

 

Four Seasons Resort Bali at Jimbaran Bay 6* hotel nalazi se na obroncima poluostrva Bukit. Svaka luksuzno opremljena privatna vila koja se nalazi u okviru ovog kompleksa je sa ukusom uređena i izgrađena (noćenje sa doručkom po osobi dnevno od 316 EUR, popust za rane rezervacije, 10% za rezervacije do 45 dana pre početka putovanja za minimum boravka tri noći). Vile se nalaze na uzvišenju koji je u obliku terase odakle možete uživati u fantastičnom pogledu na zaliv Jimbaran. Ovaj smeštaj je idelan ukoliko na odmor krenete sa porodicom.


Ukoliko volite da istražujete kulture i običaje, Balinežane ćete najbolje upoznati kako kroz posetu hramovima tako i kroz kulinarske specijalitete. Prošetajte plažom duž koje se nalaze tradicionalni restorani, kupite suvenire, upoznajte meštane. Ako želite da probate tradicionalne specijalitete, naša preporuka je Bloem's Waroeng restoran koji je poznat po jelima koji su spremljeni prema receptima koji su u porodici Bloem dugi niz godina. Njihov slogan glasi “Taste of Paradise” a mi predlažemo da se i sami uverite u to.


Ukoliko rešite da posetite ovo ili neko drugo magično ostrvo u Indoneziji, budite slobodni i kontaktirajte sa našim Travel House ekspertima za individualno putovanje koji su vam uvek na raspolaganju:

 

POŠALJI UPIT

Sanja Jevđić

  • Poslovnica Ušće
  • Bul. Mihaila Pupina 4, 11070 Novi Beograd
  • Tel. 011/285 4421
  • Mob. 063/544 242

Izaberite svog savetnika za individualna putovanja

Uz neprocenjivo iskustvo iz prve ruke, Travel House savetnici za putovanja će Vam obezbediti individualno putovanje baš po meri Vaših snova i brojne pogodnosti specijalno rezervisane baš za Vas.

Upoznajte sve savetnike

Travel House newsletter

Najbolje destinacije
Ekskluzivne ponude
Saveti eksperata za putovanje
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.
x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Dragi klijenti,
Pretraga ponude na našem sajtu trenutno nije moguća zbog tehničkih problema koje provajderi ORS Slovenia & Traffics Nemačka trenutno imaju. Nadamo se da će usluga uskoro biti ponovo dostupna.
U međuvremenu Travel House savetnici su vam na raspolaganju za izradu personalizovanih ponuda. Vaš upit za željeno putovanje možete poslati klikom na link UPIT

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...