Top 5 predloga luksuznih putovanja

  • Top 5 predloga luksuznih putovanja prvi slajd
  • Top 5 predloga luksuznih putovanja drugi slajd
  • Top 5 predloga luksuznih putovanja treci slajd
  • Top 5 predloga luksuznih putovanja cetvrti slajd

Šta bi za vas bilo najluksuznije putovanje? Ako postavite sebi ovo pitanje i pokušate da na njega date potpun odgovor, sigurni smo da ćete shvatiti da to ustvari i nije tako lako – kao i kod bilo kog drugog individualnog putovanja, tako i kod onih luksuznih ne postoje ograničenja. Za nekoga je to prepuštanje atmosferi prestižnog hotela sa 6* ili ručak u podvodnom restoranu, dok je za druge vrhunac luksuza obilazak glečera Grenlanda ili safari u Africi - jedno takvo putovanje može biti apsolutno jedinstveno, nešto što možda niko pre vas nije iskusio. Naša dugogodišnja praksa u kreiranju najluksuznijih putovanja čini nas pionirom u ovoj oblasti, a zatim i liderom koji je jedini u mogućnosti da odgovori na želje najzahtevnijih klijenata. Ovom prilikom predstavljamo naših 5 predloga za putovanja koja pomeraju granice, a koja su na raspolaganju našim klijentima na top destinacijama sveta.

 

1. Put oko sveta za 121 dan!

Francuska Polinezija (ostrvo Bora Bora na slici) je samo jedna od ukupno 21 zemlje koje se obilaze na putu oko sveta pod nazivom "Grande Belleza"

 

Jedan od svakako najčešćih odgovora na pitanje sa početka jeste “put oko sveta”. A mi smo u mogućnosti da ostvarimo čak i takve želje! Jedan od načina jeste luksuzno krstarenje “Grande Belleza” modernim kruzerom Silver Whisper. Postoji ograničen broj polazaka, a tokom 121 dana između ostalog planiran je obilazak Havaja, Francuske Polinezije, SidnejMalezije, Filipina, Hong Konga, Bangkoka, Singapura, Indije, Jordana, Egipta, Rodosa, Santorinija, Sorenta – jasno je da je u pitanju putovanju koje oduzima dah. Po ceni od 51.850 EUR po osobi, tokom 4 meseca pred vašim očima će se smenjivati najuzbudljiviji i najlepši predeli sveta!

 

2. Divlja, nepredvida i prelepa - Bocvana

 

Opuštanje u luksuznim rizortovima na safariju u Africi

 

Majka svih kontinenata, Afrika, destinacija je koju posebno cene zahtevni putnici u potrazi za zaista posebnim iskustvom. Tokom privatne ture u trajanju od 10 dana (cena po osobi od 6.371 EUR) imaćete priliku da doživite najveće na svetu Viktorijine vodopade (čiji se šum može čuti i na čak 40 km udaljenosti!), a zatim da se upoznate sa životinjskim svetom u delti reke Okavango. Iako ultimativna destinacija za eko turizam, Bocvana može da ponudi luksuz dostojan svakog VIP gosta: intimne safari lože (luksuzni kampovi) pružaju mogućnost da u posmatranju divljeg sveta uživate iz udobnosti svoje terase ili kade. Prilika da iz neposredne blizine vidite žirafe, antelope, slonove, lavove, geparde i druge životinje u njhovom prirodnom staništu je jednom rečju neprocenjiva. Tura je dostupna u periodu od 1. maja do 31. oktobra.

 

3. Neprolazna elegancija: Eastern & Oriental Express

 

Putovanje sa Eastern & Oriental Express vozom se može smatrati vrhuncem luksuznog putovanja kroz predele jugoistočne Azije. Za 3 dana od Singapura do Bangkoka (cena po osobi od 2.615 EUR), ovaj autentični primerak iz luksuzne Belmond kolekcije pruža uživanje u živopisnim krajolicima iz udobnosti prve klase, uz izuzetnu gastronomsku ponudu i uslugu. U luksuznom vagon-restoranu dostupna su jela savremene internacionalne i azijske kuhinje, kao i sa njima precizno uparena selekcija vrhunskih vina. Najpopularnije mesto u vozu je vagon sa otvorenim pogledom na okolinu, a svaki momenat proveden u ovoj elegantnoj kompoziciji ćete zauvek pamtiti.

