Crna Gora. Vip iskustvo.

Hotel Nikki Beach Montenegro 5*


 

PRIMER PONUDE

za period boravka 29.07.-01.08.

 

3 noćenja na bazi usluge doručka (Lux Room Land View King),

uključena povratna avio karta sa svim taksama 

po osobi već od € 1.150

 

Ovog leta uživajte u VIP tretmanu na jednoj od najpoželjnijih adresa na Jadranu! Ovu ponudu možete u potpunosti prilagoditi svojim potrebama i uz podršku ličnog Travel House savetnika osmisliti potpuno personalizovan boravak u ovom luksuznom i novootvorenom hotelu u Tivtu: 

 

POŠALJITE UPIT

;

 

 

TH EXPERIENCE: 

BOHEMIAN PARADISE WHITE PARTY DINNER 

Subota, 31. jul | 13:00h do 20:00h

 

Po prvi put, poznati Nikki Beach White Party koncept stiže i na crnogorsku obalu, u ušuškani deo bokokotorskog zaliva. Luskuzni ambijent biće u potpunosti transformisan u beli raj sa boho elementima koji će ovo VIP dešavanje začiniti dozom mističnosti. Kristalni lusteri, dodir bisera, cvetni elementi i čipka stvoriće scenografiju u paleti bele i zlatne boje. Večera će biti servirana po principu "set menu", u pratnji nezaobilaznog savršeno rashlađenog šampanjca i melodija DJ Merta.

 

Dress code: potpuno belo, u stilu boho-šik.

 

Sve informacije o mogućnostima rezervacije na upit

 

 

 

 

 

Da li ste u potrazi za autentičnim doživljajima na Jadranu? Za vas istražujemo ponudu, sadržaje i kalendar dešavanja na najatraktivnijim lokacijama duž crnogorskog i hrvatskog primorja. Podelite sa vašim ličnim savetnikom sva vaša očekivanja i želje, i u roku od 24h očekujte personalizovanu ponudu direkno u vašem Inbox-u:

 

KONTAKTIRAJTE SAVETNIKA

 

 

x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Dragi klijenti,
Pretraga ponude na našem sajtu trenutno nije moguća zbog tehničkih problema koje provajderi ORS Slovenia & Traffics Nemačka trenutno imaju. Nadamo se da će usluga uskoro biti ponovo dostupna.
U međuvremenu Travel House savetnici su vam na raspolaganju za izradu personalizovanih ponuda. Vaš upit za željeno putovanje možete poslati klikom na link UPIT

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...