Medeni mesec na Maldivima - 100% romantično

  • par uživa na plaži na Maldivima
  • Romantični ambijent na plaži na Maldivima
  • Kutak za zaljubljene na Maldivima
  • Zaljubljeni par na Maldivima

Maldivi su jedno od najpoželjnijih romantičnih ostrva, honeymoon destinacija bez konkurencije. Moderne plaže, plave lagune, koralni grebeni i luksuzni rizorti glavno je što ih čini idealnom scenografijom za najslađa uživanja i najlepše trenutke. Ostrvo kojem se zbog povoljne klime možete vraćati tokom cele godine nudi pregršt romantičnih aktivnosti koje čekaju da ih baš vi otkrijete. U nastavku vam predstavljamo top pet lokacija na Maldivima na kojima romantika dobija viši smisao.

 

1. Istražite koralne grebene

Zajedno sa svojim bračnim partnerom upustite se u avanturu koju ćete imati prilike samo na Maldivima da doživite. Krenite na ronjenje, izgubite se u magičnom pogledu na raznovrsne morske vrste i uživajte u najživopisnijim bojama koje samo priroda zna da kreira. Ukoliko niste vrsni ronioci, ne dozvolite da vas to obeshrabri, hotel The Sun Siyam Iru Fushi 5* u okviru boravka organizuje kurseve ronjenja nakon kojih ćete se sigurno osećati opuštenije u dubinama Indijskog okeana. Takođe, specijalno za vaš honeymoon, hotel nudi niz pogodnosti – mladenci po dolasku dobijaju na poklon bocu vina, vaučere za spa tretmane kao i večeru pod svećama.

 

Par u watter vili na Maldivima

Water villa hotela The Sun Siyam Iru Fushi 5* 

 

2. Wellness opuštanje u dvoje

 

Kakav bi to honeymoon bio ukoliko ne biste uživali u zajedničkim opuštanjima? Naša preporuka su savršeni wellness tretmani na plaži - poseban doživljaj predstavlja kada iste zakažete pred sam zalazak sunca. Romantični ambijent, voljena osoba, prepustite se spretnim rukama vrhunskih stručnjaka i uživajte u relaksaciji koja podmlađuje duh i telo. Ukoliko vam ovakva vrsta opuštanja nije primamljiva, u hotelu Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa 5* su vam na raspolaganju tretmani koji će vas razmaziti, kao i dodatne pogodnosti koje će vam sigurno ulepšati medeni mesec  – gosti po dolasku dobijaju flašu šampanjca a tokom boravka romantičnu večeru na plaži i "dolphin" krstarenje.

Spa salon na Maldivima

Wellness opuštanje za dvoje u hotelu Sheraton Maldives Full Moon Resort & Spa 5*

 

O tome koliko se ovde pažnje poklanja relaksiranju duha i tela govori to što se hotelski wellnes centar "The Shine Spa" nalazi na posebnom ostrvu gde je smešteno šest bungalova koji su integrisani u tropsko okruženje.

 

 

3. Restoran sa pogledom na morske dubine

 

Jedna od najzabavnijih stvari koje ne treba propustiti na Maldivima je poseta "Ithaa" podvodnom restoranu koji se nalazi u okviru hotela Conrad Maldivi Rangali resort 6* koji nudi izuzetne pogodnosti za medeni mesec (Honeymoon specijal: po dolasku na poklon boca šampanjca, romantična večera i vaučer za izlet u vrednosti od 100 USD). Uživajte u pogledu na podvodni svet dok uživate u neprevaziđenoj romantici.

 

Podvodni restoran na Maldivima

Savršeni ambijent "Ithaa" podvodnog restorana

 

4. Večera pod zvezdama

 

Sve lepote Maldiva najbolje ćete doživeti sa broda, krenite u obilazak okolnih ostrva popularnim safari boat-om koji se drugačije naziva i plutajući lukusuz Maldiva. Zalazak sunca u zagrljaju voljene osobe i večera pod zvezdama samo su deo onoga što vas čeka na ovom putovanju tokom kojeg ćete upoznati sve lepote predivnog tropskog okruženja. Ko zna, možda na ovom mini krstarenju otkrijete plaže skrivene od očiju radoznalih posetilaca i zaljubite se u neko od okolnih ostrva.

 

Večera na plaži na Maldivima

Savršena honeymoon scenografija

 

5. Dijamantska plaža

 

Otkrijte najbolje od prirodnih lepota Maldiva, iznenadite svoju voljenu osobu tako što ćete je u večernjim satima odvesti do bioluminescent plaže na kojoj ćete imati utisak kao da su se najsjajnije zvezde preselile u okean. Ovaj prirodni fenomen svetlucavog peska prisutan je na mnogim destinacijama, ali na Maldivima je najintezivniji. Fantastični odsjaj stvara se zbog posebnih planktona koji naseljavaju ovu plažu po kojima je ista posebno popularna. Možete li da zamislite veću romantiku? Imaćete utisak kao da sanjate, kao da je neko ispred vas prosuo na milione dijamanata.

 

Medeni mesec je putovanja koje se pamti celog života zato nemojte ništa prepuštati slučaju. Podelite sa nama vaše želje, kontaktirajte sa našim savetnicima za individualna putovanja i dozvolite da zajedno kreiramo savršen medeni mesec:

POŠALJI UPIT

 

Pročitajte još:

 

Top 5 destinacija za medeni mesec

Kipar, ostrvo ljubavi

Prelepa Toskana: Romantična putovanja za dvoje

 

Dragana Krstić

  • Poslovnica Novi Sad
  • Bulevar oslobođenja 95, 21000 Novi Sad
  • Tel. 021/426 883
  • Mob. 063/544 447

Izaberite svog savetnika za individualna putovanja

Uz neprocenjivo iskustvo iz prve ruke, Travel House savetnici za putovanja će Vam obezbediti individualno putovanje baš po meri Vaših snova i brojne pogodnosti specijalno rezervisane baš za Vas.

Upoznajte sve savetnike

Travel House newsletter

Najbolje destinacije
Ekskluzivne ponude
Saveti eksperata za putovanje
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.
x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Nema podataka po zadatom kriterijumu pretrage. Molimo vas probajte pretragu sa drugačijim parametrima.

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...