 

Pogleda na Bangkok iz luksuznog hotela Mandarin Oriental Bangkok 6*

 

Po dolasku u Bangkok, iskoristite priliku za uživanje u neprikosnovenom kvalitetu usluge koji pruža legendarni hotel Waldorf Astoria Bangkok 5* (2 noćenja sa doručkom po osobi od 315 EUR). Osetite neodoljivi aristokratski šarm, i prepustite se vrhunskoj kuhinji i tretmanima u spa centru.

 

4. Jahta sa potpisom Four Seasons

 

Krstarenje Maldivima u stilu holivudskih zvezda

 

Luksuzna, izuzetno opremljena jahta Four Season Explorer 5* sa 3 palube poziva na jedinstveno iskustvo krstarenja. Privatna, moderna atmosfera, omogućiće vam da provedete odmor u stilu svetskih zvezda i doživite Maldive na potpuno originalan način. Ukrcavanje je moguće na dve lokacije, u rizortu Four Seasons Kuda Huraa 5* ili Four Seasons Landaa Giraavaru 5* u periodu od 17. jula do 31. oktobra, a predviđen je obilazak ostrva Severnog Male Atoll-a. Ovo elegantno plovilo može da ugosti do 22 putnika, koji tokom četiri, pet ili osam dana krstarenja (po osobi od 2.756 EUR) mogu da se oprobaju u raznim aktivnostima koje variraju od ronjenja, preko snorkeling-a i kupanja u tirkiznoj vodi Indijskog okeana, do ručka na plaži ili masaže na brodu.

 

5. Apsolutni mir kao vrhunac luksuza

 

Romantična večera na netaknutoj plaži ostrva Fregate Private Island 6*

 

Nekada piratsko ostrvo, sada dragulj održivosti i luksuzno utočište za posebno probirljive putniku - sa svojim gotovo nestvarnim, netknutim peščanim plažama, tropskom džunglom, plantažama voća i povrća, privatno ostrvo Fregate Island 6* na Sejšelima je utičište koje vam donosi možda i najcenjeniji luksuz savremenog putnika – apsolutni mir. Najudobniji transfer specijal (bez nadoknade) koji možemo da obezbedimo našim gostima od ostrva Mahe jeste helikopterom (za rezevacije do 4 meseca unapred, min. boravak 6 noći). Život na ovom ostrvu je u potpunosti posvećen očuvanju životne sredine, budući da je dom izuzetno retkih životinja i biljaka. Insajderski savet koji možete pronaći na sajtu Connoisseur’s, nepresušnom izvoru inspiracije u potpunosti posvećenom najluksuznijim putovanjima sveta, jeste da dan započnete tako što ćete u svitanje probuditi svog partnera/partnerku i uživati u rađanju dana na „do-not-disturb“ plaži rezervisanoj isključivo za parove. Pronađite savršenstvo u jednostavnosti!

 

Sve što zamislite mi možemo da ostvarimo – pošaljite nam vašu viziju luksuza i u saradnji na našim ekspertima za putovanja kreirajte vaše autentično i apsolutno savršeno iskustvo.

POŠALJI UPIT

 

Borjana Marić

  • Poslovnica Ušće
  • Bul. Mihaila Pupina 4, 11070 Novi Beograd
  • Tel. 011/2603 222
  • Mob. 063/544 118

Izaberite svog savetnika za individualna putovanja

Uz neprocenjivo iskustvo iz prve ruke, Travel House savetnici za putovanja će Vam obezbediti individualno putovanje baš po meri Vaših snova i brojne pogodnosti specijalno rezervisane baš za Vas.

Upoznajte sve savetnike

Travel House newsletter

Najbolje destinacije
Ekskluzivne ponude
Saveti eksperata za putovanje
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.
x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Nema podataka po zadatom kriterijumu pretrage. Molimo vas probajte pretragu sa drugačijim parametrima.

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...