Conrad Maldives Rangali Island 6*

POLUPANSION PO CENI NOĆENJA SA DORUČKOM


ZABORAVITE NA SVE OSIM NA UŽIVANJE

 

Luksuzan, moderan, pravo egzotično utočište i gastronomsko igralište za najzahtevnije goste....

Ovaj rizort je specifičan po tome što se prostire na 2 odvojena ostrva povezana mostom i raspolaže prostranim privatnim vilama. U ponudi ima zastakljen podvodni restoran i čak 2 nagrađivana spa centra, kao i 12 buffet i a-la-carte restorana. Vinski podrum nudi više od 600 flaša najkvalitetnijih vina. Sve smeštajne jedinice poseduju besplatan Wi-Fi. 

;

Hotel: Conrad Maldives Rangali Island 6* (Alif Dhaal Atoll)

7 noćenja na bazi polupansiona i sa uključenim avio prevozom po osobi već od 3735 EUR

 

TOP UŠTEDA: POLUPANSION PO CENI NOĆENJA SA DORUČKOM

TOP POGODNOST: besplatan rebuking za sve nove rezervacije napravljene do 30.9. Saznajte više u rubrici Obaveštenja za klijente.

 

-Tip sobe: Beach Villa

-Primer cene ze period boravka: 6-13.10.2020.

-Uključen povratni transfer na destinaciji: domaći let i potom brzi gliser

 

Sadržaji za decu: dečiji bazen, klub Majaa Kid's Club od 3 do 12 godina, dečji krevetići (potrebna je rezervacija), usluga čuvanja dece (uz naknadu i rezervaciju), visoke stolice u restoranima.

 

Besplatne aktivnosti: fitnes centar, kajak, snorkeling, stand-up veslanje, odbojka na pesku, tenis (reflektori uz doplatu), stoni tenis. 

Zašto nam se dopada?

Da li su plodovi mora ukusniji pod vodom? Proverite i sami u podvodnom restoranu ITHAA koji je prvi ovakav na svetu i smešten na pet metara ispod površine. Specijaliteti su ovde fantastični, ali će vas pogled na morski svet očarati...

 

Ne propustite i...

Da li ste nekada čuli za spa restoran? Upravo takav je prefinjeni Mandhooo. Jelovnik je posebno pripremljen tako da neguje, detoksikuje, opušta i jača telo korišćenjem organskih proizvoda, od kojih se neki uzgajaju na ostrvu. Ovde se vodi računa o svim detaljima, osim o ukusu i o temperaturi hrane, nivou vlage i gustine, kako bi svi elementi na najbolji način uticali na telo, um i duh.

 

-----------------------------------------------

-----------------------------------------------

 

Već 21 godinu kreiramo vaša savršena putovanja, i svaki put osećamo isto uzbuđenje - jer svaka prilika za putovanje je svet za sebe! Naša bogato iskustvo je u službi kreiranja vašeg sigurnog putovanja - Travel House savetnici u svakom trenutku brinu o svim detaljima vašeg odmora i stoje vam na raspolaganju za sve informacije od značaja tokom procesa planiranja i realizacije putovanja. Podelite sa nam sve vaše želje i očekivanja:

 

POŠALJITE UPIT

 

-----------------------------------------------

-----------------------------------------------

x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Nema podataka po zadatom kriterijumu pretrage. Molimo vas probajte pretragu sa drugačijim parametrima.

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...