Top 5 razloga zašto je važno izabrati travel savetnika

  • Devojka putem telefona bukira putovanje
  • Devojka u automobilu
  • Apartman na vodi u Indijskom okeanu
  • Top 5 razloga zašto je važno izabrati travel savetnika cetvrti slajd

Danas je vrlo lako rezervisati putovanje, u samo par klikova. Ali često nešto ovako jednostavno postane baš komplikovano ili drugačije od onog kako ste zamišljali. Zar putovanja nisu jedna od najznačajnijih životnih ulaganja? Zašto onda rizikovati? U nastavku pročitajte pet razloga zašto je uvek bolje izabrati travel savetnika nego bukirati putovanje preko interneta.

 

1. Uz savetnike štedite vreme i novac

Svi želimo da za plaćenu uslugu dobijemo ono što je u skladu sa našim željama i očekivanjima. Zato ne treba rizikovati jer osnovna prednost travel savetnika su insajderske informacije i činjenica da su uvek u toku sa svim popustima, specijalnim pogodnostima i načinima kako da od odmora dobijete ono što i očekujete. Koliko puta ste rezervisali hotel koji ste pronašli na internetu a onda se po dolasku uverili da se fotografije i prvi utisak uopšte ne slažu? Takođe, desilo vam se da ste putem interneta pronašli aranžman po jednoj ceni, ali u tom trenutku niste znali da je postojala šansa da uz isti dobijete i besplatni smeštaj za dete. Odmor su dani rezervisani za opuštanje, zato nemojte rizikovati izlaganje bilo kakvom vidu stresa.

 

2. Pomoć kada nastanu problemi

 

Travel savetnik je vaš lični pomoćnik koji vam je uvek na raspolaganju i koji je obučen za rešavanje raznovrsnih kriznih situacija. Otkazan ili propušten let, savetnici imaju rešenje za svaki problem. Pravi travel savetnik će znati šta se dešava i odmah će krenuti da radi na rešavanju, u ovom slučaju da vam obezbedi drugi let i tako vas poštedi neprijatnih situacija tokom vašeg odmora. Jedan od glavnih razloga zašto ljudi koriste usluge savetnika je besprekorna organizacija i ušteda vremena.

Muškarac na aerodromu

 

3. Beskrajne mogućnosti

 

Stručnjak koji vam može pomoći da isplanirate putovanje je od neprocenjive vrednosti. Naši klijenti ne dolaze kod naših savetnika kako bi dobili više informacija jer su informacije svuda prisutne i lako dostupne. Rad sa našim ekspertima za individualna putovanja predstavlja partnerstvo za ceo život. Zamislite situaciju u kojoj ste izgubili jedan dan vašeg letovanja jer ste pomoću mape tražili plažu, restoran koje želite da posetite? Ovo može da vam se dogodi ukoliko informacije tražite putem interneta. Ukoliko se odmah obratite našim savetnicima i uz njihovu pomoć kreirate putovanja, budite sigurni da slične situacije nećete moći ni da zamislite.

 

4. Imaju veze svuda po svetu

 

Još jedna od prednosti savetnika a koja je pored navedene tri takođe važna je to što su oni sigurno posetili destinaciju koja vas interesuje. Da li možete da zamislite bolju uslugu? Dobijate informacije iz prve ruke - o najboljoj destinaciji za porodični odmor, hotelu, najboljim mestima za izlazak, izletima, cenama, o svemu što vas zanima.
Svakim novim putovanjem, savetnici stvaraju mrežu kontakata po celom svetu. Ako oni ne znaju gde je najbolje mesto za uživanje u zalasku sunca u Algarveu ili gde se služi najbolji bouillabaisse u Marselju, sigurno znaju osobu koja sve to zna.

Zalazak sunca u Portugalu

 

5. Uvek na raspolaganju

 

Ovo zaista jeste tako i zaista nema mesta preterivanju jer savetnici nisu samo stručnjaci za putovanja. Oni će vam posvetiti onoliko vremena koliko je potrebno jer je njihov cilj odmor kojeg ćete se zauvek sa osmehom sećati. U cilju dizajniranja što kompletnijeg i što boljeg odmora, pitaće vas šta vam se dopalo na poslednjem putovanju, šta biste voleli da doživite na sledećem ili šta je na vašoj bucket listi za ovu godinu. Na ovaj način, savetnici zajedno sa vama grade dugoročne planove. Rezultat? Putovanje koje prevazilazi sva vaša očekivanja. Ukoliko odlučite da posetite neki grad u Evropi - posavetovaće vas gde se nalaze najbolji muzeji, restorani, informisaće vas koliko su udaljeni od vašeg hotela... Vaš najvredniji resurs je vaše slobodno vreme, zato nemojte ništa prepuštati slučaju. Da li i dalje mislite da je internet bolja opcija? Da li biste radije lutali gradom sa mapom u rukama ili biste pre samog puta tačno imali već definisan plan? Pošaljite upit našim travel savetnicima za individualna putovanja i proverite zašto bi nas 92% naših klijenata preporučilo prijateljima.

 

POŠALJITE NAM UPIT

 

Boban Rajčić

  • Poslovnica Ušće
  • Bul. Mihaila Pupina 4, 11070 Novi Beograd
  • Tel. 011/285 4420
  • Mob. 063/544 800

Izaberite svog savetnika za individualna putovanja

Uz neprocenjivo iskustvo iz prve ruke, Travel House savetnici za putovanja će Vam obezbediti individualno putovanje baš po meri Vaših snova i brojne pogodnosti specijalno rezervisane baš za Vas.

Upoznajte sve savetnike

Travel House newsletter

Najbolje destinacije
Ekskluzivne ponude
Saveti eksperata za putovanje
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.
x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Dragi klijenti,
Pretraga ponude na našem sajtu trenutno nije moguća zbog tehničkih problema koje provajderi ORS Slovenia & Traffics Nemačka trenutno imaju. Nadamo se da će usluga uskoro biti ponovo dostupna.
U međuvremenu Travel House savetnici su vam na raspolaganju za izradu personalizovanih ponuda. Vaš upit za željeno putovanje možete poslati klikom na link UPIT

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...