BARBADOS U NOVEMBRU

LUKUZNI DOŽIVLJAJ KARIBA


Danas našu pažnju usmeramo na Karibe - egzotične, opuštene i uvek vredne vraćanja! Do destinacije Barbados stiže se letom kompanije Lufthansa (cena avio karte već od 680 EUR po osobi, sa svim taksama, uključeno 23 kg čekiranog prtljaga + 8 kg ručnog), pa predlažemo da upravo ovo rajsko ostrvo uzmete u razmatranje za svoje sledeće putovanje na daleke destinacije. Izdvajamo iz naše ponude i u nastavku predstavljamo hotel Fairmont Royal Pavilion 5* koji se nalazi u mestu St. James, direktno na plaži. 

 

Napomene za putovanje: 

-Za državljane Srbije nisu potrebne vize. Potreban je negativan PCR test, ne stariji od 72 sata (po trenutnim odredbama). Ukoliko se ne poseduje test, isti će se uraditi na aerodromu. Vaš Travel House savetnik će vas uputiti i u sve dodatne detalje u vezi putovanja na ovu destinaciju. 

 

TOP POGODNOST: 

Za sve nove rezervacije napravljene do 30.09.2020. sa polascima od 01.10.2020. do 31.10.2021. moguće je BESPLATNO REBUKIRANJE do 14 dana pre polaska.

 

;

Hotel: Fairmont Royal Pavillon 5+*

Opis: Hotel je 2017. godine imao sveobuhavtno renoviranje, čime je podignuta lestvicu za luksuzno gostoprimstvo na Barbadosu. Može da se pohvali ultimativnom lokacijom na Platinum obali ostrva, pri čemu u ovom trenutku postavlja nove standarde ultra-luksuza na Karibima, zadržavajući osećaj spokojne osamljenosti sa jedinstvenim položajem direktno na plaži.

 

7 noćenja sa doručkom i uključenim avio prevozom po osobi već od 1.934 EUR

-Primer cene za period boravka: 18-25.11.2020. 

-Tursitičke takse se plaćaju na licu mesta u hotelu i iznose 17.50 dolara po sobi/po noćenju.

-Tip sobe: Ocean front deluxe soba

 

Dobro je znati: let je sa presedanjem u Frankfurtu.

 

U našoj ponudi očekuje vas još mogućnosti za izbor smeštaja i tip usluge na Barbadosu. Za sve informacije kontaktirajte vašeg Travel House savetnika. 

 

Zašto nam se dopada?

Uživaćete u neometanom pogledu na Karipsko more, ambijentu koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim i besprekornoj usluzi. Za dodatnu privatnost i boravak u većem društvu možete birati jednu od tri vile koje su okružene bujnim tropskim vrtovima.

 

------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------

 

Naša ekspertiza duga 21 godinu je u službi vašeg bezbednog putovanja. Čitav tim eksperata vam stoji na raspolaganju kako bi svaki segment vašeg odmora, od početka planiranja do povratka, prošao besprekorno. Mi vodimo računa o svim detaljima! Ukoliko želite da rezervišete ovu ponudu ili je dodatno prilagodite svojim potrebana, pišite nam u svakom trenutku: 

 

POŠALJITE UPIT

 

------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------

 

x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Nema podataka po zadatom kriterijumu pretrage. Molimo vas probajte pretragu sa drugačijim parametrima.

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...