DESTINACIJE OTVORENE ZA vas egzotican odmor

Planirajte uz podršku ličnog travel agenta


"Promena mesta daje umu novu snagu" - ova jednostavna mudrost sažima sve ono dobro što putovanja čine za nas! Iako su okolnosti daleko izazovnije nego ranije, i dalje možete planirati svoj egzotičan odmor na rajskim plažama sveta - barem na destinacijama koje su otvorene za putovanja. Predsavljamo vam neke od trenutno dostupnih koje spadaju u najpopularnije među našim putnicima kada je reč o egzotičnom odmoru! Čitav tim iskusnih Travel House agenata vam stoji na raspolaganju da vaš željeni odmor bude isplaniran i realizovan na najvišem mogućem nivou, uz maksimalnu sigurnost koju pružaju naši partneri, renomirani svetskih turoperatori. 

;

MALDIVI 

Protokol za ulazak: potreban negativan PCR test ne stariji od 96h. 

 

DOBRO JE ZNATI: Do Maldiva možete stići na čak tri načina: preko Istanbula sa kompanijom Turkish Airlines, preko Dohe sa kompanijom Qatar Airways ili preko Dubaija sa kompanijom FlyDubai. Sve tri kompanije su naši dugogodišnji parteni koji svojim klijentima pružaju vrhunsku uslugu i udobnost putovanja. Kako biste odabrali za sebe najbolju opciju, konsultujte vašeg Travel House savetnika.

 

AVIO KARTA po osobi već od 665 EUR (primer za period boravka 05-12.12.2020.)

Maldivi su destinacija pogodna ne samo za parove, već i odmor u društvu porodice sa malom decom ili grupu prijatelja koji žele privatnost ali i odličan provod. Za svaki tip odmora naši agenti će vam preporučiti rizort koji će biti u skladu sa vašim potrebama. Za više detalja o samoj destinaciji pogledajte njeno predstavljanje u okviru rubrike Top destinacije: 

 

UPOZNAJTE MALDIVE

DUBAI 

Protokol za ulazak: potreban negativan PCR test ne stariji od 96h.

 

AVIO KARTA po osobi već od 366 EUR (primer cene za period boravka 03-10.12.2020.)
 

Dubai je destinacija koja uvek ima šta da ponudi. Iako je veliki broj aktivnosti u ovom trenutku ograničen, hoteli koji se nalaze u našoj ponudi spadaju u kategoriju vrhunskih, te je briga o gostima na najvišem nivou. Saznajte više o ovom dragulju Orjenta:

 

UPOZNAJTE DUBAI 

 

 

ZANZIBAR

Protokol za ulazak: BEZ PCR TESTIRANJA.

 

AVIO KARTA po osobi već od 736 EUR (primer cene za period 04-11.12.2020.)

Zanzibar karakterišu prostrane peščane plaže i rizortovi najviše svetske klase koji se nalaze na njima, ali i jedan od najmanjih aerodroma na svetu što će vas poprilično iznenaditi na dolasku. Svaki od hotela koje preporučujemo našim klijentima ima uslugu medicinskog pregleda u samom rizortu (uz doplatu) što putnicima pruža i dodatnu sigurnost. Saznajte više o destinaciji na kojoj su ljudi izuzetni, uvek nasmejani i raspoloženi za novo poznanstvo: 

 

UPOZNAJTE ZANZIBAR

DOMINIKANSKA REPUBLIKA

Protokol za ulazak: NIJE POTREBAN PCR TEST. Po dolasku na aerodromu 3-10% putnika će biti podvrgnuto brzom testu uz obavezno merenje temperature. Putnici sa simptomima ili pozivitnim rezultatom će biti izolovani na autorizavanim lokacijama; obavezno popuniti Traveler Health Affidavid; putno osiguranje (za putnike koji dolaze do 31.12.2020. Vlada D. Republike obezbeđuje besplatno medicinsko osiguranje).

 

AVIO KARTA po osobi već od 770 EUR (primer cene za period boravka 03-10.12.2020.)

TOP POGODNOST: U slučaju da putnici odustanu od putovanja iz bilo kog razloga, Air France odobrava punu refundaciju avio karte (odnosi se na putovanja do 31.03.2021.)

 

Najbolje vreme za posetu je od novembra do maja. Na ovoj destinaciji dominira all iclsive usluga, a pogodna je i za putovanje sa decom jer postoji veliki broj posebnih Family Friendly rizortova. 

 

UPOZNAJTE DOMINIKANU

MEKSIKO

Protokol za ulazak: NIJE POTREBAN PCR TEST. Dozvoljen ulazak uz popunjen "Completed Cuestionario de Identificacion" koji se prikazuje na dolasku.

 

AVIO KARTA po osobi već od 759 EUR (primer cene za period 10-17.12.2020.)

 

Putovanje u Meksiko je oduvek bila odlična opcija za bekstvo od svakodnevice i skrivanje u novim iskustvima i avanturama. Odabirom luksuznog rizorta na plaži sa all inclsuive uslugom, zaista ćete uživati u danima odmora posvećenim samo vama. A ako želite i dodatne sadržaje, vaš Travel House savetnik će organizovati sve ono što vam je potrebno...

 

UPOZNAJTE MEKSIKO

 

MAKSIMALNA SIGURNOST ZA TRAVEL HOUSE KLIJENTE

Rezervacijama izvršenim preko Travel House agencije kod najvećih nemačkih turoperatora (Dertour, Meiers Weltreisen, TUI, Airtours, FTI Touristik) klijenti su automatski osigurani kod renomiranih evropskih osiguravajućih društava (R+V Allgemeine Versicherung AG i Swiss Re Internatinal SE).

 

Na taj način Travel House obezbeđuje svojim klijentima iz Srbije mogućnost da ostvare isti stepen sigurnosti kakav imaju i svi putnici iz drugih evropskih zemalja, i budu kompletno pokriveni insolventnim osiguranjem nemačkih turoperatora. 

 

SAZNAJTE VIŠE

 

----------------------------------------------------

----------------------------------------------------

 

Predstavili smo samo deo destinacija koje su u ovom trenutku otvorene za putovanja i dostupne za organizaciju egzotičnog putovanja. Istražite kompletniju listu na kojoj se nalaze i manje poznata karipska ostrva Turks i Kaikos ili afrički biser Južnoafrička Republika: LISTA TRENUTNO DOSTUPNIH DESTINACIJA.
Nakon slanja upita za željeno putovanje, vaš lični Travel House agent nastavlja sa vama direktnu komunikaciju tokom čitavog procesa planiranja i realizacije putovanja: 

 

POŠALJITE UPIT

 

----------------------------------------------------

----------------------------------------------------

x
Prijavite se na Travel House newsletter!
Uspešno ste se prijavili na newsletter. Hvala.

Nema podataka po zadatom kriterijumu pretrage. Molimo vas probajte pretragu sa drugačijim parametrima.

Pretraga u toku...
Pretraga u toku...
Slanje u toku...
Slanje u toku...