BARBADOS Novembar 2020

EKSKLUZIVNO: DALEKE DESTINACIJE 2020.


POSEBAN DOŽIVLJAJ KARIBA

 

Sigurni smo da među vama ima onih koji znaju šta znači "wanderlust". Reč je o "jakoj želji za putovanjem" koja se manifestuje kao svakodnevno maštanje o odlasku na neku do sada neistraženu ili poznatu destinaciju... Ukoliko se baš tako osećate, naši savetnici za putovanja donose jedan izuzetan predlog: za poseban doživljaj Kariba birajte ostrvo Barbados. 

 

Barbados je karipsko ostrvo koje ima sve! Njegove zadivljujuće plaže pružiće vam sav željeni mir, uživanje na suncu i u kupanju. Pridodajte tome luksuzne hotele sa 5* pozicionirane na samoj obali, i vašem uživanju u ovom tropskom raju neće biti kraja. Široj javnosti poznato kao rodno mesto pevačice Rijane, osvojiće vas svojom lepotom, opuštenim načinom života i svežom kuhinjom baziranom na morskim specijalitetima. Plaže su ovde biserno bele. Ali na ovom ostrvu ima više nego što se čini na prvi pogled...

 

Do Barbadosa se stiže letom preko Frankfurta, i to sa kompanijom Lufthansa:

 

Cena avio karte za Barbados već od € 663 po osobi 

-sa svim taksama, uključeno 23 kg čekiranog prtljaga + 8 kg ručnog

-primer cene za datume putovanja 19-26.11.2020. (na 7 noćenja)

;

 

ISKOMBINUJTE SA TH PONUDOM HOTELA:

Iz naše ponude izdvajamo hotele sa 5* među kojima ćete pronaći kako one sa odličnim odnosom cene i kvaliteta, tako i ultra luksuzne koji će udovoljiti željama i gostima sa najvišim očekivanjima. Uz to, dostupni su i različiti tipovi usluge, od noćenja sa doručkom do all inclusive odmora. Travel House savetnici će vam svojom ekspertizom u svakom trenutku olakšati pretragu i finalan izbor.

 

POGLEDAJTE PONUDU

 

 

BITNO JE DA ZNATE: Za državljane Srbije nisu potrebne vize. Potreban je negativan PCR test, ne stariji od 72 sata (po trenutnim odredbama). Ukoliko se ne poseduje test, isti će se uraditi na aerodromu. Vaš Travel House savetnik će vas uputiti i u sve dodatne detalje u vezi putovanja na ovu destinaciju. 

Ovo su samo neki od užitaka u kojima možete da uživate na Barbadosu ove jeseni: 

 

1. PRIJATNO VREME: Sunčanje na Barbadosu je moguće tokom cele godine. Prosečna dnevna temperatura je oko 30°C, ali zahvaljujući severoistočnim vetrovima retko kada postane nepodnošljivo vruće. Vaši dani biće ispunjeni slikama plavog neba i sunca, a kratki pljuskovi su povremeni i mogući u periodu jul-decembar.

 

2. MORSKE KORNJAČE: Bez sumnje će vam ukrasti srce. Na plažama Barbadosa se gnezde dve najređe vrste na svetu, pa je ovde posebna pažnja posvećena njihovom očuvanju, uz zabranu lova na ostrvu.

 

3. MORSKA HRANA: Možda to do sada niste znali, ali o ovom ostrvu se često govori kao o kulinarskoj prestonici Kariba! Apsolutna poslastica je nacionalno jelo CouCou koje se servira sa "letećom" ribom. 

 

4. RUM: Nijedan odmor na Barbadosu ne bi bio potpun bez degustiranja nekih od najboljih vrsta ovog pića na svetu. "Pinja kolada" u ruci i pogled na azurno more? Da li nam je išta više od toga potrebno?

 

5. LOKALNO GOSTOPRIMSTVO: Stanovnici Barbadosa su gostoljubivi, uslužni i vrlo ljubazni. Ako vam je potrebno bilo šta, veliko ili malo, potrudiće se da vam to i ispune. Te osobine su posebno važne kada putujete sa malom decom i porodicom.

 

-------------------------------------------------

-------------------------------------------------

 

Ukoliko želite da vaše naredno putovanje bude ova prelepa karipska destinacija, možete nas u svakom trenutku kontaktirati. Prepustite nam brigu o svim detaljima i oko planiranja, a vi birajte najbolje društvo za vaše egzotično putovanja. Za sve informacije na raspolaganju vam stoji čitav tim iskusnih Travel House agenata: 

 

KONTAKTIRAJTE NAS

 

-------------------------------------------------

-------------------------------------------------

x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Nema podataka po zadatom kriterijumu pretrage. Molimo vas probajte pretragu sa drugačijim parametrima.

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...