Bodrum. Sa stilom.

Hotel Lujo Bodrum 5*


VIP ODMOR U BODRUMU - LUKSUZ DOSTOJAN ZVEZDA

 

PRIMER PONUDE

za polazak 21.08.2021.

 

10 noćenja na bazi usluge "a la carte all inclusive" (tip sobe: Indigo Clubber Terrace),

uključen čarter let i transfer 

po osobi već od € 4.157 (popust od 5% uključen u cenu)

 

Želite da rezervišete ovu ponudu ili je dodatno prilagodite svojim željama? Čitav tim Travel House eksperata radi u cilju vašeg sigurnog putovanja na željenu destinaciju. Stojimo vam na raspolaganju za kreiranje vašeg letnjeg odmora u ovom vrhunskom hotelu:  

 

POŠALJITE UPIT

 

;

 

 

OPIS HOTELA: 

Prava oaza luksuza sa 100% personalizovanom uslugom! Ako ste mislili da je "Ultar All Inclusive" potpuni ugođaj, dozvolite da vam predstavimo "Luxury A-La-Carte All Incusive" koncept koji svojim gostima nudi vanserijsku uslugu. Njegova privatna plaža dugačka je 1 km i očaraće vas najfinijim belim peskom. Poseduje 6 a la carte restorana i čak 11 barova, nekoliko bazena za odrasle i decu, kao i aqua park.

 

HIGHLIGHTS: 

-Najprestižniji hotel u Turskoj sa gostima sa svetske "A liste"

-Savremen i inspirativan dizajn koji nema konkurenciju

-Idealno za porodice i parove koji imaju ultra moderan "lifestyle" i žele što veću privatnost

-Jedinstveni hedonistički doživljaj u "Pablo Esco Bar" koji nudi stare viskije i vrhunske, ručno pravljene cigare

 

 

 

 

*A-LA-CARTE ALL INCLUSIVE: 

-"Sve uključeno" prema hotelskim pravilima i terminima - doručak, ručak, večera, uključena lokalna i uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sladoled, snekovi. 

-Osim glavnog restorana koji je otvoren 24h, mogućnost izbora obroka u čak 4 a-la-carte restorana (turski, italijanski, azijski, riblji - besplatno, uz rezervaciju).

-Ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu su besplatni. 

-Sve sobe imaju mini i maxi bar (gazirani i negazirani sokovi, voda, pivo, vino, krekeri, čips, marmelade i čokolade - besplatno).

-Besplatan Wi-Fi u svim sobama.

 

 

 

 

Da li spadate u kategoriju najzahtevnijih putnika koji očekuju ništa manje od apsolutno besprekorne usluge i ponude? Onda ste na pravom mestu! Ukoliko želite da rezervišete upravo ovaj hotel ili ispitate i dodate opcije luksuznog smeštaja u Turskoj, ceo tim iskusnih Travel House eksperata radi u cilju vašeg sigurnog putovanja na željenu destinaciju, i stoji vam na raspolaganju za organizaciju i brigu o svim detaljima vašeg letovanja: 

 

KONTAKTIRAJTE SAVETNIKA

 

x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Dragi klijenti,
Pretraga ponude na našem sajtu trenutno nije moguća zbog tehničkih problema koje provajderi ORS Slovenia & Traffics Nemačka trenutno imaju. Nadamo se da će usluga uskoro biti ponovo dostupna.
U međuvremenu Travel House savetnici su vam na raspolaganju za izradu personalizovanih ponuda. Vaš upit za željeno putovanje možete poslati klikom na link UPIT

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...